L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 20 d’agost del 2010

Policia Local amb cotxe particular?

Segons ens conten per la platja, i en concret per l'Avinguda, patrulla la Policia Local amb un cotxe blanc de la marca BMW. Molts ciutadans i ciutadanes han quedat sorpresos en vore que els feien advertències des de dins d'un cotxe particular i en mirar detingudament han vist els dos oficials de la policia local, un d'ells que els indicava alguna qüestió.
Eixa es la noticia que ens han enviat a la Cotorra, avui, divendres dia 20 d'agost. La pregunta és: si és així exactament, què haurà passat amb els cotxes oficials?".
Ens diuen que la policia nacional té problemes a alguns llocs per a seguir patrullant motoritzats, però no sabem què pot haver passat a Tavernes. Si en sabeu alguna cosa compartiu-la.
Esperem que la crisi econòmica municipal no tinga res a vore i que tot siga un problema momentani amb el parc automobilistic municipal.
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

DEBE SER UN COCHE DE SUSTITUCION DEL RENTING.

Un de Tavernes ha dit...

Jo també els vaig vore pel poble amb el BMW blanc, em vaig quedar flipant.

Anònim ha dit...

es la policia secreta pero sin secreta lla lo conocen todo el mundo

Carla ha dit...

Segons em comenten és el nou cotxe de la policia local de Tavernes però que encara no està rotulat. Diuen per ací que, presumptament, ha sigut el cotxe que el regidor ha volgut.
Si això fora aixina, esta gent de l'ajuntament deu tindre tota la vergonya de no gastar-la.
Ens ofeguen a impostos, ens cobren per tot i, ara potser que lloguen un BMW per a "patrullar". Seria vergonyós. Espere que no es burlen de nosaltres a les pròximes eleccions gent que està cobrant burraes i porta el poble al desastre.

Anònim ha dit...

mare meua açò si que ja es un pati de "cotorres" que parlen sense saber. Quin nom mes encertat al blog.

Anònim ha dit...

Hola amics, recentment he vist en un dels carrers prop de ma casa, que la policia en ves de multar directament a un cotxe mal estacionat, fica pegatines amb la frase: "hui no tens denúncia, demá sí".

Que vos pareix? Jo crec que massa bons son, si estan mal aparcats, denúncia al canto.

Salutacions

Anònim ha dit...

EL COCHE ES DE SUSTITUCION, YA QUE UNO SE HA AVERIADO, Y VA SIN COSTE.
ES ASI DE SENCILLO

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit: "mare meua açò si que ja es un pati de "cotorres" que parlen sense saber. Quin nom mes encertat al blog".

Gràcies, però ja ens havien dit que era un nom molt encertat.

I si som unes "cotorres", nosaltres i vosaltres,eh?, i ens hem de basar en fonts "indirectes" per poder esbrinar què passa a Tavernes no és per culpa o desig nostre. Ni suposem que vostre.
Si el nostre govern municipal del PP fera gal·la d'eixa transparència que diu que té, si fera gal·la d'eixa participació ciutadana que va anunciar en el programa electoral, si usara altres mitjans no tan "la voz de su amo" com Radio Valldigna o la premsa comarcal i es preocupara per donar una informació veraç, dia a dia, del que passa al poble des del punt de vista municipal i perquè fan això o allò, i ens posen aquests o els altres impostos...
En resum, si fera un simple BIM obert a tots i plural, no caldria que parlarem de rumors, de si ens han dit o ens han deixat de dir...
Però sembla que això serà més difícil que ploguen napss....
Per tant i mentrestant... a fer de cotorres!!

faustino ha dit...

I tot perquè vaig vore dos policies demanant a una persona que parara des de da'lat d'un cotxe no oficial. Si ho arribe a saber no ho dic a la Cotorra. Quin canyeret!

Anònim ha dit...

Si no volies que la Cotorra ho publicarà no acabe d'entendre perquè li ho vas dir.
I res de canyaret. Jo pense que estes coses està bé dir-les per que n'eixen de noves i després tots sabem més coses, i els veïns i les veïnes tenim dret a estar informats i saber les coses del poble.
A més, estigues tranquil que ho sabia mig poble, això del cotxe camuflat.

foraster ha dit...

Ni canyaret ni cap altra cosa semblant, company Faustino. No et preocupes. Pots estar ben segur que els comentaris què darrerament estan produint-se contra la Cotorra i dels comentaris i notícies vessats en ella, responen a una estratègia del Partit en el Poder. Com no poden rebatre cap de les informacions que dóna la Cotorra ni tampoc poden discutir amb tots i cadascun dels comentariestes què habitualment intervenen en ella, es dediquen a desacreditar, al menys ho intenten.
Miren senyors i senyores del Partit en el Poder. Ningú els ha obligat a vostes (o potser si) a ficar-se en política. Si estan ahí és per interessos personals i/o partidistes però de manera voluntària. No crec haja estat una imposició. De tota manera (i si no els convide a repassar el codi) tot personatge públic (i vostés ho són o vullguen o no: de manera voluntària en unes coses i en altres obligats per les lleis) està exposat a crítiques, sempre que aquestes siguen al càrrec o funcions que desenvolupa, mai però, podran ser criticats ni injuriats, ni cap altra cosa semblant, com a persona particular ni tampoc cap membre de la seua familia.
Des que entre a la Cotorra, no he vist mai cap comenari que es fique amb el que vostés fan o no a nivell personal o familiar, ni en cap membre de les seues famílies.
Per això, els demanaria que sàpiguen encaixar tots els cops, com en la boxa. Siguen bons deportistes i comencen a preparar-se a perdre, cosa que sembla no saben.
Ah! Se m'oblidava. Tinguen un poc de més bon humor que això també va bé per a combatre l'estrés i la forta calor

Anònim ha dit...

"I si som unes "cotorres", nosaltres i vosaltres,eh?, i ens hem de basar en fonts "indirectes" per poder esbrinar què passa a Tavernes no és per culpa o desig nostre. Ni suposem que vostre.
Si el nostre govern municipal del PP fera gal·la d'eixa transparència que diu que té, si fera gal·la d'eixa participació ciutadana que va anunciar en el programa electoral, si usara altres mitjans no tan "la voz de su amo" com Radio Valldigna o la premsa comarcal i es preocupara per donar una informació veraç, dia a dia, del que passa al poble des del punt de vista municipal i perquè fan això o allò, i ens posen aquests o els altres impostos...
En resum, si fera un simple BIM obert a tots i plural, no caldria que parlarem de rumors, de si ens han dit o ens han deixat de dir...
Però sembla que això serà més difícil que ploguen napss....
Per tant i mentrestant... a fer de cotorres!!"


Amén !

Cotorra, independentment de que si el nostre govern es transparent i tal i tal i tal ... crec que avuí en dia un blog és un altre mitjà de comunicació, i si tant de debò està segur de unes coses que publica i defensa, també ha d'assumir i filtrar aquelles notícies que de moment només son simplement un rumor. No s'ha de jugar de la mateixa manera que els contraris, perquè sinó entres en la mateixa linea.

La diferència dels rumors del carrer i dels rumors a internet, es que al carrer no se sap d'on ve i en canvi als blogs d'internet encara que no se sàpiga d'on ve el rumor, si que se sap qui ho ha publicat, i per tant es poden demanar danys i perjudicis d'allò que es publica i que está fent malbé la imatge d'una empresa per exemple. Ojo no estic parlant d'aquest tema en concret dels cotxes de la policia, sinó en general.
Per tant tindre un exemplar de cotorra al poble està bé, però s¡ha de tindre cuidaet.

Salutacions i a seguir publicant, jo podria dir-vos alguns "rumors", tant bons com roïns, però son això "rumors" sense concretar rés i de moment ho deixarem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm la reflexió i els consells.
De tota manera, hem de dir que qualifiquem de "rumors" els temes que es propaguen de boca en boca pel poble, potser per la manca d'una informació com cal als veïns i veïnes com hem dit.
Solem esperar un temps per vore "l'evolució del rumor". De fet sempre que els publiquem, ja estan concretats i són una realitat, encara que usem el recurs de dir-los "rumors" pel seu origen.