L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 12 de maig del 2011

"Madame X" segon premi del Circuit de Música "Calaix Jove"



El grup de Tavernes "Madame X" s'ha alçat com a segon classificat i per tant, segon premi, en el Circuit de Musica "Calaix Jove" de la mancomunitat de la Safor. La nostra enhorabona.

La final s'ha celebrat en el Real de Gandia dins del marc de la "VIII Trobada de Joves" i va quedar campio el grup de música fusió  "Raça Borda" de Gandia. El tercer premi va ser per a "The Muertas".

"Madame X" serà el grup protagonista de la festa que el "Bloc Jove" de Tavernes ha organitzat per al pròxim divendres, dia 13, en el pub "Magix". El grup valler ens oferirà l'audició de les seues darreres composicions.
-

3 comentaris:

Vercher ha dit...

Els polítics recorden que hi ha gent fent música quan vénen/venen eleccions. Els polítics recorden que hi ha gent quan vénen/venen eleccions. Ai mare!

Madame Bass ha dit...

Madame X vol donar les gràcies a la Cotorra per fer difusió de la notícia i també a tota la gent que ens segueix en cada concert i ens anima per seguir endavant amb aquest projecte. Aprofitem per donar l'enhorabona als guanyadors i per fer saber que molt prompte podreu tindre a la vostra disposició la maqueta del grup, de nom "Medicament". També volem recordar, ara que vénen eleccions, que s'ha de fer costat als grups del poble, que en tenim molts i de molt bons, i hem de sentir-nos ben orgullosos per representar a Tavernes en tots els llocs on anem. Gràcies!

Anònim ha dit...

com no m'aclarixc massa, vaig a expresar la meua opinió en akest apartat, al kostat de la noticia dels meus camarades Madame X. Primer ke tot, em presente, sok al Xino, Richard Mifsud Pons, eixe sok jo, el numero de d.n.i no fa falta, no vaig a amagar-me de ningú. El motiu d'akesta redacció es.. Toke la guitar en un grup ke es diu DESTROI, i fem ruido si, pero es per ke no sabem fer balades i cançons d'amor, pero es musica, i es un grup, i tmbé pensem i assatjem totes les setmanes i ens agrada tokar en els pubs, tenim el nostre public, jo ke se!!! hi ha ki juga al futbol, hi ha ki es fallero, hi ha ki lo ke siga..(sols es per posar un exemple) no tinc res contra ningú! la kuestion es, ke el nostre rollo es mes nocturne, com en tot el mon, els concerts solen fer-se per la nit, no tots, alguns de dia tb es fan, perooooo..... ke passa a Taverneeeees????? la visita d'avui, no ens la esperavem, resulta ke estavem fent un concertet al pub Magik, no solem tokar en el poble, per ke no es la primera vegada ke ens passa algo! pero em gravat una maketa i teniem gust i il.lusió de presentar-la en el nostre poble, tokar per als nostres amics i damunt la gent de fora ke s'ha desplaçat a Tavernes per a vore DESTROI. HA SIGUT TAN LAMENTABLE ke no tinc ni insults ja per akagar-me en tot! comencem el concert a les 12 i pico de la nit i teniem pensat ke akabara un pok abans de les 3, pero ha vingut la policia a la 1:30 (enviats per un vei) a tallar el concert!!! Tot s'ha de dir, han vingut de bon rollo per adir ke el concert s'havia acabat, ja veus tu el poder ke te akest unik vesino ke s'havia keixat!!!! "no tens permis pa fer concerts", si ens tornen a cridar preparat pa la multa ke et felicitaran!!!! no sok de ningun partit, no volia dir res, pero es ke ja esta be, a tavernes mana el PP, i sols vos dic una cosa, he llegit tots els panflets de tots el partits, i esta molt be ke kuasi tots volen recolzar els grups de rock locals, pero ke en el (no panflet) sino llibre del partit popular veig...NITS DE ROCK!!! i a continuacio a la part de baix parlen de falles i de ke ells monten els concerts de pascua a la platja!!! Ompliuse la boca de lo ke vullgau, pero no tingau la osadia de gastar la paraula ROCK, no teniu ni puta idea del ke es això, i a la vista esta el ke ke ha passat avui, el super dia de la reflecció heu tallat un concert de ROCK al magik, i no era l'unik ke hi havia al poble!!! Al eixe de operacion triunfo no li han dit ni mú! espere ke desde la cotorra no es talleu i ho publikeu!!! Som mes de 20 grups de rock a Tavernes i ja es la segon vegada ke ens veten un concert!!! tokem, tenim dret i respectem l'horari! sols volem acabar el puto repertori i ke ens respeten!!!! Movilització JA!!!!