L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de març del 2009

La transició a la TDT

El calendari de transició del Plà Nacional de Transició a la TDT assenyalava que Tavernes i una ampla part de les poblacions de la Valldigna, a més d’altres municipis de la Safor, estan dins del Projecte de Transició Montduver amb una data límit per al cese d'emissions analògiques de 31 de desembre del 2009.
El plà va establir un calendari de desenvolupament de projectes tècnics i la zona Montdúver estaría dins del
· Primer grup (A): projectes tècnics amb una població inferior als 500.000 habitants, i amb ampla cobertura en TDT.
La data límit per al cese d'emissions sería el 30-06-2009.
A Tavernes, només una part menuda de la població pot vore la TDT en condicions com cal orientant l'antena al Montdúver.
Els altres només poden obtenir senyal del repetidor del Racó de Joana. Ara poden sintonitzar d’eixe repetidor el senyal analògic (tots els canals) i només l'oferta de Radiotelevisió Valenciana (Canal 9, Punt 2, i 24/9), Las Provincias TV i Popular TV (el canal d’adoctrinament polític de Camps) per la via TDT.
Si s’acompleix el que s'ha publicat als portals informatius, la població de Tavernes tindrà l'apagó analògic en 2009 i, fins i tot, potser abans del 30 de juny. I aleshores haurà d’estar en funcionament el Racó Joana en TDT (Alguns proves ja es fan. 30 canals). Si no tens decodificador de TDT, et quedaràs sense tele.
El nostre govern municipal fins ara no ha informat de res. Ningú sap res del tema ni quan funcionarà TOTA la TDT al repetidor del Raco Joana. A l’espera d’aqueixa informació al ciutadà, us aconsellem que si no en teniu, us compreu un decodificador TDT.
Va, va , no sigueu malpensats. No cobrem comissió del Pla Nacional de la Transició a la TDD!!!.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Té açò alguna cosa a veure amb la notícia apareguda hui en "Las Provincias" en la que es diu que L'Ajuntament de Tavernes ens dóna la bona notícia, que de forma imminent podran sintonitzar en els seus llars el senyal de la Televisió Digital Terrestre?

Pot algu alcarir-ho??

Anònim ha dit...

Ja emiteix el repetidor del poble la senyal de TDT? Si no és així, quan començarà a fer-ho?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aquesta notícia la teníem apunt abans gràcies a un dels nostres amics que per correu electrònic ens va avisar que divendres emeteren un temps en proves i ens va passar la informació que heu llegit.
Però amb el tema Auken i altres de la setmana, l'havíem anat deixant "per demà" i fins avui que, mira per on! hem coincidit amb LP.
Ens confirmen que ja emeten, excepte TV3, però no sabem si en proves o ja és definitiu.

En la instal·lació no ha tingut res a vore el PP ni l'ajuntament. Així que no cal que es tiren flors ni que es posen mèrits.
El mèrit del govern municipal del PP hauria estat instal·lar-la fa uns anys, però sembla ser que van rebutjar l'oferta de l'empresa d'avançar el termini per tal de no pagar equips de transmissió.
Ara, l'empresa instal·ladora simplement ha seguit la programació establerta en el Pla Nacional. I cal recordar que som dels últims en tenir-la, la TDT, perquè ja arriba a un 93% de cobertura nacional.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre informador (moltes gràcies per la teua preocupació en el tema) ens confirma que desde dimecres funciona el repetidor TDT a Tavernes.

La confirmació S'ha rebut via:

Abertis Telecom
D.Tecnologia - Valencia.

Anònim ha dit...

Comprovat, ja es reb la senyal de la TDT, i com no, la TV3 no es veu.

No podre vore a Alonso en digital :-( El vore en analogic a la TV3

Anònim ha dit...

Bravo per Manolo Vidal que ha fet possible la TDT a Tavernes, segons diu les Provincies.
Manolo, tens un morro que te'l xafes. Com dius aixó si no has fet res perquè és cosa del Ministeri?

Anònim ha dit...

Manolo jo crec q a perdut la vergonya i lo pitjor de tot és vore com els diaris publiquen ixes coses.