L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 9 de març del 2009

Les autoritats de la Valldigna pagaran el seu sopar


La Mancomunitat ha enviat als regidors la invitació al sopar d’entrega dels Premis Valldigna. La gestió dels presidents del PSOE, Agustí Pascual, i ara del PP, José Luis Ferando, afecta la nostra mancomunitat i avisa en la tarja d'invitació que els regidors i alcaldes hauran d'apoquinar cadascú 20 euros per assistir. Fins i tot el President de la Mancomunitat de la Safor ha de pagar. No cal dir els comentaris que ha alçat la decisió i més quan la Mancomunitat es financia dels ajuntaments. Els que van de gorra són els premiats i els mitjans de comunicació.
Entre Benifairó, Tavernes i Simat hi ha 37 regidors, total 740 euros s'estalviarà la Mancomunitat. Estalviar-se el xocolate del loro i el de La Cotorra, perquè la gent de La Cotorra ni ha estat convidada ni ens han participat res dels actes.
I després es gastan diners i diners en caterings!. I com exemple el de divendres passat, el dels premis de redacció dels estudiants, on va sobrar i sobrar. Igual esperaven mil persones. Millor per a l’empresa! I ja vorem els d’aquesta semana, paella gegant gratuïta inclosa, perquè diners n’hi ha per allò que volen. I no és estrany que la Casa de la Cultura siga coneguda com la Casa dels Caterigns, perquè s’en fan més que activitats culturals.
Des de la Cotorra proposem que els 740 euros dels regidors siguen per a fer un donatiu a l’ajuntament de Tavernes i així que pague una xicoteta part (també la del xocolate del loro) dels 18 MILIONS D'EUROS DE DÈFICIT QUE TÉ.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs em pareix molt bé! Que paguen el seus sopars!! i així deuria de ser sempre!! que ja estafen prou als restaurants del poble ja!! pobrets, si hagueren de viure de l'Ajuntament...

Per cert, tampoc cap regidor renuncia als soparots!!

Cotorra, supose que hauràs dit irònicament això de que a vosaltres no vos han convidat no?