L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 4 d’agost del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Els finestrals del pavelló


Després d’anys i anys d’estar desfets i trencats, gairebé tants com té el pavelló municipal, li ha arribat ¡per fi! la substitució dels finestrals.
Com tots vosaltres coneixeu – talment com passava a l’Ullal Gran i de les Penyetes- ens havíem ocupat d’eixe tema en algunes ocasions sense cap resultat pràctic. El següent enllaç, l’última vegada que hi parlarem, ens servirà també per recordar quin era l’estat fa dos mesos:


Sempre no plou a gust de tots, i tothom té dret a viure, però és bonic que en els temps que corren, l’ajuntament se’n recorde de les empreses ubicades al poble.
-