L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 17 de març del 2009

PSOE i PP voten en contra dels interessos de Benifairó


El ple de dilluns de Benifairó va assajar el futur Pacte PP-PSOE d’Euskadi. Tots dos partits, agafadets de la maneta, votaren en contra de la proposta de parcel·la consolidada que feien els tècnics municipals en compliment del que li demana la Conselleria a l'ajuntament.
El vot conjunt del PSOE i PP tombava una proposta que defensava els drets de tots els afectats de la zona a urbanitzar, molts particulars i Frutas Tono, i beneficia només a Frutas Bollo. L'empresa demanava i ho pot aconseguir gràcies al PSOE i PP que es considere com a zona urbana uns 4000 metros de terrenys en instal·lacions que no están urbanitzats en el sector B. Unes instal·lacions autoritzades per Agustí Pascual en zona no urbanitzada fa anys i quan no hi havia PGOU.
La decissió del PSOE i PP pot costar a cada familia de Benifairó sobre els 1.000 euros. També afecta al Sector Industrial A perquè les infraestructures comuns de dos transformadors, una redona i el clavegueram han de ser gastos compartits per als dos sectors, pero la postura del PSOE i PP pot determinar que totes aquestes carregues les haja de suportar el Sector A, i es produiria una sobrecarrega de prop 1.000.000 d’euros.
Ara s’entén que cap empresa vulga mamprendre les obres del Sector A. La decicisó del PSOE i PP afectarà sens dubte a la instal·lació de noves indústries a Benifairó. De fet alguna empresa tenia terrenys comprats i se n'ha anat a Polinya pel endarreriment de polígono industrial de Benifairó.
En el ple, ni PSOE ni PP argumentaren res ni explicaren perquè anaven en contra els interessos del poble que están obligats a defendre com a regidors. El PSOE va dir que per coherencia en el que havien fet sempre defensaven a l’empresa i que mantenien la postura de negociar amb Frutas Bollo. Això no és possible i demostra que desconeixen la llei: primer cal la reparcel·lació, saber quina és la parcel·la i després ja es pot permutar, mai abans sense saber que es permuta o voler permutar una cosa que no es seua, com són els vials i zones dotacionals que están obligats a cedir.


I una pregunta: ¿Com és pot ser tan babau i creure's que José Luis Ferrando, que forma del govern municipal, anava a abstindre’s, com li havia dit a l'alcalde?.
Jesuset, fill, ¿de què va en aquest món de llops i interessos creats? ¿Què s’havia cregut que tots són com vosté, incapaç de vendre’s als interessos d’un altre?
I a pagar-ho? El de sempre: Benifairó.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Frutas Bollo es cobra ben cobrat els diners que paga pel dia de la Valdigna i per les carreres de la Mancomunitat.
El PP i el PSOE són dos venuts i van en contra el benefici del poble.

Anònim ha dit...

A vore si saps que Agustí Pascual, no es parla amb Eladi perquè no el va deixar anar al sopar que els regidors del PSOE han fet a Tavernes. Soparet en un lloc on es pot menjar molt bé de dolc i salat.
Diumenge passat, en el dinar de la Mancomunitat, Eladi li va dir a Rosa, la veu d'Agustí a Benifairó, que passaria per ella i Rosa li va dir a Eladi que no calia, que anava amb Agustí.
Eladi li va dir que Agustí no anava al sopar perquè no era regidor. Rosa li va contestar que és el secretari local de Benifairó.
- Pero no és regidor i es un sopar de regidors, li va contestar Eladi.

Tactica del PSOE, i dit a veu a més davant de gent del Bloc de Benifairó, per escenificar de mentiretes un mal rotllo Eladi-Agustí?
O es vol fer vore que hi ha mal rotllo per dissimular la unió PP-PSOE a Benifairó i que no esquitxe el pacte de Simat?
O és que el llibre que està fent Agustí no l'editarà Eladi? Pero segur que segur que el pagara la Mancomunitat i algun patrocinador dels Premis Valldigna.

Anònim ha dit...

Agusti rei del Cardus si tingueres vergonya dimitiries.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho sabíem perquè ho havíem llegit a "La Cotorra de Simat".
De totes maneres moltes gràcies. Gent com vosté cal perquè ens assabentem tots de tot.

Anònim ha dit...

Eladi Mainar alcalde de Simat a segut
premi Valldigna d'enguany, els té tot igual .
L'important és la bujaca.
Quin fastic de macumunitat i lladres que medren en ella.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No publicarem cap comentari que no es cenyesca al tema ni tampoc comentaris sobre actuacions privades o personals del polítics.

Gràcies per la vostra comprensió.