L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 10 de març del 2009

I dale con el PAI.....


No aporten res de nou i per tant, és difícil saber a què vénen i amb quina finalitat s'han fet les manifestacions de no sabem qui, ni de quin càrrec de l’associació “Pro PAI Vall del Mar”. Potser calia donar alguna resposta a la gent que espera el negoci fácil i es desespera en vore com passen els anys i de les promeses del PAI Vall del Mar, res de res. I la cosa cada dia més negra amb més problemes per la crisi i per dificultars dels PAIs per les denuncies que vénen d’Europa.
També potser que només siga per contestar “La Veu de la Valldigna” que al darrer número preguntava : ¿Què passa amb el PAI?. I recordava que “ja no ens diuen res, ja no ens conten res, ja no es veu res a la premsa..”. I això havia escarotat el poble.
La bona raó és que han volgut que el PAI torne a la premsa. El diumenge “El Levante” amb firma d’un redactor de Gandia arreplega unes suposades declaracions de membres de l’associació Pro Pai, però sense dir els noms ni quin carrec ocupa, i sense aportar res de nou ens recorda per la milanta volta la bondat del PAI i quan que treballa el PP per fer possible el projecte. Ja és rar que després de tants anys de treballar, l’eficàcia no es veja.
Només afirmen que “La documentación se está tramitando” i efectivament ja fa anys que es tramita però no avança res. “Hoy estamos más cerca del PAI que nunca” i pensem ho diran perquè la nova carretera a la platja fa que tardem menys en arribar a La Marina. I acaben dient “que no hay la presión urbanística como antes y se puede desarrollar con mayor rápidez” i és veritat: no hi ha pressió perquè tot està paralitzat.
I per acabar-ho d’arredonir, el redactor clava la pata i diu que la construcció d’un parc científic i tecnològic es farà “sobre 4’5 millones de metros cuadrados”.
La Cotorra ha volat pel poble, la nostra gent ha consultat entre polítics i tècnics com està la cosa d’avançada. La millor resposta que hem rebut ha estat una gran somrisa cómplice.
I hem callat, perquè a bon entenedor….. o si ho voleu, ho traduïm: Ni se sabe.