L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de setembre del 2011

El trencaclosques de l’Ajuntament de Tavernes


Una de les moltes sorpreses  què ha trobat el nou govern de l’Ajuntament de Tavernes ha sigut el “puzzle” (trencaclosques) format pel PP durant els anys de govern a Tavernes.

Sorpresa peculiar perquè, com hem dit, ha pres la forma d’un trencaclosques: Ens referim a la situació laboral de molts funcionaris de l’Ajuntament que, no ocupen el lloc de treball que els correspon i estarien desenvolupant funcions per damunt de l’oposició que en el seu dia varen aprovar o per damunt de la formació o titulació què tindrien. Així hi ha auxiliars fent d’administratius, agents policials ocupant el cap i comandaments... Per suposat, això d’ocupar un lloc més alt respecte a la seua plaça original ve compensat amb el corresponent augment de sou.

El nou govern pareix ser que ha començat a tornar a cadascú al lloc que li correspon perquè així no s’està complint la legislació vigent. I no és feina fàcil: el dret administratiu és molt complicat i els mateixos funcionaris li ho estan posant ben complicat. I cal sumar a més les pressions sindicals. Tanmateix, es comenta que el regidor de personal és expert en “trencaclosques” i amb temps ho aconseguirà.

La gent de La Cotorra recolza la promoció interna. Valorem que els funcionaris tinguen inquietuds i que vulguen superar-se. És més, creguem que és bo per a l’Ajuntament i per al poble. Cal valorar i potenciar el personal de la propia empresa i més quan hi han eines legals que ho permeten: la millora d’ocupació i la comissió de serveis.

Ara bé, la gent de La Cotorra no aplaudirem mai que no es complesca la llei i, que la promoció interna, s’utilitze de manera caciquil i clientelar, cosa que presumptament sembla ser és el que va fer el PP reiteradament en els seus mandats.

Ens expliquem: la comissió de serveis permet millorar la categoria professional durant un màxim de dos anys. Es prorroga cada sis mesos fins a eixe màxim de dos anys. Avui dia, l’Ajuntament està ple de funcionaris amb comissions de serveis més antigues de dos anys i açò pareix ser que s’haurà de regularitzar.

És vox populi i ens comenten que s’ha començat per la policia local després què un sindicat valent impugnara la comissió de servei del cap de la policia. I és que el cap de la policia gaudia d’una comissió de servei perpètua!!! Sí sí!!! Com heu llegit!!! Una comissió de servei perpètua atorgada per l’exalcalde, el Sr Manolo Vidal el dia 10 de juny del 2011 i que pemetia al funcionari afectat poder ser intendent en compte d’inspector. És a dir, una categoria més alta dins de la policia.

Penseu: el dia 10 de juny, era l’últim dia que Manolo Vidal era alcalde. Era el dia abans que Jordi fóra elegit alcalde. Va ser l’últim regal de Manolo Vidal a Jordi Juan. I ens preguntem: ¿Com el senyor Vidal, després de tants anys de regidor i alcalde, no s’havia assabentat que una comissió de serveis dura com a màxim dos anys? Si ja s’havien esgotat els dos anys de la comissió de servei del cap de la policia, ¿com firma un decret ilegal amb una comissió perpètua?

Rumors s’escolten, de tots els colors, per Tavernes, però en realitat el que s’esta fent es recuperar la legalitat i tornar a cadascú al seu lloc de treball. Normal no? . La plaça d’intendent en cap queda lliure. Falta saber qui l’ocuparà...

-

43 comentaris:

Bowie ha dit...

Es molt estrany el comportament del Sr. Vidal, i mes tinguen en compte que es una persona formada, (advocat).

Anònim ha dit...

Tornem a la impunitat dels polítics caciques que fan i desfan. L'Ajuntament no pot denunciar a Manolo Vidal per firmar i fer tot el que ha fet i tornar els diners al poble? Què li va portar a Manolo a fer això? Em pareix vergonyós que no li passe res. Que pague de la seua butjaca i que ens deixe viure. Ja està be, home.

Anònim ha dit...

Si hi ha gent que ocupa un lloc que no es el seu, per damunt del que li pertoca segons estudis, mèrtis, etc. També se suposa que hi havia gent ocupant les places buides d'aquests primers no? No se si m'explique...

Asterix ha dit...

La classe política, te total impunitat, tu pots fer el que vulgues, deixar en fallida econòmica una institució publica, posar càrrecs a dit, enfonsar la economia de un poble, trencar per a sempre la bellesa de un paisatge (torres elèctriques)... etc. i tot aixo sense cap responsabilitat posterior. ¿será per això "la majoria" vol ser polític? Espere que el govern actual tinga unes altres inquietuds, que per lo vis fins ara, les te.

I lo pitjor, es que es vanaglorien de la seua gestió, aixo si paga'n-ho nosaltres

Surfers TV ha dit...

surferstavernes.blogspot.com

no et cregues tot el que et conten!

Anònim ha dit...

I sabeu si el nou govern es planteja renovar les borses de treball? eixes q no es menajaven gens i no servien de res..a no se que tingueres contactes..

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les borses creguem que són cosa dels sindicats. Potser fora millor ho preguntares a ells.

Vist des de fora ha dit...

"La plaça d’intendent en cap queda lliure. Falta saber qui l’ocuparà..."
Pot ser un oficial (parlem de dues categories per baix) de Gandia?
Si es veritat, ara sí que es cumplirà el que textualment heu posat "això d’ocupar un lloc més alt respecte a la seua plaça original ve compensat amb el corresponent augment de sou." i també "El nou govern pareix ser que ha començat a tornar a cadascú al lloc que li correspon..." Jejeje
Poseu textualment "La gent de La Cotorra recolza la promoció interna. Valorem que els funcionaris tinguen inquietuds i que vulguen superar-se. És més, creguem que és bo per a l’Ajuntament i per al poble. Cal valorar i potenciar el personal de la propia empresa". Es clar, que el nou govern no pensa el mateix.
Temps al temps

La Cotorra de la Vall ha dit...

El temps lleva i dona raons. Temps al temps.

Israel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Com a votant del Bloc crec que si es vol demostrar un canvi en el fons i també en la forma de fer les coses s'ha d'aclarir (informar amb claretat i transparència) el tema del nomenament del nou cap de la Policia Local.

Anònim ha dit...

que jo sapiga ni el canvi s'ha fet efectiu ni el nou cap ha agafat el comandament de la Policia Local encara.
Per tant, caldrà esperar a que prenga possessió el nou cap i es d'esperar que es faça una roda de premsa o cosa semblant de caracter informatiu i presentació.
Pel que sé, tot el que hi ha per ara és procés administratiu arran de la denuncia d'un sindicat d ela irregular comissió de servei del cap que fins ara tenia el PP.

Anònim ha dit...

¿una roda de premsa per un canvi de lloc d'un cap de policia local???
transparència, vale!!! però...
¿una roda de premsa per algo com això??? no sé que dir-te...

Gràcies Cotorra ha dit...

Jo voldria felicitar a la Cotorra i als surfers per fer bones notícies i informar a tota la població dels quefers de la política local. Per a mi, aquest tema del cap de policia és un tema molt important per a Tavernes, doncs tota la seguretat del poble i altres coses depenen d'ells, voldria saber perquè el ventilador i el diari de Tavernes no es fan ressò de la notícia, és que estan d'acord amb el govern? Xe, ja era hora que estagueren d'acord en alguna cosa o per altre costat, és el merder tan gran amb el tema de les comissions i col•locacions que als del PP els cau la cara de vergonya?? Aquests són els motius de les majories peperianes, no la bona gestió ni la preocupació pel poble, sinó la col•locació, millors treballs i millors sous a canvi de... vots? supose que aniran ixint més coses com aquestes, en fi! Felicitats Cotorra i Surfers per fer noticies de qualitat com aquestes i no pseudorumors i altres intoxicacions peperianes a que ens tenen tan acostumats el ventilador i altres diaris...

Anònim ha dit...

Tornes de vacances ,comences a rependre el dia a dia i quan llegeixes i escoltes ... les coses no es veuen clares .En el cas del cap de policia dóna l'impressió que es necessitava començar per algú i " T'ha tocat!"
Esperem que aquesta percepció dasaparegui i que tot aixó que s'ha criticat amb raó no es torni a repetir .Tots tenim nom i cognoms , i per sort a la fi tot se sap .Però
eixa comentada inminent destitució del cap de la policia local sembla una "gran putada".
Parem a pensar un poc i ens podem qüestionar per qué no li van crear abans una plaça a la seua mida com a tanta gent? O simplement es que la feina es feia correctament?
Espere pel bé de tots que les formes no falten .No convertim Tavernes en un nou SALEM

La Cotorra de la Vall ha dit...

Però eixa comentada imminent destitució del cap de la policia local sembla una "gran putada".

Hi ha una denuncia d'un sindicat professional on es diu que no pot ocupar la plaça-lloc de treball d'intendent perquè porta més de dos anys en comissió de servei en el lloc. O siga, que ningú l'ha destituït. No pot ocupar la plaça.

Parem a pensar un poc i ens podem qüestionar per qué no li van crear abans una plaça a la seua mida com a tanta gent? O simplement es que la feina es feia correctament?

Si la feina es feia correctament doble motiu per haver creat la plaça. La primera part caldria preguntar-ho al PP i perquè després de 12 anys no ho va fer. ¿Potser siga perquè són necessaris algunes titulacions, estudis, etc. que l'anterior cap de policia no té per aspirar a ser intendent? N'hem sentit de tots els colors.

El que pareix ser també es que la plaça d'inspector que ocupa està conseguida per promoció interna i no per oposició, amb la qual cosa tampoc podria aspirar a ser inspector en un poble diferent de Tavernes, on hauria de fer d’agent.

Anònim ha dit...

Digueu: "¿Potser siga perquè són necessaris algunes titulacions, estudis, etc. que l'anterior cap de policia no té per aspirar a ser intendent? N'hem sentit de tots els colors.". Sí, però sols poseu el que vos interessa o esteu mal assessorats.
Heu posat: "la plaça d'inspector que ocupa està conseguida per promoció interna i no per oposició, amb la qual cosa tampoc podria aspirar a ser inspector en un poble diferent de Tavernes, on hauria de fer d’agent." Amb tanta informació privilegiada que es nota que teniu, i quantes barbaritats dites en un sol paràgraf. La promoció interna es una oposició, i no una cosa diferent. Es un procés reconegut legalment (exem: EBEP) i utilitzat habitualment, a més de recolzat per la gent de la Cotorra (cite el missatge original vostre).
Els títols s'exigixen al moment de presentar-se, així que mireu l'any que va ser anomenat per aprovar la plaça d'inspector, i si voleu saber la veritat i dir-la, voreu que esteu equivocats.
Huí per huí, es requereix el mateix titol per a ser agent que ser oficial (vosaltres ja heu posat "haria fer d'agent", per a exagerar un poc més l'assumpte) i abans de l'any 1999, eixe titol acadèmic et permitia també ser inspector (abans anomenat sargento). Jo no recorde l'any exacte, però esta persona porta un fum d'anys ací, així que mireu el tema i no es deixeu enganyar tan fàcilment.

La Cotorra de la Vall ha dit...

DIUS: Digueu: "¿Potser siga perquè són necessaris algunes titulacions, estudis, etc. que l'anterior cap de policia no té per aspirar a ser intendent? N'hem sentit de tots els colors.". Sí, però sols poseu el que vos interessa o esteu mal assessorats.

RESPONEM: Sempre estem disposats a aprendre. Informa’ns. I mira bé que estem parlant de un lloc de treball d’intendent EN PROPIETAT, I NO OCUPAT PER COMISSIÓ DE SERVEI. Parlem de la mateixa cosa?

DIUS: Heu posat: "la plaça d'inspector que ocupa està conseguida per promoció interna i no per oposició, amb la qual cosa tampoc podria aspirar a ser inspector en un poble diferent de Tavernes, on hauria de fer d’agent." Amb tanta informació privilegiada que es nota que teniu, i quantes barbaritats dites en un sol paràgraf. La promoció interna es una oposició, i no una cosa diferent. Es un procés reconegut legalment (exem: EBEP) i utilitzat habitualment, a més de recolzat per la gent de la Cotorra (cite el missatge original vostre).

RESPONEM: Amb una promocio-oposició interna es pot demanar el trasllat a eixe mateix lloc de treball EN un altre ajuntament? Informa’ns, perquè a nosaltres ens diuen que no, que la promoció interna només son per a llocs de treball de la localitat.

DIUS: Els títols s'exigixen al moment de presentar-se, així que mireu l'any que va ser anomenat per aprovar la plaça d'inspector, i si voleu saber la veritat i dir-la, voreu que esteu equivocats.
Huí per huí, es requereix el mateix titol per a ser agent que ser oficial (vosaltres ja heu posat "haria fer d'agent", per a exagerar un poc més l'assumpte) i abans de l'any 1999, eixe titol acadèmic et permitia també ser inspector (abans anomenat sargento). Jo no recorde l'any exacte, però esta persona porta un fum d'anys ací, així que mireu el tema i no es deixeu enganyar tan fàcilment.

RESPONEM: I torna-li. No ens estem referint a la plaça o lloc de treball d’inspector. Estem parlant de la plaça en comissió de servei que ocupa d’intendent, D’INTENDENT la que ocupa ara .

I el tornem a dir el que ens diuen: amb la promoció interna per a ocupar un lloc de treball d’inspector, podría fer d’inspector o si vols, se li reconeixeria el dret a un lloc de treball d’eixa categoria fora de Tavernes?. Informa’ns per si ens han informat malament. Estem disposats a aprendre.

Gràcies.

Anònim ha dit...

Cotorra, mira, estem parlant de la mateixa cosa. Els requisits per a intendent son els mateixos si es en propietat, comissió de servei, interí, etc. Pensa que el sindicat ha denunciat el temps de duració de la comissió i no que esta persona no cumplix els requisits. Serà per alguna cosa no?.
En segon lloc, la promoció interna no està te limits espacials, es a dir, no te per que ser sols acotada a la localitat (mira EBEP, Llei funció publica valenciana, LLei coordinació policies, etc). I si esta persona pot estar d'intendent, per supost que pot optar a ser inspector a una altra localitat, sempre dins de la Comunitat Valenciana.
No em digues "torna-li". Que has posat en dubte que la plaça d'inspector no havia estat conseguida per oposició i això ja ha quedat clar.
Amb la titulació i cursos realitzats i homologats per la conselleria i ivaspe, pot participar en un procés de selecció per a places d'inspector i intendent tant en Tavernes com en qualsevol altra localitat del PV, bé Comunitat Autònoma Valenciana.
Mireu, que vos assessoren tècnics en la matèria, advocats, etc i voreu com no claveu la pota, que es el que passa si li fas cas a u que ven calçotets falsificats al maleter del cotxe.
De totes formes, el canvi de categoria no te per qué comportar un canvi en la prefectura, a menys, que siga una forma de fer en quatre mesos el que critiquen a altres. Utilitzeu el sentit comú i no es deixeu portar per mercenaris que s'oferixen a ocupar places políticament que no son capaços d'obtenir professionalment com cal.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mireu, que vos assessoren tècnics en la matèria, advocats, etc i voreu com no claveu la pota, que es el que passa si li fas cas a u que ven calçotets falsificats al maleter del cotxe.

No és el cas. Ni de lluny.

Utilitzeu el sentit comú i no es deixeu portar per mercenaris que s'oferixen a ocupar places políticament que no son capaços d'obtenir professionalment com cal.

Pel que sabem, no és així. Ningú no s'ha oferit a ocupar res. Ens sembla un desproposit afirmacions així i fora de la realitat, a més de senyalar a algú sense cap prova.

De tota manera, no ens convencen els teus arguments, i només perquè no ho tenim entés així. Caldria preguntar perquè la plaça d'intendent no ha eixit en oferta publica, si qui millor podia optar a ella en teoria es la persona que ocupava el lloc de treball en comissió de servei, i a més, atés les circumstancies personals per tot conegudes de l'interessat.

Ah, i es diu que així hi ha sobre uns 20 funcionaris a l'Ajuntament. Mes folló. Per què els tres últims anys no s'han ofertat els llocs de treball afectats? Són temes que si és així algun dia s'hauran de solucionar.

Anònim ha dit...

Cotorra, no hi ha més cec que qui no vol vore. No pretenc convencer a ningú, i menys a qui ja te les idees establertes. Els meus arguments, tal i com califiques, poden recolzar-se amb normes legals, en canvi, algunes de les coses que heu posat ací, estan basades en suposicions tergiversades i d'un desconeixement de la normativa de la funció pública (pareix mentida...).
Digueu: " Caldria preguntar perquè la plaça d'intendent no ha eixit en oferta publica, si qui millor podia optar a ella en teoria es la persona que ocupava el lloc de treball en comissió de servei, i a més, atés les circumstancies personals per tot conegudes de l'interessat". Eixa pregunta ens la fem molts ciutadans, pot ser no hi havia tant de "feeling", "buen rollito" o "putxero", com intenta vendre algú.
Ja hi ha prou de "mangonejar", uns i altres, i a vore si es fan bé les coses, perquè en aquests temes, fer el que fan, si es pecat.
Respecte a la frase "circumstancies personals per tot conegudes de l'interessat", no es mereix cap comentari per la meua part, tu mateix t'has delatat.
Vorem les solucions. De moment mal cami estem veient.

Anònim ha dit...

que lio teneis, con el jefe de policia, porque no publicais e informais la verdad del asunto, ya esta adjudicada la jefatura de tavernes desde hace un par de meses,que ya esta claro, de quien es, de donde viene, que ha hecho, cuanto ha trabajado,dejaros de memeces.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim:
podem assegurar-te que

ya esta adjudicada la jefatura de tavernes desde hace un par de meses,

AIXÒ NO ES VERITAT.

Anònim ha dit...

Sembla que s'ha obert la caixa de Pandora.
Aclareu tres qüestions
- ¿Quines són les circumstancies personals per Tot conegudes de l'interessat?. (Jo les desconec)
- Quin és el procediment a seguir amb aquests 20 funcionaris?

- ¿Que tasca van realitzar sobre aquest tema els partits que ara estan en el poder a l'ajuntament quan actuaven com a oposició? 'Desconec el funcionament de les comissions etc. Però la meva pregunta és si mai s'ha tractat res d'això i no hi ha hagut cap denúncia fins ara?

Anònim ha dit...

Be. Molta xafarderia si que hi ha. Si el govern actual esta interessat en l'extricte compliment de la llei, el que ha de fer és convocar la plaça de forma pública, amb totes les conseqüències que corresponga. Volem un intendent que siga un empleat públic de carrera (res de comissions de serveis d'altres Ajuntaments de gent que no te la plaça en propietat: això és il·legal). Espere la publicació al BOE impacientment, però... arribarà?

Anònim ha dit...

Jo no diria el mateix, ja se sap des de fa un mes aproximadament. Si voleu puc posar nom i cognons.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Menys d'un mes, no dos mesos o molt abans com també s'ha deixat caure.
Des què el sindicat va fer la denuncia de la "irregularitat" de la comissió de servei es van començár a moure's les coses.
Perquè ¿si era irregular la comissió de servei i qui ocupava el cap ja portava mes del temps que corresponia, implicava que no podia continuar, i s'hauria de buscar a algu? ¿o no es així?
Ara com que cadascú interpreta el que vol...
La llebra salta quan un sindicat policial al·lega la comissio de servei indefinida. Tot el demés ja ve rodat.

Anònim ha dit...

Creo que todo esto no es tan difícil..Por qué tiene que ocupar otro la plaza de jefe a dedo??? y encima sin ser de la plantilla.. el intendente ha sido destituido porque no estaba clara la comisión de servicio..pero bien es cierto que él es inspector y tiene su plaza en propiedad..Por qué no puede ocupar la jefatura siendo inspector??? No estamos en momentos de crisis?? por qué no se aprovecha y se ahorran esa plaza de Intendente de momento?? Creo que el nuevo gobierno se está precipitando tomando decisiones. Que se acuerden que sólo son 4 años y después los ciudadanos volveran a tener la palabra. Lo que están haciendo al jefe de policia no es justo,ya que no lo han destituido porque haga mal su trabajo,sino por otras razones..Pronto se verá lo que dicen que van a traer un nuevo jefe de fuera y a dedo

Anònim ha dit...

Cotorra, molt de bec i poca claretat. Per qué no publiqueu tots els comentaris? Censura a estes altures? Vaja, vaja.
Però qué dius de que s'hauria de buscar a algú? El nou equip de govern, en este cas no està a la altura i no fa les coses en claretat. Prova es que ací heu estat amagant la veritat que prompte es vorà.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Solem publicar-los tots excepte els que no arriben.

Ja voldríem nosaltres que en altres llocs hi hagués la mateixa claredat en la publicació de comentaris que practiquem la gent de la Cotorra!.

I no hem amagat res. Tot el que sabem ho amollem. Prediquem en l'exemple. Però tampoc és que ho sapiguem tot, com molts es penseu. Ja estem donant massa expliccions. Això és el que normalments ens diuen: que xarrem massa i deixem xarrar massa a alguns comentaristes.

Anònim ha dit...

Hola cotorreros i cotorreres.
Jo en tot este enrenou em pregunte perquè eixe interés del PP a que el cap de policia no perda el seu lloc de treball d'intendent.
Ni que hi hagueren secrets en eixa plaça de treball.
Si tenen tant d'interes no se perquè el PP no va ofertar eixa plaça en estos últims anys i que la guanyara el cap. Algu que ho explique.

Cotorra m'han dit que l'anterior ajuntament tenia entre l'abril del 2008 i l'abril del 2011 per regular moltes situcions anòmales en les places de funcionaris i no s'ha fet molta cosa. ¿Què saps d'això?

Anònim ha dit...

Cotorra, com tu deies, el temps lleva i dona raons. A vore ara que dius al respecte: Huí ja tenim nou intendent, que es oficial (dues places per baix) a Gandia. Aleshores, si que es tenia pensat ja fa temps. Quins han sigut les proves que ha fet? Quins son els requisits que li han demanat? Publicitat, mèrits, capacitació... o carnet?
Dona igual qui mane, al final el dit (dedo) es el dit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aleshores caldrà donar l'enhorabona al nou cap de la Policia Local de Tavernes i desitjar-li tota la sort del món.

Sembla ser que el nou cap de Policia Local té carrec d'inspector en la Policia Local de Gandia, amb la qual cosa seria un graó només. Vaja com el d'ací abans.

Sembla ser que el nou cap de Policia Local de Tavernes és llicenciat que és un dels requisits que cal per a presentar-se a unes oposicions generals per a ocupar una plaça d'intendent.

Sembla ser que l'anterior cap no era llicenciat i havia fet un curs (de tres mesos) a l'IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Publica i Emergències) mitjançant el qual la Generalitat o la Conselleria de Governacio vol substituir o eximir la titulació de llicenciat però sempre dins de la promocio interna, al poble.
I diguem vol substituir o eximir, perquè ens han dit que un afectat (no de Tavernes ni a Tavernes) ho ha recorregut davant el Tribunal Superior de Justicia i està pendent de sentència. Sembla lògic no? Un curset de tres mesos equiparat a una carrera universitària de cinc anys.

Publicitat? I tant que s'ha publicat, mira si ací li n'hem donat de publicitat..
Mèrits? Es té tots i experiència també
Capacitació: ho acabem de dir.
Carnet: també té el que cal: funcionari de carrera.

Anònim ha dit...

Cotorra,para ser intendente solo hace falta la diplomatura o el curso de habilitación otorgado por el organo competente(que el anterior jefe tenia). Veo que no eres objetivo,ya que no investigas bien los hechos y no contrastas información.Pareces familia del nuevo equipo de gobierno. Que examen o pruebas a realizado este señor?? Crees que tu comentario es correcto?
'"Publicitat? I tant que s'ha publicat, mira si ací li n'hem donat de publicitat..
Mèrits? Es té tots i experiència també
Capacitació: ho acabem de dir.
Carnet: també té el que cal: funcionari de carrera" asi es como tienen que entrar en este ayuntamiento??. Ya empiezan con chanchullos,(que tu cotorra pareces apoyar) están haciendo exactamente lo mismo que decian hacer los otros. Todos parecen de la misma madre y a pagarlo los trabajadores como el antiguo jefe de policia, que lo ha pagado bien caro. Ya nos enteraremos de quien es amigo o familiar este nuevo jefe puesto a dedo. Veo que los demás comentarios eran ciertos y pinso comentar este suceso en más blogs o foros,para que todas las comarcas se hagan eco de los nuevos chanchullos politicos.Yo pensaba que sería bueno un cambio, pero empezando asi no hay calificativos, de momento VERGONZOSO!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mire que passa amb el seu correu que ens envia els seus comentaris al fem. I sort que l'hem vist, sinó després ens acusaria vosté, potser, de censors.

Anem per parts: llicenciatura que diguem nosaltres o diplomatura que diu vosté (tant se val) tenim entés que cal per una oposició general, i per a la promocio interna el certificat del curset que ja avisem està pendent de sentencia judicial. Vosté té les seues fonts i nosaltres tenim les nostres. Quina és millor? Nosaltres ens quedem amb les nostres.


Vosté es molt lliure de fer els comentaris que vulga en els blogs que vulga i com vulga. Simplement li recordem que si hi ha alguna cosa que creu no s'ha fet legal, pot acudir als tribunals.
Ara també li recomanem que primer s'assabente bé de les coses i de tot el que gira al voltant de la plaça-lloc de treball des de fa temps.

Anònim ha dit...

Eixe anonim no cal que s'entere de les coses perquè em pense que les sap massa bé.
No serà el mateix ex-cap?

Anònim ha dit...

Licenciatura o Diplomatura, da igual?
Vaya, para esto sin comentarios.
Y no soy el ex jefe. O acaso pensais que es la única persona que opina diferente a vosotros? Bueno, desconozco lo que opine él, yo aqui pongo lo que opino yo. Por esa regla de tres, podría preguntarle al anónimo, ¿No serás tú el alcalde? Pero vamos, no quiero ponerme a su altura.
Por cierto, evitais comentar algunos temas y os vais por las ramas. El nombramiento ha sido a dedo o ha superado alguna prueba dando opción a otros? El nuevo jefe de Inspector como funcionario de carrera nada de nada.. Supongo que ya lo sabrás, pero como brilla por su ausencia la imparcialidad en este blog, no lo direis.
Censura por qué? habeis publicado mis comentarios.El que censura es Fidel Castro en Cuba,ahora su hermano.Sólo siento no poder debatir el tema con alguien que me dé argumentos de peso.Y no te quepa duda que expresaré mi opinión donde lo crea conveniente.

Anònim ha dit...

Sembla ser que el nou cap de Policia Local té carrec d'inspector en la Policia Local de Gandia, amb la qual cosa seria un graó només. Vaja com el d'ací abans.

COTORRA,te informo por si no lo saben que el nuevo jefe tiene el cargo de inspector-interino por mejora de empleo, es decir, su cargo es de oficial, ha subido dos grados..ni siquiera es comparable con el antiguo jefe.menundo nombramiento a dedo.asi son la cosas con el nuevo gobierno se defiende con la denuncia de un sindicato y lo tenian claro desde hace tiempo,os tranparencia y seriedad para llevar tavernes a buen puerto

La Cotorra de la Vall ha dit...

Et tornem a dir que els teus comentaris els envia directament al fem. ¿Què passa amb el teu correu?
De nou, l'hem pogut recuperar, com has comprovat.

Ens dius:
Censura por qué? habeis publicado mis comentarios

T'agraïm la deferència. No fem censura. Ho hem dit moltes vegades que només hem deixat de publicar comentaris que poden resultar ofensius no aquells que expressen opinions diferents a les nostres o posen en dubte el que ací diguem.

I clar que el blog és imparcial. Nosaltres comencem diguent el que pensem sobre un afer, com inici de la informació i del debat, però després publiquem totes les opinions.
¿No és això imparcialitat? ¿O és que no vols que ni defensem el que nosaltres publiquem?

Entendríem que seríem parcials si no deixàrem expressar cap opinió contrària ni diferent, però ja has vist que no és el cas. A pesar d'allò que alguns volen creure. Que tots no som iguals ni fem el blog per enganyar a la gent!.

També quan algú ens envia algun tema interessant el publiquem sota l'apartat de "La mirada dels amics de La Cotorra". O siga tot no és collita pròpia. Més imparcialitat i llibertat d'expressió impossible.
No cal ni vore la quantitat de comentaris que publiquem en contra el que nosaltres opinem o hem escrit.

I esperem seguir comptant amb opinions com les teues, perquè eixe contrast d'idees enriqueix el debat.
Però arreglat el correu, que algun dia no el vorem en l'entrada del fem.

Anònim ha dit...

Una cosa és clara i així ho pensem molts dels votants de Bloc:

No es poden fer les coses com el govern anterior. Ni tan sols ha de semblar que es fan les coses com ho feia el govern anterior. Perquè és precisament en aqueixes formes on molts desitjavem un canvi. Calia acabar amb la discrecionalitat i l'amiguisme. Calia fer les coses d'altra manera.

Es necessària una cosa fonamental en aquests temps nous: TRANSPARÈNCIA.

En el cas del Cap de la Policia Local hi ha massa embolic. No és un trencaclosques, és la confussió en estat pur. Una confussió lligada a diverses normatives que uns i altres reivindiquen per a justificar coses totalment oposades. I l'observador és queda bocabadat sense entendre res. Per què no un informe jurídic que aclarixca la cosa?

El cessament, ERA LEGALMENT NECESSARI? (cal explicar-ho millor de forma contundent)

I el nombrament del nou cap tampoc queda clar del tot. COM ARRIBA EL NOU CAP A OCUPAR LA PLAÇA?
Per què no treure la plaça a concurs públic de trasllats que, de forma transparent, ens faça la sensació que ocupa la plaça el millor professional d'entre totes les possibilitats?

No podem deixar que coses com aquestes embruten la gestió del nou ajuntament

Anònim ha dit...

El curs d'habil.litació que té l'anterior cap de la policia no mes et faculta a opositar per promoció interna a un lloc de treball d'una categoria mes que la que obstebtes en eice moment, i NO PER A OCUPAR UN LLOC PER COMISIO DE SERVEI, ES A DIR QUE NO POTS SER CAP DE POLICIA EN COMISIO DE SERVEI SI NOT REUNEIXES EL REQUISITS LEGALS, COM ES EL CAS, JA ESTA BÉ!!!!!!

Anònim ha dit...

Veig que no heu publicat el meu comentari d’ahir. El torne a enviar per si es va perdre.

Al anònim? de les 6:31,

Que passa? Que es que saps que no tens rao i no trobes una altra manera de dir-ho mes que xillant?

Estruch i Ferrando ha dit...

Vos propose, encara siga tapanse el nas donat que no degeu ser molt amiguets d'ells, jo si eu soc dels editorss segurament, encara que els contertulis no en volen masa, pero no donen la cara, que llixgau els meus articuls I i II publicats en l'articul sobre el final de festes de la revista del ventall electric, i si vos pareixen d'interés, senyors editors, publiquenlos com articul d'opinió pa que Tavernes s'apiga més destarifs d'uns i atres, vaig a escriure en cuant tinga mes datos, la veritat i tota la veritat sobre el parking.Si volen , posense en contacte amb mi via el meu email en que publique en este periodic i vegem la forma de fer-ho.També els recomane no es perguen la veritat sobre el cas del cap de policia, pues també conte alguna veritat que atra tant en el ventall com a La Veu del tio Raulet. gracies.