L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 24 de març del 2009

Aclarim alguna cosa sobre la paralització de les obres de l'IES La Valldigna

La Cotorra us porta com a primicia algunes novetats sucoses sobre les obres del nou institut de Tavernes.
“Begar Construcciones y Contratas”, a qui l’empresa Ciegsa, de la Generalitat, li ha adjudicat la construcción de l’IES “La Valldigna”

és una empresa del grup “Begar”, grup empresarial que té al front del seu consell d’administació i com a president al empresari José Luis Ulibarri.

http://www.begar.es/contenidos/content.asp?contentid=364&nodeid=60

José Luis Ulibarri és un dels empresaris imputat per corrupción en la trama que investiga la Audiència Nacional. Les empreses del grup han rebut contractes milionaris de la Generalitat Valenciana, i fa només uns dies saltava la notícia que emissores il·legals de ràdio i televisió lligades al grup usaven les instal·lacions de RTVV (Canal9) en benefici propi.
Cal saber que l’empresari lleonés controla a través de les seues empreses 14 freqüències de la televisió digital en el País Valencià després de fer-se amb el control de 13 adjudicacions de TDT, inclós la de l’ajuntament de Valencia. Una adjudicació que va tindre molt d'escàndol i que encara està pendent d'algun contenciós.
Empreses d'Ulibarri han aconseguit 70 milions d’euros en contractes públics al País Valencià, com són l’hospital de Lliria, col·lector a València. Altres firmes lligades a l’empresari lleonés van rebre de la Conselleria de Governació dirigida per Serafin Castellanos contractes de neteja, entre ells la neteja de les depèndencies de Turisme registrada pel jutge Garzón a la búsqueda dels contractes de Fitur, dins de la investigación de tota la trama.
L’empresa es troba en greus dificultats financeres i això podría ser la causa d’una possible paralització de les obres de l’IES La Valldigna

Uns anys més de retard? Vorem, vorem....