L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 18 de març del 2009

El Bloc de Benifairó està cremat


El Bloc de Benifairó està “cremat” aquests dies de falles. Sobre tot després de vore com José Luis Ferrando, del PP, regidor amb responsabilitat de govern a l’ajuntament de Benifairó, ha votat en contra de la proposta del govern municipal en el cas Frutas Bollo.
El regidor i el PSOE han votat a favor de considerar com a zona urbana uns 4.000 metres de magatzem de “Frutas Bollo”. El magatzem està en terreny rústic i es va construir amb el beneplacit de l’anterior alcalde, Agustí Pascual del PSOE. Si ara es considera zona urbana consolidada, Frutas Bollo no pagarà gastos de urbanització ni farà cesió de vials.
Benifairó deixarà d’ingressar uns 1000 euros per familia, diuen els del Bloc local, i la cosa és més greu perquè la proposta presentada no era política sinó tècnica, nascuda dels informes dels tècnics municipals.
Per tant, José Luis Ferrando, del PP, podía haver votat sense problemes a favor de la proposta tècnica que beneficiava els interessos de tot Benifairó i no només els d'una empresa.
Vorem com s’ho fa per explicar-ho a les families i a les empreses afectades el seu vot que només beneficia els interessos de Frutas Bollo, i com seran a partir d’ara les relacions dins del govern municipal. La gent del Bloc diu que el regidor del PP havia comunicat a l’alcalde que s’abstendria en la votació i, per tant, hauría faltat a la seua paraula i va votar en contra del govern del qual forma part.
Davant un cas així només hi ha una mesura política a prendre per l’alcalde: la destitució de José Luis Ferrando de totes les competències i fer-lo fora del govern municipal. Quedaría com a president de la Mancomunitat de la Valldigna, on cobra 1.700 euros al mes per acudir entre 2’30 i les 3 de la vesprada.


Per Benifairó diuen que també deuen estar ben cabrejadets els responsables de l’empresa S.L. de Tavernes que té 20 fanecades al polígon industrial sector A, pendent d’urbanitzar. L’empresa, relacionada directament amb la familia de la dona de l’exalcalde de Tavernes, Eugenio Pérez, pot vore com s’endarrereix la urbanització del sector A, perquè la cosa sembla que entra en els jutjats amb contenciosos-administratius.


Qui també perdrà será Benifairó, que vora endarrerida la industrializació del poble. La decisió del PSOE i PP sembla ser presa sense reflexió ni haver valorat les conseqüencies. Si que està clar s’ha pres en contra dels interessos del poble que haurien de defendre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El voleu fora del govern de Benifario i ens el tenim que tragar en la Mancomunitat.
Esta persona no pot representar els veins de la Valldigna ni un minut més

D.Jesus Ferrando dimisió.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No publicarem cap comentari que no es cenyesca al tema ni tampoc comentaris sobre actuacions privades o personals del polítics.

Gràcies per la vostra comprensió.

Anònim ha dit...

NO PASSA RES, EL BOLLO DESPRÉS VA A LA PROCESSÓ DE LA COFRARIA I TOT PERDONAT. AMEN

Anònim ha dit...

JO PENSE QUE DEURIU PENSA QUE LES EMPRESES SON PREISES EN BENIFAIRO, NO MAGRA GENS QUE SIGAU TAN OGULLOSOS NO VOTARE MAI MES EL BLOC PERQUE CREC Q AGUSTI A PERJUDICAT AL POBLE EN EL TEMA DE LA EMPRESA BOLLO, AJUDAR LES EMPRESES S PRESIS.
JO EN PARO VOSALTRES, CHUPLANT DE A ALCALDIA I SUBVENCIONS, DEIXEU A LES EMPRESES I QUE ENS CONTRATEN A NOSALTRES QUE TENIM QUE VIURE.
AGUSITI PER SER UN ORGULLOS ENS MATARAS ALS DE BENIFAIRO, FUNCIONARIS NO PODEN SER ALCALDES, NO SABEU LO MAL QUE ES N TINDREFAENA,
AGUSTI DIMITEIX

Anònim ha dit...

Necessitem empreses a Benifairó i que donen treball a la gent del poble. Els Bollos no donen treball als del poble i tu ho saps. S'han aprofitat i es volen aprofitar més encara de Benifairó.
I no ens vulgues enganyar fent-te l'ignorant. Si eres del poble saps massa bé que Agustí és del PSOE no del Bloc i que ja ha dimitir per treballar amb el PP.

Anònim ha dit...

Sera per aixo que eixa sl ha tancat un magatzem a benifairo per anarsen a un altre poble?