L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de març del 2009

Una completa "xapussa"

La solució donada pel govern municipal als abocaments de despulles d’animals al Riu Vaca que denunciàvem ací fa uns dies no ha estat altra que fer un nou abocament, en aquest cas de terra (foto 1), per tapar eixes despulles. Segurament l’ajuntament no sap de la prohibició de llançar enderrocs, terra, estris… als rius i altres paratges humits.
I al damunt, amb una faena mal feta, perquè són ben visible les restes d’animals mal tapats per la terra (foto 2) i l’olor és més que evident. I tampoc no s’han preocupat de retirar les bosses de fem (foto 3), ni els carros de la compra dels supermercats (foto 4), ni altres objectes del lloc que “alegren” la vista estant dalt del pont.
Vaja, una completa “xapussa”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que dir-li xapussa es massa, no ha arribat ni a la x de xapussa

Anònim ha dit...

Si no són capaços de donar una solució a un abocament no esperem que solucionen cap problema gordo del poble.

Anònim ha dit...

Abocaments...., depossicions d'animals, camins bruts...etc, i etc... El que passa al nostre poble, no te sols la culpa l'Ajuntament, la falta de civisme en alguns dels nostres conciutadans és patent. Si tenim capacitat de comportar-nos com persones, algú tindrà que posar la solució... però que no tarde, ja que Tavernes, està convertint-se en un dels pobles més bruts del País.