L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de setembre del 2011

L’estrany cas del document falsificat o ¿ un boicot als carrers engalanats?



Ens diuen que està circulant entre el veïnat que han demanat tancar els seus carrers per les festes del poble (carrers engalanats…) un document  falsificat que ha posat els pèls de punta als veïns.

El paper sembla ser un document oficial remés per l’ajuntament, té membret i tot el que cal perquè parega real, i a més l’escrit informatiu va firmat per l’alcalde, Jordi Juan. Bé, és un dir pèrquè la firma no es la seua, i simplement han usat el sistema de fer un garabat. Però el veïnat es creu que els arriba de l’ajuntament i que es oficial. I és totalment fals.

I que diu eixe paper? El paper enviat pressumptament per l’Ajuntament informa als veïns que la taxa per tancar el carrer és de 5.000 euros. I si el tanquen sense pagar la taxa han de suportar una multa que pot anar entre 30.000 i 60.000 euros.

Ja s’ho podeu pensar: els veïns no volen pagar 5.000 euros per tancar el carrer per a festes i per tant abandonen les tasques de preparació dels carrers engalanats. Un boicot en tota regla a un acte de festes del poble.

I a més fet amb falsificació de document oficial, falsificació de firma de l’alcalde, suplantació de personalitat, engany als veïns… vaja que no voldriem estar en la pell de l’autor (o autors) si el/els pillen.

I qui pot ser l’autor o autors? I per què una acció d’aquesta mena? Una gamberrada? Estarem amatents per intentar esbrinar el fi d’aquesta història. 

-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es troben als culpables la solució és senzilla, denúncia i a juí, té collons la cosa!! Falsejar documents, firmes i suplantació d'identitats. Ja es veu ja, com s'estima el poble i les seues festes alguna gent.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

lo que diu l'anònim: a per ells!!!!
¿això què vols dir???

no crec que siga tant difícil de saber qui està darrere d'això: preguntar als que s'han queixat del document qui els ha informat o donat eixe document i en quin format i per quin mitjà els ha arribat a ells...
que, per a algo està també la nostra policia local i tenim també guàrdia civil ja i tot!!!
a investigar, trobar i denúncia al canto per tanta mala fe, perquè supose que això serà un delit!!!
a vore si es lleven les ganes de fer eixes bromes a la gent i falsificar documents i firmes oficials!!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairíem que foreu prudents, molt prudents a l'hora de fer els comentaris. És molt fàcil que se'ns vaja el teclat de l'ordinador.
Crec que m'enteneu.
La cosa és massa seriosa per anar buscant nosaltres (vosaltres) culpables sense cap prova.

Amic "Passeu dels peperos" series tan amable de refer el comentari i eliminar algunes "directes"? Gràcies.

G.A.D ha dit...

Ja està bé... CAP AGRESIÓ SENSE RESPOSTA!!!

un ex un pet ve ha dit...

cuanta cosa vorem si no ens morim.

Anònim ha dit...

Puffff, mare meua com està el pati. JJ no és tan fàcil ser alcalde ahh?? Amb Manolo no passava.

observadora ha dit...

Hola, sòc uns veïna de tavernes de la Valldigna i vos puc dir que esta mati e vist a dues dones repartint un paper de l'ajuntament perque m'he fixat, ja que m'ha cridat l'atenció. Anaven per el carrer major repartint el paper blanc impres...

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre consell és que això ho poseu en coneixement de la Policia Local amb pels i senyals de les dones que eren per si cal identificar-les.
Pensem que es un deure ciutadà col·laborar per tallar coses com aquestes.

DAVID ha dit...

L'Ajuntament de Tavernes deu de reaccionar, ja està bé de mitges tintes i anar amb por.
Ja és hora que s'en adonen que estan governant el poble.
Acció, reacció. Així de simple.
I amb un delicte d'este tipus, accions legals i anar tallant algunes ales que no necessiten redbull.
Jo soc votant d'esquerres, però m'està decebent ell tripartit. Van a remolque del pp i sembla que no s'enteren del que està passant pel poble.
Si fora un partit de futbol, al primer temps el resultat seria francament negatiu pels locals. O canvien la tàctica de joc, o perdran partit i lliga. Com es diu al meu poble, estan apardalats.

Anònim ha dit...

Segurament les dones que repartien pel Carrer Major estarien informant als veins de la celebracio dels bous al carrer per part de l'ajuntament. En tot cas es pot preguntar als ordenançes per a confirmar-ho.

Es una llastima que uns gamberros, per no dir altra cosa, es dediquen a sabotejar una festa com la dels carrers engalanats.

L'ajuntament ha d'investigar i posar-los a disposicio judicial.

Golitat ha dit...

David, jo no ho mire així. Si que tens raó en què el PP està fent molt de soroll (llenya de paelles, Parc dels Vents, bous...) però les nous són ben poques.
I ja veus els grans temes els fugen: parking, piscina, deute... com si fugir-los és solució.
Jo no mire a la coalició de govern apardalada, la mire prudent, coneixent les coses primer i mirant el terreny que xafen per actuar bé.
No mire que vagen a remolc de ningú, però pensa que han de desmuntar tot un tinglado muntat al llarg de 12 anys amb una finalitat concreta i clara, no coincident amb la del govern actual.
El partit de futbol que tu dius dura quatre anys i encara estem en el precalentament (he dit pre): són nomes vora 3 mesos i una legislatura són quatre anys.

I un detall: T'has parat a pensar la quantitat d'afins de passada època que poden haver a l'Ajuntament i que no mouran un dit perquè les coses canvien? Jo no ho sé, però molt em tem que fins i tot qualsevol passa que fa el govern, als cinc minuts ja la coneix el PP. I d'això el nou govern en té molts d'indicis.

Sempre pots preguntar a qualsevol regidor del govern sobre els temes que t'he dit. Que no és tot com pareix.
Adéu, amic.