L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 3 d’agost del 2010

Bandera Blava 2009




Ens han enviat, un particular, un document (vore un full en la fotografia) enviat l'any passat a l'ajuntament de Tavernes per l'organisme de la Bandera Blava. El document ve a dir que, durant la campanya passada, la del 2009, l'organisme va ordenar retirar la Bandera Blava de la platja de Tavernes per un tema d'obres.
Sembla ser que la cosa es va mantindre en molt de secret perquè ningú -govern, oposició, CR, etc - va dir res del tema. En honor de la veritat, nosaltres tampoc ens assabentarem.
I enguany no sabem que haurà pogut passar després de les queixes sobre el servei de salvament i els problemes sorgits en l'atenció a les persones amb discapacitats.
Ens diuen tambe que han canviat la caseta ubicada prop de la Porta del Sol. I que caldria saber qui ho paga perquè abans hi havia convenis, però ara el servi s'adjudica amb unes especificacions determinades.
En fi... que cadascú pense el que vulga i traga les conclusions. Això sí, la platja està enguany en un estat, que si fóra un malalt diríem que ha entrat en coma.
I el que és pitjor: idees, propostes, il·lusió.... o siga, el medicament per a guarir-la per part del nostre govern municipal, no el veiem en cap lloc.

-


2 comentaris:

Anònim ha dit...

no entiendo como esto se mantiene en la oscuridad, huele a chamusqina, ya veremos por donde salen este año.
Siempre rehaciendo las cosas por no haberlas hecho bien desde un principio, por cierto ¿y de esto quien tiene la culpa??
Politico(s)???
Tecnico(s)???
Los que "pagan la pena", los ciudadanos....

Anònim ha dit...

Lo fort és que ningun periòdic diu res. No lligen la cotorra? Estaran comprats?
també hi han xerifs a tavernes?