L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 28 de març del 2009

L'Agrupament Escolta Valldigna inaugura nova seu

Dissabte, 28 de març per la vesprada. És la data de la inauguració dels nous locals de l’Agrupament Valldigna. Una bona notícia per a l’organització centenària que té com a objectiu facilitar l'educació dels nostres jóvens en els valors escolta i mediambientals, a més de donar cobertura a la carència de locals adequats per a la joventut de Tavernes.
Uns objectius que el nou local podrá assolir amb l’esforç dels implicats i la impliació de les institucions, que també han de recolzar la tasca. Cosa que fins ara sembla no han fet, malgrat les promeses.
Ens arriben comentaris que l’any passat no els va arribar la subvenció promesa. Problemes burocràtics i de papers a l’ajuntament i no per culpa de l’Agrupament, es diu pel poble. I eixos problemes s’hagueren resolt usant la mateixa voluntat que per a altres grups i institucions locals sí té el govern municipal de Tavernes. I no cal dir noms.
Enguany, què passarà? És d’esperar que es facen avant els nostres polítics, el govern i l'oposició, i l’Agrupament reba l’ajuda encara que siga per a l’accessibilitat de l’edifici. Així sia.