L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 d’agost del 2010

El pavello multiusos avança com les obres del Pla Zapatero, mentre esperem el Pla Camps


Les obres del pavelló multiusos avancen amb bon ritme. Ara mateix estan obertes les rases que serviran per instal·lar les canonades de subministrament de serveis com l’aigua, la llum o el clavegueram.
La destinació del pavelló multiusos? Doncs això, multiusos i com alguns de vosaltres ja haveu indicat en algun comentari, suposem que els discomòbils o espectacles semblants de falles o festes del poble, a més dels esportius.
També hem rebut algun comentari sobre el lloc on s’ha instal·lat aquest pavelló. En concret, ens diuen que si no hi havia un lloc millor per a ocupar un camp esportiu, precisament en una localitat com Tavernes on les instal·lacions esportives en manquen més que en sobren.
I bé, com podeu distingir en el cartell del fons, és una obra més del Pla Zapatero del govern de la nació, en aquest cas del segon plan. Les obres del Pla Zapatero van complint-se i acabant-se, mentre encara estem esperant les obres del Plan Confiança del president Camps. A vore si després de l’estiu, perquè les arques cada dia – la premsa dixit- estan més buides i la Generalitat més empenyada i sense diners.
Malgrat això qui pot estar content és el nostre govern municipal. Gràcies al Pla Zapatero podrà dir que en aquests anys han pogut fer alguna cosa nova i no prevista en el poble perquè l’institut i la piscina no oblidem que són de legislatures anteriors.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el pabelló multiusos si es per fer karate o taekondo com he sentit no crec que es puguen fer discomovils alli dins,perque tindra una moqueta o piso especific per les activitats que tinguen que fer allí y per gastaro per a discomovils o verbenes aço heu faran pols deseguida i en els diners que costará açó no crec que vullguen llançaro a predre deseguida.

Anònim ha dit...

ja era hora ... molts pobles disposen d'un pavelló d'aquest estil. Que haja sigut amb el plà Zapatero, on el pla Camps ... dona igual, el cas es que feia falta. Després vindrà que es quedarà xicotet i tal i tal. En fi.

Salutacions vallers

Anònim ha dit...

la veritat, no sabía que era un pabelló multiusos, hem pensava que era pa fer un almacen de taronjes, que per cert, també fa falta al poble ja que no hi ha cap i sent un poble de vore 18-20.000 habitants no estaría mal gastar-lo pa tal cosa, ja que taronjes hi han(cada vegada menys pels abandonaments dels camps), en fí, gastar-se vora 120.000€ pa fer aquesta barraca els havien pogut gastar en altra cosa més important.