L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 31 de març del 2009

Cavallers, va de bo!!!

L’ajuntament de Simat anunciava fa uns mesos que comprarà el trinquet d'aquell poble. Sí, l’edifici que veieu a la foto. És una bona notícia saber que a la Valldigna queden institucions que es preocupen de recuperar els nostres esports-jocs tradicionals.
Un exemple el de Simat què, pensàvem, seguiria l’ajuntament de Tavernes que podria comprar el “Trinquet de la Vall”. Ui, ui, ui... igual ens hem passat tres pobles en haver-ho pensat!
La bona qüestió és que ha passat el temps i pel que veiem, el govern municipal del PP no es calfa massa la bola ni posa massa interés per seguir l'exemple simater. Encara que només siga pel nostre esport del joc de pilota! Un esport valencià que igual no és del seu grat perquè es comenta que van dir que transformarien el minitrinquet del Camp Municipal per a ús del taekwondo i altres esports.
I ja posats, encara sort que no han pensat a omplir, el minitrinquet, d’aigua i muntar l’Escola de Vela. ¿Escola de Vela??? es preguntareu. Sí, eixa que van prometre quan la Copa d’Amèrica i què ¿algú l’ha vista?