L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 d’agost del 2010

Les anunciades i previstes carreteres de Tavernes continuaran sense executar


Ho llegim a la premsa: El Consell no ha executat 35 carreteres previstes en el pressupost del 2009 de la Generalitat.
Pensem: ¿ A vore si sabeu quines obres estaven previstes entre eixes 35 no fetes? Bingo!!! Ho haveu endevinat: el desdoblament o ronda de circumval·lació de la CV-50 de Tavernes i el desdoblament de conexió amb la AP-7 que havia de permetre una entrada fàcil i ràpida a la zona nord de la platja des del peatge de Favara.
La notícia és una mostra més del gran “interés” que demostra la Generalitat envers la nostra localitat on té majoria absoluta ( O serà per això?: com tenen majoria absoluta no cal calfar-se massa el cap) o potser siga la mostra del poc pes que tenen els polítics del PP local dins de la estructura valenciana del partit. Siga com siga, és un incompliment més de les moltes promeses electorals del PP local. I això no hi diguen nosaltres: només cal que repasseu la revista que van repartir per les cases en les eleccions del 2003 i 2007.
Això sí, davant eixe constant endarreriment no hem escoltat cap protesta ni cap critica dels dirigents locals del PP a la Generalitat o a la Conselleria d’Infraestructures i Transports. ¡Ai, mare, si arriba a ser una obra de Zapatero! Al final és que ens ho haurem de creure: no es defensen els interessos de Tavernes sinó els del partit.
¿I perquè no s’han executat eixes obres?. Diu la premsa que la causa oficial de la inexecució és que la nostra Generalitat ha pensat que eren prioritàries altres actuacions. No sabem si, per tractar-se de carreteres, els diners de Tavernes s’hauran dedicat al circuit de Formula 1,
Mentres tant, el lloc per on ha de passar la ronda continua essent un gran carrer “en projecte” de terra i pedres (fotografia 1) i dins del poble, en la carretera, a tot hora podem vore embussos i retencions (fotografia 2).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

podries penjar el follet aquest? les promeses incomplides.

Anònim ha dit...

si La Cotorra t'ho diu ben clar: "només cal que repasseu la revista que van repartir per les cases en les eleccions del 2003 i 2007.".
Fes aixó: repassa els programes electorals del PP. No crec que siga fàcil penjar eixos programes.