L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 2 de març del 2009

Tavernes entra en la Secció de Mags i Magues del llibre Guinness de records mundials.


Tavernes ha passat per dret propi a encapçalar la secció de Mags i Magues en ser la primera del Món que ha estat capaç de fer desapareixer uns 500 cotxes dels seus aparcaments habituals.
El passat cap de semana l’ajuntament va prohibir aparcar en els passeigs de Lepant i Colon, Avinguda de Malta, zona al voltant del pavelló, etc. No ho sabem, però igual serien uns cinc cents cotxes els propietaris dels quals hagueren de buscar lloc per aparcar on fora atés que l’ajuntament no n’havia previst cap. Es feia palesa la falta de previsió del govern municipal en no pensar els problemes derivats de celebrar tres actes multitudinaria en menys de 24 hores al mateix espai urbà.
I no estén dient res contra els actes i que no es facen. Al contrari s’han de fer. Amb totes les millors condicions, per als participants i per als veïns. Bé està que el govern municipal solucione el problema i prohibesca aparcar un dia perquè els vehicles molesten, però no a base de crear altres cinc cents problemes als cinc cents propietaris dels vehicles.
Costa poc habilitar alguns dels solars sense construir en el polígono industrial, a nomes uns centenars de metres de la “zona calenta”. I màquines al poble hi ha, i no anem a dir quina empresa ho pot fer. I s’habiliten durant 24 hores places d’aparcaments vigilades per un parell de polícies locals o de jurats i els propietaris tranquils.
Diners en té l’ajuntament per allò que vol, malgrat la crisi municipal, i eixa solució no pensem siga cara. Amb tants diners que s’hauran gastat en aquests actes, un poquetetet més no passava res. I segurament tindrien cinc centes propietaris de vehicles contents.
I quin és el problema? El de sempre: previndre, pensar-ho. I així un any darrere un altre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Despues de leer este articulo solo puedo decir que estoy totalmente de acuerdo con quien lo ha escrito,e imagino que los 500 propietarios que como yo han padecido el problema para aparcar.Y digo yo.....esque nadie ha enseñado a nuestros gobernantes a prevenir antes de fastidiar???

Anònim ha dit...

Aquest tema es “reincident” (d’altres anys…) i els vehicles moltes vegades (segurament involuntariament) acaben amb algun colp o ratllada durant el transllat… que després… ves i demostra que t’ho han fet durant el transllat… una falta de respecte i de previsió!!! Mes del mateix… però no patiu, Valleros i Valleres, teniu el que voleu….