L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 9 de març del 2009

La misteriosa desaparició dels ordinadors

La presentació de la Fallera Major de la Falla Prado va acabar malament i amb denúncies per desaparició d'ordinadors fetes en la Guàrdia Civil en nom de l'ajuntament i de la falla afectada. Els fets foren explicats en la premsa: Abans de l'acte algú va entrar dins de la Casa de la Cultura i va agafar alguns ordinadors portàtils que anaven a usar-se en l'acte de la presentació.
Ens conta gent de la falla que les investigacions policials aconseguiren identificar els culpables: gent jove del poble. Ens conten que: hi ha bones relacions dels pares amb les autoritats de Tavernes i aquestes aconsellaran al funcionari que va interposar la denuncia de la desaparició dels ordinadors que la retirara.
El funcionari va anar a la caserna de Simat acompanyat d'un agent de la Policia Local però no han sabut dir-nos si perquè era un acte de servei, no sabía conduir o per tindre la certesa que la retirava.
Ja se sap tots els espanyols som iguals, però sempre hi ha que són més iguals que altres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

si realment la retirada hem pareix realment molt fort (per dir-ho d'una forma suau) si despres ho una una altra altra persona son capaços de tancar les fronteres tot per que es complesca la llei dirien...
esperem que no l'haja retirat

Anònim ha dit...

pues has fet tard, pots preguntar-li-ho al mateix fucionari.
no dire qui és però si penses un poc de seguida ho sabràs.
a la casa de la cultura no en treballen molts!

Anònim ha dit...

Vivan las cadenas!!! Sembla que la gent de casa bona encara es pensa que el poble es el corralet on poden pixar al vol sense que ningu no es queixe...canya contra ells!

Anònim ha dit...

La retirada de la denuncia no te importancia, amb aquest fet, i es una opinió com un altra, tan sols es renuncia al resarciment de la cosa. Tot aixó entenc que les demés accións han de seguir el seu camí, indepedent de la retirada o no. Si no es aixi..........., ay, ay ay

Anònim ha dit...

Es moment, que els representants de Tavernes, desmentisquen aixó, o que averiguen que ha passat. Hi ha que averiguar realment que ha passat i si algú amaga alguna coseta, que es sapiga.

Anònim ha dit...

Perdona, no els representants de Tavernes sino l'alcalde. Manolo és el que va ordenar la retirada de la denúncia i no cap altre representant.

Anònim ha dit...

home jo entenc (i espere equivocar-me) que si es retira la denuncia es justament, per a que no hi haja més "castics" ni la cosa passe més enllà. el s'hauria de fer es tornar posar una denuncia però algu no massa implicat en la falla, l'ajuntament o les "forçes de l'ordre". de veres, quina vergonya