L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 20 d’octubre del 2011

El govern municipal reemprén les paralitzades obres del Cantalot


 Les màquines treballen des d’aquesta setmana de nou en el Parc de Cantalot. El treball que s’ha fet aquests dies es pot ja observar i tot apunta a que pot quedar llesta el nivellament de terrenys i altres treballs previs per tal que la setmana que ve entren ja els obres i comencen a construir murs i els altres elements estructurals del que vol ser una zona recreativa per al xiquets que incloura una pista de skate.  
Serà a la tercera la vençuda? La primera de l’any 2007 va resultar un fracàs i ens va costar sobre els 20.000 euros el nivellament i neteja que no serviren per a res. La segona intentona va ser el passat abril-maig i en va resultar un altre, de fracàs, quan l’empresa a la qual el govern anterior havia adjudicat l’obra, va abandonar al cap de poc temps per falta de liquiditat.
Eixa situació de fallida, obligava al nou govern a iniciar gestions i buscar una empresa que poguera fer-se’n càrrec, unes gestions que han donat fruit i sembla ser que finalment serà Felmarp qui acabarà la denominada primera fase del Parc del Cantalot. Almenys és l’empresa que s’ha fet càrrec després d’intenses gestions de la regidoria de contractació que du Llum Sansaloni.
Les obres corresponen a la primera fase, i que ha hagut finalment de finançar l’Ajuntament després que les continues promeses de la Generalitat del PP hagen quedat en això: en promeses. Tot i que es va dir que estaven contemplades als pressupostos de la Generalitat!
Res, estarem amatent  i  esperem i desitgem que a la tercera, com se sol dir, siga la vençuda.  Us tindrem al corrent.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

seyors editors, acabe de parlar amb Jaume i seguint el sue consell, el cual aprecie molt, torne a escriure açí, compromenteme a opinar sols en els temes que conega i no parlar per sí.
En consecuencia, els convide a l'acte que es fará el proper Dijous dia 3 de Novembre a las 10,15 en el Bar Hostal, en el cual farem un café-charla amb el nostre candidat Toni Cantó, on estarán vostes els mitjans de comunicació y associacions veinals, i on podran fer-li lliurement tot tipus de preguntes. Posteriorment, a les onze, farem un recorregut per al mercat.
Esperantla seua estimable pressencia, un abraç de pau de bestreta.
Enrique Estruch.

Enrique Estruch ha dit...

cuantes vegades han inagurat els anteriors governs este parc? esperem siga la definitiva.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens alegrem poder comptar amb les seues opinions, car sempre és bo la pluralitat i més en democràcia.
Benvingut de nou.

Anònim ha dit...

coiniPor fin después de un par de años. Ahora lo bueno que no se paren porque en este pueblo ya se sabe que les gusta hacer i deshacer hacer i deshacer

Estruch ha dit...

Más, en época de UV ya lo inaguramos, con horchata y castillo de fuegos y todo, y de eso hace unos 8-10 años.

Anònim ha dit...

aixo com tot...vorem si sacaba!!!que per açi dalt pareix que no sigam de tavernes per no ficar no mos fiquen ni les voreres que ya fa 30 ans que estan les mateixes totes trencades y fetes pols!!!!!!

Anònim ha dit...

Estic contenta de vore que comencen les obres altra vegada i espere que acaben fent aquest parc que tan esperem, i poder vore com juguen els meus fills i no tindre que baixar a l'altra punta del poble per a que puguen jugar en un parc!!!!
Si és així donare les gràcies als qui ho han fet possible .