L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dimarts, 22 de juny del 2021

Millora de l'arbrat de la Goleta, majorment el llac i carrer dels voltants, per millorar les zones verdes.

L'Ajuntament, a través de l'empresa concessionària de la jardineria SAV Agricultores de la Vega i amb la col·laboració dels membres de jardineria del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III" ha dut a cap al llarg de les darreres setmanes una tasca de plantació de nou arbres en els escocells buits. Els treballs s'han aprofitat també per reparar escocells que es trobaven en males condicions. (Fotografia superior: nous tamarits en la zona de l'avió)

Tasques de plantació i faena acabada
 

Els treballs s'han dut a cap, des de fa unes setmanes, en diverses zona de la platja de la Goleta (carrer Molló, Avinguda de la Goleta, zona de la Plaça dels Tarongers) i carrers de la urbanització al voltant del llac. L'objectiu és recuperar les zones on els arbres pel temps s'havien mort o no estaven en millor situació pel creixement, oferir majors espais d'ombra a les voreres per beneficiar els vianants i en general augmentar els espais verds de la zona i millorar l'estètica dels espais urbans amb la plantació de nous arbres.

 




 

La plantació d'espècies d'arbres és diversa i entre les que podem observar hi ha tarongers bord, baladres, ficus (llorer d'Índies) i el tamarit (Tamarix gallica). De la tasca executada, les imatges publicades en són testimoni.