L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 13 de març del 2009

La macrodepuradora.... a El Tancat"

La presentació de la macrodepuradora que substituirà les tres actuals del terme no va aclarir en cap moment ni el lloc d’ubicació ni la data prevista de construcció. I això són detalls molt importants perquè donaven idea de quan podía començar la cosa.
L’única premsa de les provincies que estava present no va dir res. L’altre mitjà no va acudir com sol ser habitual, però l’endemà publicava més de mitja página de l’acte i per tant suposadament d’informació facilitada i a gust del govern municipal.
Els lectors es varen adonar d’aquest detall: ni lloc ni data. Allguns ens ho fan notar per correu electronic i apunten també que no és estrany la falta de concreció per tal com està d’endeutada la Generalitat que, teòricament, ha de pagar-ne la construcció.
Ara, per fi, comencem a conéixer algunes coses i l’ubicació prevista no és altra que “El Tancat”, prop de la Sèquia la Bova. La Cotorra sap de propietaris que han rebut cartes de l’Administració on es confirma la ubicació. I més d'un ha obert la boca de sorpresa i ha dit que ara compren perquè, quan no es compraven terres ni regalades, en compraven per eixa zona. ¿Casualitat o informació privilegiada?