L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de març del 2009

Carrera i taronges

Un lector de La Cotorra i, segons es diu, afeccionat a l’esport va anar diumenge a vore l’eixida de la Carrera de Muntanya.
I diu que es va quedar sorprés en vore la cinta que delimitava els espais de la carrera. Ens pregunta si això es la manera que té el govern municipal del PP de defensar les nostres taronges i més en una activitat patrocinada pel nostre ajuntament.
Dit queda. A qui corresponga! I gràcies per la foto de la cinta.
Nosaltres simplement aconsellar-vos que no compreu taronges de CA (California) i que en mengeu i es feu bons sucs amb les nostres. Faltaria més!!