L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 26 de març del 2009

El Vaca, un problema de salut pública

El riu Vaca s’està convertint en un problema de salut pública. Fa unes setmanes denunciàvem què algú/ns havia/en llançat des del pont un gran animal mort. L’animal es va podrir sense que ningú es molestara en retirar-lo.
Ara, es torna a repetir la història, però la cosa és més greu: davall del pont es poden vore les restes de quatre animals, seguraments corders. Ho podeu vore a les fotos, fins i tot hi ha un dins de l'aigua.
El riu Vaca és el lloc on van a parar les despulles d’animals morts, cosa que pensem podría tindre relació amb les pràctiques o costums religiosos d’algun grup local, desconeixedors de les normes higièniques i de la matança d’animals que hi ha a l’Estat Espanyol.
De tota manera, el fet és preocupant perquè és un problema de salubritat i higiénica pública que esperem que el nostre govern municipal solucione. O com a mínim que no passe com en el primer animal i que ho netege abans que la pudor, que ja comença a notar-se, siga insuportable.
I de pas – per demanar que no quede- que arreplegue les bosses de fem que hi ha pels voltants.