L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 14 de desembre del 2021

Les millors compres de Nadal les pots fer als comerços de Tavernes



"El millor Nadal, als comerços de Tavernes" és el lema que ens recorda que s'apropen les festes nadalenques i, un any més, l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de la ciutat, a través de la Regidoria de Comerç Local, engeguen la campanya per recordar i potenciar les compres a la nostre ciutat.
 
 Per tal de motivar els veïns i veïnes, d'entre totes les compres superiors a 5 euros fetes fins al 5 de gener es sortejaran  5 xecs de 100 euros cadascun.  El sorteig dels xecs es farà el pròxim 14 de gener de 2022.

La campanya, com altres anys,  parteix de la premissa bàsica que el recolzament al comerç de Tavernes, és recolzar un comerç proper, de qualitat, i d'atenció i tracte humà i directe al comprador. Les compres fetes al nostre poble són un benefici per a tots i totes, en elles tots guanyem, perquè ajudem a que eixa part del teixit productiu de la ciutat no desaparega i continue igual. No hem d'oblidar que un poble amb comerç és un poble viu, amb vida i que gaudeix de serveis molts diversos sense haver de desplaçar-se fora de la localitat.