L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimecres, 16 de febrer del 2022

400 alumnes dels centres educatius vallers participen en una campanya de repoblació forestal


L’alumnat dels centres educatius de Tavernes ha participat aquestes setmanes en l'activitat de repoblació forestal a les muntanyes valleres per tal de commemorar el "Dia de l’arbre", una acció activitat impulsada des de les dues Regidories de Medi Ambient i d'Educació, que dirigeixen les regidores Mònica Palomares i Fina Vercher, respectivament, les dues de Compromís.
 
 
 
Els 400 xiquets i les xiquetes participants han plantat majoritàriament exemplars de pins i carrasques cedits pels vivers de la Generalitat Valenciana i en la repoblació han comptat amb l’ajuda del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes IV’. 

La novetat d’enguany ha estat en que l’alumnat de les escoles i instituts de Tavernes han plantat, a més, uns exemplars de pins produïts pels alumnes del taller d’ocupació al viver on realitzen les seues pràctiques de treball, i que són els mateixos exemplars que es van utilitzar en la campanya de Nadal perquè els comerços locals engalanaren els seus aparadors.
 
 
 
També s’han plantat els pins i les carrasques de la campanya "Arbres a l’aula", uns exemplars que al llarg de l'any han estat cuidats pels alumnes dins de les aules dins dels objectius educatius d'investigar-los i aprendre a més com podien tindre cura.

La repoblació forestal s'ha efectuat amb un treball previ on l’alumnat del taller d’ocupació ha preparat la zona d’actuació i ha acompanyat l’alumnat dels centres educatius, ensenyant als xiquets i xiquetes com havien de plantar els arbres i explicant-los-hi de la importància de tenir cura del nostre entorna natural.

 

Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (16/02/2022  19:28)