L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 20 de març del 2009

¿Quin mal feien els senyals?

Aquesta Cotorra nostra té cada cosa!. Avui ha fet el seu vol diari i en tornar s’ha posat a parlar de quan bé han estat enguany les mascletades, la gran força dels coets, el gran soroll... I per demostrar la gran potencia de les disparades enguany, ens ha dit que els coets de la mascleta havien trencat fins i tot… ¡¡¡dos senyals de circulació de l’Avinguda de Malta!!! Si será animal!
- T’has fixat si tenen marques de coets? Au, ves, i fixa’t bé, no siga que de coets res i els gamberros n’hagen fet de les seues!– li hem dit.
I se n’ha anat a comprovar-ho molesta perquè dubtàrem d’ella. Quan ha tornat, amb el cap sota l’ala, no sabia que dir-nos.
- Xe, que teniu raó. Res de coets ni de mascletà. Arrancades!! Arrancades i tirades enmig dels jardins!! En quin poble vivim???
I se n’ha anat remugant històries de mobiliari urbà trencat, d'ordinadors furtats de la Casa de la Cultura, de falta de civisme i de quanta gent s'amaga i s'escuda en la festa per a fer gamberrades.
EL DIA DESPRÉS: Avui dissabte, els senyals trencats ja han estat retirats.