L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 d’agost del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Es l'única tenda tradicional i costumista que queda al poble: la casa del Ros. Està com quasi tots i totes sabeu al costat de Viatges Simeón, a la carretera, enfront de la Font del Gitanos.
El Ros et convida als seues productes, veus gent fent fotografies de com té de proveït l’aparador. En fi, encara recordem quan anàvem a comprar la llet totes les vesprades per a l'endemà tindre-la fresqueta perquè els pares se n'anaven de bon matí, a les sis, a treballar. Ens encanta parlar amb ell. I ara hem parlat de melons. Els de tot l'any són com la mel de romer, amb una textura sentida, no l'aiguat que es desfà de seguida. Uns melons que et donarà a tastar, mentre veiem que paren cotxes de fora del poble i en compren dos o tres... i fins l'altre dia. No tenim comissió, però reconeixem que ens encisa recuperar una part de la vida del nostre poble, quan era sobre tot això: poble.
Ros que siga per molts anys eixe servei públic que ens dones quan els demés no estan per poder-nos- el donar.
Salut el desitgem des de la Cotorra.

-