L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimecres, 1 de desembre del 2021

L'Ajuntament anuncia per al mes de gener l'inici de les obres de la piscina coberta per un valor total de 870.911 euros

 
 
L'Ajuntament de Tavernes ha adjudicat les obres per a l'acabament de la piscina coberta a la UTE Electrotecnia Monrabal SLU- Inversiones Exposición SL, que iniciarà els treballs els pròxim mes de gener.  Les obres s'han contractat per un valor total de 870.911 euros (Iva inclós), quantitat que representa una millora a la baixa de un 12'2% sobre el valor previst que era de 991.915 euros (iva inclòs).
 
L’adjudicatària, entre les cinc empreses que van presentar oferta, ha rebaixat en més de 100.000 euros el pressupost inicial de la licitació i, a més, l’oferta preveu la millora integral de l’equipament per a la piscina, la renovació de la instal·lació solar tèrmica, la millora de l’equipament i les instal·lacions de l’edifici, l’habilitació de la zona d’ombra en la terrassa, l’ampliació del termini de garantia d’obra, instal·lacions i impermeabilitzacions, i la presentació del certificat de sostenibilitat i eficiència energètica i el pla de control de qualitat.
 
Tal com ací vam publicar a principis del present mes de novembre, la  Mesa de Contractació de l'Ajuntament havia proposat adjudicar el contracte a l'empresa UTE Electrotecnia Monrabal SLU-Inversiones Exposición SL, una proposta que després de la presentació de documents i formalització del contracte, passa a ser definitiva.
 
L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, ha indicat que "després d'anys de molt de treball per a superar totes les traves legals i preparar el projecte de finalització i reparació, hem donat el pas definitiu per a fer realitat l'obertura de la piscina coberta i que la ciutadania puga gaudir de tots els seus serveis quan abans millor".
 
 



El proces de les obres i millores de l'empresa

L'empresa adjudicatària disposa de un termini de 6 mesos per a executar les obres, sobre les quals ha presentat un conjunt de millores.

1. Certificat de sostenibilitat i eficiència energètica:

L'empresa obtindrà l'avaluació de l'edifici per a la classificació BREEAM, que reflectirà el comportament global de l'edifici i avaluarà i classificarà l'impacte mediambiental de la nova edificació. 

 

 

2. Millora equipament:

L'empresa subministrarà i muntarà un dispositiu electrònic d'alta lluminositat i dígits en led per a mesurament de paràmetres ambientals (temperatura, humitat i CO₂), incloses sondes, completament instal·lat i connectat.

3. Millora instal·lacions:

Recobriment de xapa d'alumini de gruix 0,6 mm en l'àmbit de la sala de calderes i d'acumuladors situada en planta soterrani i en l'exterior de tots els elements com canonades, vàlvules,  equips de control , etc.

4. Millora zona ombra:

L'empresa subministrarà i muntarà una pèrgola en terrassa situada al costat de la cafeteria en la façana sud sobre els 150 m². (vore dibuix davall)


 5. Augment del termini de garantia obra, instal·lacions i impermeabilitzacions: 

L'empresa ha ofert 5 anys addicionals del termini de garantia per sobre dels 2 anys del plec de clàusules administratives particulars.

La millora del termini de garantia redunda en l'economia municipal, al no haver de dedicar-se els Serveis Municipals encarregats a la reparació d'aquestes deficiències, comportant un estalvi econòmic, i podent-se dedicar a altres actuacions de manteniment a la ciutat.

La garantia inclourà els equips de les diferents instal·lacions (climatització, calefacció, electricitat, filtració i depuració, etc.), i, les diferents impermeabilitzacions, (soterrani, gots, cobertes) per sobre dels dos anys estipulats com a mínim en el present plec.

 

 

6. Millores al Pla de control de qualitat:

Les proves d'estanquitat en el volum que engloba la piscina coberta, mitjançant la prova Blowerdoor, per a detectar i reparar infiltracions no desitjades, seran executades per l’empresa.

7. Millora equipament complet per a piscina.

Se subministrarà per part de l’empresa un conjunt d’elements usats en la piscina com són boles de suro anti-ones de 25 metres, pals de senyalització, cèrcols salvavides, suports per a cèrcols salvavides i carro per a recollir les boles de suro i  el seu transport.

8. Renovació total instal·lació solar tèrmica

L'empresa realitzarà el total desmuntatge, subministrament i instal·lació, sense cap cost per a l'Administració, de la totalitat de les 128 unitats de captació solar muntats en bateria de col·lectors, d'igual o similars especificacions tècniques que les existents.