L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 29 de maig del 2011

ULTIMA HORA: EL BLOC SOL·LICITARÀ REUNIONS AMB PSOE I EU PER PARLAR SOBRE EL POSSIBLE PACTE

L'assemblea del Bloc s'ha reunit aquesta mateixa vesprada a la seu per tal tal d'aprovar l'inici d'unes negociacions que puguen dur a un pacte de govern amb el PSOE i EU per l'ajuntament de Tavernes.

L'assemblea del Bloc, després d'una breu explicació de la situació, ha votat per unanimitat l'inici d'aquestes negociacions. El Bloc es dirigirà doncs al PSOE i EU per tal de marcar el dia de la primera reunió, de la qual  eixirà un calendari per anar tractant puntualment els temes bàsics d'aquest pacte.

El Bloc ha volgut donar a conéixer que són totalment inexactes i infundats el conjunt de rumors que vénen circulant aquests dies per Tavernes sobre possibles pactes, repartiment de regidories i càrrecs, dimissions a anys vista així com la celebració de reunions.

- Nota del Bloc  

-

31 comentaris:

Jo ho deixaria, d'ací 4 anys guanya per si sol ha dit...

Si hi ha pacte, molestarà a alguns. Si no hi ha pacte, molestarà a uns altres. Què és el que cal fer? Qui ho sàpia que ho diga.

Anònim ha dit...

Està ben clar: pactar.
Però no pactar el Bloc, cal pactar tots tres amb trellat i mirant per Tavernes per damunt de tot.

Anònim ha dit...

I tal vegada un pacte a llarg termini podria donar l'estabilitat necessària per fer les millores i treballar amb visió a llarg plaç (més d'una legislatura) per Tavernes.

CLINT EASTWOOD ha dit...

cal ser valents, encara que la situació econòmica de l'Ajuntament deu estar feta merda. Cal agafar el bou pels cuernos i fer que la gent del poble sapiga la situació real que tenim. Jo tinc dret a saber-ho, igual que tots els veïns i veïnes.

Tavernes te dret a saber que els del pp ens han deixat en la RUINA.

Ara bé, els responsables, que ho paguen ben pagat. La justícia damunt d'ells. De tots. El poble vol justícia.

Anònim ha dit...

El que tindria que parlar de pacte es el pp que es el partit mes votat i no el bloc que te 5 regidors.
Crec que la estretagia del bloc contra el pp no es bona ja que si no fa el pacte es quedara arrinconat a fer oposicio.

Tengo el corasón contento ha dit...

Ja tinc la botella de cava preparada per si pacten. No vore els caretos del pp ja és una alegria!!No poden fer-ho pitjor!

Anònim ha dit...

Si no fa pacte es quedarà en l'oposició, com es quedarien PSOE i EU.
O és que el penses que van a pactar amb el PP qualsevol dels tres partits? En quin món vius? Entenem que el pot més el desig que mane el PP que la realitat, que no té majoria absoluta.

Anònim ha dit...

A vore...si un partit no vol governar, NO SE PRESENTA A UNES ELECCIONS!!!!
Ja està bé de ximpleries barates sense seny ni fonament, ridicules i desesperades dels peperos!
¿Poden pactar i governar, SEGONS MARCA LA LLEI? Doncs a governar, i ja està!!!
O és que es pensen que anem a dir-los: "va, home, mireu, nosaltres podem governar, però ens sap mal i vos deixem que governeu vosaltres...".
¿Però qui estava manant a l'Ajuntament, los mundos de Yuppie?
Tot el món sap guanyar, però molt pocs saben perdre. I el PP ha perdut, per el seu despotisme i absolutisme. NINGÚ VOL SABER RÉS D'ELLS NI PACTAR AMB ELLS. Si s'haveren `portat d'una altra manera, ara no es trobarien en esta situació.

Per cert, ahí va la porra: QUANT DE TEMPS CONTINUARÀ DE CAP DE L'OPOSICIÓ MANOLO VIDAL? Jo no li done ni un any. I ara un altra. S'haveu llevat de damunt a la gent experta i preparada institucionalment, com Ribis i Chover. Ara que fareu? Jo si fora ells, ja sé on vos enviaria a més de quatre.

Anònim ha dit...

Pacte d'esquerres, ja!!! Estan tardant massa en anunciar-ho.

Anònim ha dit...

No els feu patir. Anuncieu el pacte ja i que comprenguen que s'hauran de buscar la vida per un altre costat.

Anònim ha dit...

que passaria si ningú pactara? s'haurien de tornar a fer les eleccions?

Anònim ha dit...

NO.
Com en eixe cas cada llista votaria el seu candidat, ningu arribaria a la majoria absoluta de 9 vots i seria proclamat alcalde el PP com a llista més votada.

Anònim ha dit...

Veus, Cotorra, com els feu patir? Ja heu tornat a dir:
"Com en eixe cas cada llista votaria el seu candidat, ningu arribaria a la majoria absoluta de 9 vots i seria proclamat alcalde el PP com a llista més votada".

No veus que els fas goleta?
Cotorra roïna!!!

Anònim ha dit...

No tingau por de pactar. Si ho feu per Manolo, no patiu, que amb el seu curriculum nou d'estos 4 anys, trobarà feina enseguida. Si ho feieu per acò, no patiu. Tireu endavant el pacte.

Per un futur digne ha dit...

Potser siga relitat que als tripartits, quatripartits i altres coses rares es discutisca molt potser també siga veritat que als tripartits els pasa factura 4 anys despres. Però si hi ha una realitat clara a tavernes es: que l'unica solució que te el poble es tirar al PP de l'alcaldia. No es pot permetre que s'harruine 4 anys mes les arques municipals

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic que dius:

Veus, Cotorra, com els feu patir? Ja heu tornat a dir:
"Com en eixe cas cada llista votaria el seu candidat, ningu arribaria a la majoria absoluta de 9 vots i seria proclamat alcalde el PP com a llista més votada".

No veus que els fas goleta?
Cotorra roïna!!!


Amic: Que no hem estat nosaltres!!! Ha estat un comentarista que, efectivament, diu la realitat:

Elecció d'Alcalde, segons l'artículo 196 de la Llei:
b) Si algu obté la majoria absoluta dels vots dels regidors és proclamat alcalde.

c) Si cap obté majoria absoluta, es proclamat alcalde el regidor que encapçala la llista que ha ontingut el major nombre de vots

Anònim ha dit...

Se que este blog es de izquierdas i no me publicaran pero pienso que el pp seria lo mejor para este gran pueblo. El pp manda en la comunidad y mandara en ESPAÑA. Si queremos crecer debemos respetar la voluntad del pueblo. Manolo es una persona con experiencia i con muchos contactos. Mirad tanto protestar i ahora tendreis el complejo deportivo que el bloc llevaba en su programa, piscina, campos d futbol i demas.

Un xico tan joven nos llevara a la ruina, no lo veis???

Anònim ha dit...

Com que no pots amagar que eres valencia i el parles i l'escrius, t'ho diré en valencià:

Per a la teua informació, el "chico" té 28 anys, més o menys els que tenien Eduardo Bononad i Eugeniio Pérez quan varen ser proclamats alcaldes.
Ara, "el chico" té un avantatge al seu favor: Eduardo i Eugenio arribaren a l'alcaldia verges (virgenes) políticament, sense haver estat un dia abans com a regidors i Jordi porta 4 anys de regidor i 3 de responsable municipal-portaveu del Bloc.
Sap molt bé el terreny que xafa, i com no hauràs anat a cap dels miting que ha fet, per coprovar-ho pregunta-li-ho a Manolo Vidal i t'ho confirmarà.
Si pot ser, inventa't una altra cosa que eixa no cola.

Anònim ha dit...

Pacte SÍ.
Però un pacte ferm, estable, generós, en possitiu, i si es a llarg termini (més d'una legislatura) millor que millor. Els votants d'esquerres del poble ho agrïriem de debò. Potser els ortodoxes de cadascun dels partits no ho vegen tan clar però no es pot oblidar que la majoria dels votants d'esquerres no som ortodoxes.

No hi ha altra manera que l'esquerra puga governar amb garanties de continuitat i, per tant, per poder fer que canvie aquest poble per a millor.

Bonico ha dit...

Al del chico.
Te cuento la ultima de las becas de arquitectura de la Diputación para saber quien manda en Tavernes. Más gente de fuera que de dentro de la población. Però mira con ese ataque frontal en otro blog local no te la hubiesen publicado.
La gent de Tavernes vol que el treball es quede a casa i esta cansada de bravuconades. Per cert quina democracia es eixa que per ser d'un altre partit no arribaran els diners propis al poble. Notes com les seues fan creixer l'independentisme arreu de l'estat. Tots tenim dret, totes som iguals, mane qui mane a Madrid. I ojito en le futur que no vinguen els nostres diners a Tavernes, el poble no ho perdonarà. I a vore que passa, per cert, a l'Institut que volen portar els cicles formatius al Maria Henriquez, quan no disposa d'aulari ni esta dotat aquest Institut de Gandia que ha cvanviat de color municipal. Però son persones com vosté les que permeten que es facen aquestes injusticies.
El xico no li pot donar lliçons de tot per falta de temps, però pot acudir a classes d'urbanitat per saber relacionar-se amb tots i totes. Li recorde que estem ací per la demaocràcia.

AL FIGURA DEL BLOG DISQUIERDASSS ha dit...

A vore l'enterao del blog d'isquierdasss...
però no t'has enterat encara, CORASSON, QUE L'AJUNTAMENT JA ESTÀ ARROINAT?????
A-R-R-U-I-N-A-T.
ARRUINADO.
NO MONEY.
NO DINERS.
QUEBRA.
NI UN PUTO SENTAVO.

I ara,...la gran pregunta per a ments privilegiades: a veure, tenim un partit molt popular al poble governant des de fa 16 anys, tenim un DESASTRE FINANCER d'escàndol, i tenim un figura que no s'acaba d'enterar...
ALGÚ DELS QUE ESTEU AHÍ LI HO POT EXPLICAR AL POLLO ESTE QUE TAVERNES DE LA VALLDIGNA, PROVINCIA VALÈNCIA, ESTA ...
A..RR..U...I...N...A...D...A....

El que poden fer els del Bloc, PSOE i EU és intentar salvar la situació, moun cherie, petit titi...

consolador del guapet de cara ha dit...

Manolo te més contactes que una òptica....jajaja
Manolo el que ja no té...serà un contracte, guapet de cara.

VAN HELSING LOCAL ha dit...

Redeu, no es pot anar pel poble. Hi ha una nuvolà de peperos intoxicant i agobiant al personal. He contat ja a 3 peperos...un mogolló. TRipartit, tripartit... i els ulls sel's unflen, les dents els brillen, la mirada sembla perduda, vidriada.
Que susto, redeu!!!

aggg, arggg, triparrrrtitgrrrr!!!!

Anònim ha dit...

jajajaja
este s'ha pensat que està al vent i ladorrrrr!
Que no home, que ací ho publiquen tot, fins i tot el que digueu els del pp!!!

victima ha dit...

un gosset m'atacat este matí. He dit que volia el pacte de la esperança, i m'ha embestit un gosset falderet, quan ha escoltat pacte tripartit. I l'amo m'ha dit que si arribe a dir sapatero, ara ja havia fet la fel. M'havera destrosat el peu.

Anònim ha dit...

parleu el que vulgau, però arribeu a un acord i salveu-mos el poble.

falcó ha dit...

He llegit un comentari en castellà que no vull ni respondre. Sols us pose un fragment de la lletra d'una cançó i que diu:

"Obriu, obriu, cabretes
que veniu de pasturar,
per mamar-vos la lleteta
xuclant! Xuclant! Xuclant!

vicent ha dit...

Una cosa vull dir-vos a tots els comentaristes i en especial al que demana que s'acorde el pacte tripartit per salvar el poble. Jo no sé el què faran o podran fer els tres partits al govern, això encara està per veure. El que si que tinc clar és que ells podran salvar el poble però, el poble això no els ho agraïrà perquè la gent no pensa en col·lectiu, pensa en particular i si per salvar al poble, de la fallida econòmica en la què es troba, jo o algú dels meus s'ha quedat sense el treball què tenia i ara li l'han donat a un altre/a, això no està tant bé. Temps al temps.

Cóm li va pagar Tavernes al Bloc la feina feta a l'Ajuntament? Amb un pam de nassos. Fent-los fora i donant-li la majoria absoluta al que s'havia passat la legislatura rascant-se la panxa i anant a la Dipu de València cada dia per treballar I ara volen que sacrifique el seu futur polític i junt a altres forces, salve el poble. Quin cinisme i quina hipocressia.

Què va passar llavors? Jo us ho recordaré. Els dos regidors del Bloc ocupaven les àrees d'Urbanisme i Esports. Durant el temps que varen estar governant es van fer al poble: el Pavelló cobert del què avuí tots gaudim; remodel·lació de la tribuna del Camp de Futbol i coberta de la mateixa; primera fase de les obres de condicionament i remodel·lació del Passeig Colom; acabament de l'auditori de la Casa de la Cultura; algun que altre col·lector d'aigües, i alguna que altra actuació important però menys cridanera.

Malgrat tot, el Bloc va passar a ser de nou de l'oposició i els del Pp a rebolcar-se al llit que els nacionalistes els havien fet.

Què passarà ara? Doncs, molt senzill. Tres quarts del mateix. Els del Bloc, PSOE i EU treballaran quatre anys com a bojos per recuperar l'economia local i quan tot estiga solventat o a migfer, el poble, sobirà i mereixedor de tot, novament, tornarà a deixar-los fora i li donarà la majoria absoluta al PP per a que es rebolquen de nou.

A Vicent. Un amic. ha dit...

Vicent, primera: els sentiments derrotistes i frustrats no duen a bon lloc, no son positius.
Segona, no son les mateixes, ni de lluny, ni semblants les circumstàncies d'aquella època. De les errades s'apren. O tu no has deprès rés després de la teua experiència a la capital de la Safor? Tornaries a fer el mateix? Veritat que no? Doncs ací, el mateix.
Les errades no és repeteixen.

I te dic el que passarà, i que fins i tot els del pp que ara estan llegint acò, ja ho saben. Per això estan tant desesperats. Perquè ja saben que no se les veuran amb xiquets. Saben que no anem amb monaes.

Bloc, PSOE i EU rendibilitzaran els 4 anys de govern sense un puto euro a l'Ajuntament, primer per les persones que estan al capdavant i darrere dels 3 col·lectius, segon perquè hi ha mecanismes per fer que la gent s'assabente del que fan els governants, i tercera, en clau positiva.

Anem a mirar cap avant i a creure en nosaltres, què ja ens ho mereixem, i més després d'haver vist i comprovat com i a qui hem tingut de desgovernants des de fa 16 anys. I de saber com han deixat el poble. En la més completa roïna.
I el dic què la gent del poble no és idiota, de fet, el resultat electoral ja ha canviat, pot permetre deixar enrere una època nefasta i obscura, la pijor que em patit al poble en tota la democràcia. I quan la gent del poble sapiga QUINA ÉS LA SITUACIÓ, ENCARA REACCIONARÀ MÉS AL NOSTRE FAVOR.
I encara que no reaccionara com dic, m'es igual. Cal salvar el poble al preu que siga. D'altra forma, seriem igual que els del pp. I això mai de la vida. Jo estime el meu poble. I tu també deuries d'estimar el teu poble per damunt d'interesos. Ací lo fàcil seria deixar al pp governar en minoria, i que s'enfonsaren ells d'ací 8 o 12 anys. Això seria de covards. I jo, i la majoria de gent com jo, i estic absolutament segur que tu tampoc, no ho som.

Eixe joc sols beneficia al pp. Salut

Anònim ha dit...

Hi ha dues classes de gent. Les que emmerden i les que arreglen. Jo no vull ser del primers. Em cauria la cara de vergonya. I per la mare que m'ha parit, que jo i molts més com jo ja estem fins els collons de tragar i callar per no discutir.
Pero aixó s'acabat.
Ja tinc igual figues que panses, i d'escoltar als de sempre tocant els ous.
Qui vullga respecte, que respecte. Jo m'he cansat d'aguantar.
Vull dir un SI com una casa al pacte de la gent d'esquerres. Un SI com una catedral.

vicent ha dit...

Parole, parole, parole... és part de la lletra de l'estribillo d'una cançó italiana què ve a dir això de: paraules, paraules, moltes paraules, sempre parlant. Això és el que ens perd i jo, sense cap postura derrotista, més bé realista, he dit la meua opinió i per això ni critique cap altra ni la contradic.

Les èpoques, referides a períodes de temps, no són tan curtes com algú voleu. Per a mi una època, la meua, la què m'ha tocat viure, és la que estem passant des de la instauració de la "democràcia". Una demo-cràtia de la que caldria parlar-ne durant molt de temps perquè, de pitjors no n'he vist.

No sé a què es refereix algú quan diu que jo puc estar fart d'alguna mala experiència en un altre poble. No sé a què ve això i d'on trau res del què diu el comentarista en qüestió.

Mireu el dia que us ho dic. No es penseu que les negociacions pel pacte van a ser un camí de roses, com se sol dir. No cregau que la cosa està feta. Hi han massa recels i rancúnies difícils de curar per molt de temps que passe i quatre anys no és res.

Entre EU i el Bloc no crec hi haja massa bon rotllo que digam arran de l'afer protagonitzat fa quatre anys poc després d'iniciar-se la legislatura a les Corts Valencianes i que va acabar amb el trencament de la coalició COMPROMÍS, un projecte que EU no volia però que a última hora, veient que es quedava fora de les Corts, va forçar tard i malament. Ja, en eixa contesa electoral, a Tavernes el Bloc i EU es van presentar per separat, igual que ha passat ara amb els d'Iniciativa, gent que ha abandonat la disciplina d'EU a Tavernes però, com que no podien apropiar-se de la marca "EU" no van tindre més remei que buscar l'ombra d'Iniciativa. Els d'Iniciativa a Tavernes crec que: ni creuen en el projecte d'Iniciativa, ni volen saber-ne res del Bloc, són els autèntics ortodoxos del Partit Comunista i no l'escissió de la branca nacionalista seguidora de Joan Ribó.

Això no ho dic jo sols, ho he llegit ja en anteriors comentaris a la Cotorra. Feu memòria o repasseu-la.