L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 5 de març del 2009

2 (de projectes) x 1


Els veïns de la Travessera de Sant Antoni, Carrer Mitja Galta i Carrer Roser confessen estar fins el cap d’obres, de molèsties i de falta de planificació.
Ens han fet arribar que la situació és insostenible: canvi de clavegueram-col·lector pel mig del carrer, noves conexions des de les cases, s’han alçat les voreres per enganxament d’aigua potable… Això fa que es talle l’aigua des del matí fins la nit.
Les obres han tallat la circulació de carrers de gran transit i el pas de vehicles és un caos.
Ens diuen que treballen empreses diferents i cadascuna amb un horari. I ens pregunten per què dues empreses si tot podría fer-se com a una sola obra. No ha sabem.
El que sí sabem és que la llei contempla “obres de quantia menor”, o siga que no tenen un cost mil·lionari, i deixa a l’alcaldia dels pobles la concessió directa a l’empresa que vulga.
Vosaltres, els veïns, dieu que s’hauria pogut considerar un unic projecte i una sola obra. Pero si des del govern municipal s’ha considerat que és millor dividar-la i concedir-la a empreses diferents, això no ho sabem ni tampoc per quina raó (que les hi haurà) s’ha fet així.
Potser algú dels que manen i que ens lligen, us/ens ho explique.