L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 1 d’abril del 2009

I quant quadraran els pressupostos 2009??

Dia 2 de marc. Plenari ordinari. S'anuncia com a punt estrella el debat i la aprovació dels pressupostos municipals del 2009. Finalment, s'ajorna la sessió per al dia 9 perquè no están a punt.
Dia 9 de març: S'ajorna per segona vegada, per al 16, per vore si per fi el govern municipal del PP ja ha pogut quadrar-los.
Dia 16 de març: Se celebra, al fi, el plenari ordinari del dia 2. Dues setmanes de retard i al final no van els pressupostos.
Pròxim dia 6 d'abril: Segons la normativa municipal toca plenari ordinari del mes. Res fa per ara indicar que s'ajornarà. Això sí, res tampoc indica que a l'ordre del dia estaran els pressupostos.

El PP no troba la manera de quadrar les xifres. Mentre el deute fa el seu camí i apuja, apuja i.. apuja més i més cada mes. I els impostos i taxes apugen i apugen també any darrere any.
I del Pla de Sanejament de la Hisenda Municipal? Algú sap alguna cosa?


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, informació de la valldigna:

Poble__Deute__Deute x habitant

Tavernes 12.061.000 656€/h.
Beni 1.168.000 688€/h.
Simat 92.000 25€/h.
Barx 646.000 436€/h.


http://www.cotizalia.com/cache/2009/04/01/noticias_9_cuanto_pueblo.html

http://www.meh.es/Documentacion/Publico/AdministracionElectronica/Oficina%20Virtual%20Entidades%20Locales/Informe_Deuda_Local_2008.pdf

Anònim ha dit...

que ha de quadrar? si sen deuen molts més dels que es disposen? no ho pots quadrar mai de la vida això

Anònim ha dit...

Benifairo deu mes per habitant que Tavernes??

Anònim ha dit...

Teniu raó, en tavernes el deute es un poc menor q a benifairó per habitant pero en una diferencia, tavernes son ben be dos poble, podem dir q es duplica en quan a ingresos ja que tenen doble IBI inmobles al poble i a la platja, basura al poble i a la platja, etc.. a mes benifairó de la legislatura del PSOE ha heretat un auditori projectat pero no EJECUTAT, sols l'auditori es el 75% d'eixe deute, descomptant el auditori Benifairo ha sanetjat les seues despeses corrents, ja no hi han factures desmesurades de restaurants, movils, etc... tot el que es gasta revertix al poble, i la gent paga menys per a jugar a tenis, futbol, fronto, piscina, etc.. i no parlem d'altres serveis com guarderia infantil (TOT ELS MENORS DE 3 ANYS TENEN PLAÇA A BENIFAIRO i a Tavernes no) a Tavernes el q vol practicar qualsevol d'aquestos sports s'ha de rascar molt mes la butxaca. PER TANT NO PARLEM DE XIFRES FREDES I SI ANALITZEM LA QUALITAT DEL QUE OFERIX CADA POBLE. I SI COMPAREM JA ELS SERVEIS DE tAVERNES EN els de xeraco. !!!! mara meua !!!!

Anònim ha dit...

SI!...entra a la pagina del ministeri i comprova-ho tu mateix!
És públic

Anònim ha dit...

El que ha fet el comentari del deute de Benifairó desconeix Benifairó.
Hem executat l'Auditori de la Música que Agustí no va fer mai i si amb els diners haguérem pagat els deutes que ens va deixar, ara parlaríem d'uns 250.00o euros.
Eixe Auditori de la Música és públic, de tot el poble. I el de Tavernes del Matadero, de qui és?
I quan a serveis educatius i esportius publics, com algú ja aclareix, ni color si compareu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com aclariment al comentari primer:
Segons el "Plan de Saneamiento Financiero 2008-2011" de fa uns mesos, que no publiquem per ser en total 27 pàgines, a la pàgina 17 diu ben clarament que fa uns mesos el deute era de:

16.701.948,77 euros

A eixa quantitat i com a mes actualització encara cal sumar:

Els 2.000.000 euros de la pòlissa feta després del Pla i 900.000 euros d'un préstec de legislatura (s'ha de tornar abans que acabe la legislatura) per a pal·liar part del 3 milions d'euros de dèficit de la liquidació del pressupost del 2007.

Li deixem a vosté que sume 16.701.948,77+2.000.000+900.000 i el resultat el dividesca per 18.000encara que nosaltres pensem que millor ni 17.000 sense immigrants.

Ja ens conta.

Anònim ha dit...

El resultat és 1.088 per habitant. Més de mil euros per habitant, el que venia dient l'oposició des de fa un temps...