L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dimecres, 16 de juny del 2021

Programació "Tavernes Orgullosa" en commemoració del Dia de l'Orgull 2021 a celebrar el 28 de juny



Avui dimecres, dia 16, s'inicien les accions de sensibilització organitzades per la Regidoria de Diversitat de l’Ajuntament de Tavernes, juntament amb les regidories de Cultura i Joventut, per a commemorar el Dia de l’Orgull 2021, que es celebra el 28 de juny.

‘Tavernes orgullosa’ és el lema que engloba el conjunt d’activitats que es duran a terme per a conscienciar i reivindicar la igualtat en la societat i la defensa dels drets de les persones LGTBI. Els actes comencen avui amb un taller infantil de poesia sobre diversitat familiar (18 hores) en el passeig del País Valencià.

També avui, a la Casa de la Cultura, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘Dones lesbianes visibles’ de l’associació LAMBDA (20 hores) i es projectarà el vídeo amb testimonis sobre les ‘Realitats LGTBI a Tavernes’ (20.30 hores).

Demà dijous 17 de juny s’instal·larà en el passeig del País Valencià un punt d’informació i assessorament LGTBI a càrrec del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor i del Consell dels Joves de Gandia.

El cap de setmana de final de mes continuaran les activitats al voltant del Dia de l’Orgull amb la inauguració d’‘Ales de la llibertat’, el contacontes ‘Navegant, navegant, navegant’ a càrrec de La Sanguinelli i un taller de manualitats i informació sobre la diversitat LGTBI en el mateix passeig del País Valencià (divendres 25 de juny, a partir de les 18.30 hores). Posteriorment, a les 20.30 hores, en la Casa de la Cultura es representarà l’obra teatral ‘Post-it’.

El dissabte 26 de juny es celebrarà la Festa de l’Orgull en el passeig del País Valencià (20.30 hores) amb un acte presentat per La Sanguinelli i amb pregó a càrrec de l’actor valencià Ferran Gadea, conegut pel seu paper com a ‘Tonet’ en l’Alqueria Blanca. Finalment, la jornada festiva i reivindicativa pels drets del col·lectiu LGTBI es tancarà amb les actuacions del grup Las Libelu i de Polítiko. Per últim, el Dia de l’Orgull 2021, el dilluns 28 de juny, tindrà lloc un acte institucional a l’Ajuntament.