L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dijous, 30 de desembre del 2021

L'ajuntament canvia la il·luminació del Mercat Municipal després d'instal·lar wifi i haver millorat la lluerna de la coberta

 
El Mercat Municipal de Tavernes compta amb una nova il·luminació després de la millora i renovació duta a cap per l’Ajuntament amb l'objectiu de millorar l’eficiència energètica, ressaltar la gran qualitat dels productes de les parades i reforçar la figura central del emblemàtic edifici valler. Aquesta millora se suma a les efectuades fa poc: connexions de telecomunicació, wifi a cada parada, canvi de la lluerna de la coberta i la instal·lació de tres pantalles com a suport informatiu i publicitari de les parades.
 
La nova il·luminació compta amb alta tecnologia LED, amb la qual es redueix en més d’un 50% el cost energètic del mercat. Aquest il·luminació està pensada per a emfatitzar l’estructura central de l’edifici, ressaltant la coberta de fusta per a crear un espai, òpticament, més obert i més càlid.

Un altre objectiu és ressaltar els productes exposats en cadascuna de les parades del Mercat Municipal, i s'aconsegueix amb la nova lluminària LED que crea un color de llum idoni i una atmosfera més agradable i confortable per a la clientela. 



L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat per la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, el regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, així com per mercaders i representants de l’empresa instal·ladora han comprovat de primera mà la milloria de la nova il·luminació.
 
Sergi González ha remarcat el resultat aconseguit i ha assenyalat que “enguany s’ha treballat de valent per a millorar els serveis principals i la infraestructura del Mercat Municipal, tot amb l’objectiu de fer-lo més atractiu per a incrementar l’afluència de clients i afavorir l’obertura de noves parades”. 
 
 

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que “l'actuació completa la sèrie de millores executades en els últims mesos, amb les què hem dotat de connexions de telecomunicació i wifi a cada parada, canviat la claraboia de la coberta i instal·lat tres pantalles com a suport informatiu i publicitari”. 

La inversió ha estat de més de 35.000 euros, finançada amb fons municipals i amb una subvenció en matèria de comerç, consum i artesania concedida a l’Ajuntament per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.