L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 19 de març del 2009

Més cosas al voltant del passat ple de Benifairó

Informacions de Benifairó diuen què, després del contenciós interposat per Frutas Bollo contra l’ajuntament, el Bloc i EU han preparat la documentació de defensa dels interessos del poble i han informat els afectats. Aquests poden personar-se de forma individual o be fer costat i sumar –se a la documentació que presentaría l’ajuntament.
Els afectats van dir que recolzaven l’ajuntament i firmarien, però … a l’hora d’anar a la notaria de Simat, i quan alguns havien donat ja el seu DNI, es feren arrere. Només un comerciant afectat, en altra época molt abocat a Agustí, s’ha personat de forma individual en contra de la postura de Frutas Bollo.
I per què la resta de particulars no ha volgut firmar? Ens diuen, ens conten, ens parlen… d’intoxicació informativa, que hi ha gent molt, molt ….lista que assegura als afectats que la cosa no esta gens clara i que no cal que firmen, que ells tampoc cediran terrenys ni pagaran per la urbanització. Ens diuen que només falta que els diguen: Voteu-nos i ja voreu com será així.
També ens diuen que hi ha gent del PSOE que talla claus i està totalment en contra de la postura presa pel grup municipal. Alguns regidors ens diuen ja han justificat la postura dient que cal potenciar les empreses que poden donar treball al poble. Una cosa que no es comprén quan tot Benifairó sap a qui donen treball les empreses locals, i que alguna en dona poc, ben poc, de treball als benifaironers, i alguns dels pocs que hi treballen anaven en la llista que encapçalava Agustí.
Com veieu, un complet embolic.