L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 16 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: ACTE CENTRAL DE COMPROMÍS

Compromís apel·la als progressistes perquè cap dels seus vots servesca per fer "polítiques de dreta", ni per afavorir el bipartidisme que busquen el PP i el PSOE .

                         Asistents a l'acte de Compromís onegen les banderes de la coalició

Compromís va celebrat el seu acte central de campanya electoral al Palau de Congressos de València, on ha congregat unes 2.000 persones. Morera va advocar per posar fi al Govern "indigne de Francisco Camps" , però ha advertit que "tampoc no són progressistes" algunes de les polítiques practicades pels socialistes com "tirar mà a la butxaca de funcionaris i pensionistes", "invertir tot en el AVE "o" marginar  els valencians amb el finançament".

El candidat de Compromís va denunciar que el  PP i PSOE ho han pactat tot fins i tot "el bipartidisme"  i  "tracten de fer creure que Compromís no té possibilitats perquè els interessa el bipartidisme", però ha afirmat que aquesta coalició és "un exèrcit invencible "que treballa" amb les mans netes ".

Morera va considerar "una indecència votar al delegat de Zapatero a la Comunitat Valenciana"  i va demanar que " cap vot progressista servesca per fer polítiques de dreta " alhora que va convidar a sumar-se a la coalició als socialistes desencandats.

Mónica Oltra va demanar el vot a Compromís per a posar "cap i cor" en el govern i apel·lava als als indecisos recordant que el vot útil és aquell que es decideix no per les promeses sinó pel jque s'ha fet en el treball de quatre anys.

Oltra va dir que el Govern de Camps no té cor oblidant la gent valenciana que pateix i es "fan fotos amb l'aristocràcia", mentre "milers de persones han de pensar molt bé com arribar a final de mes, que gasta milions en edificis inútils, que alimenta el fracàs escolar, ofega a músics i actors i roba les esperances a milers de joves, més del 50 % sense treball  i  desvia els diners de la solidaritat".

La número u per Alacant, Mireia Mollà, s'ha compromès a "fer front a l'atur, al malbaratament i la corrupció amb una nova economia al servei de les persones i que cree riquesa i equilibri ", un canvi que "ni el PP ni el PSOE estan en condicions de promoure".

El cap de llista per Castelló, Josep Maria Pañella, ha assegurat que Compromís "és necessari" i "diguen el que diguen" estarà a les Corts a partir del 22 de maig. El candidat autonòmic per València i membre d'Els Verds Joan Ponce ha reclamat "el vot verd" per dir "no a Zarra i no a Cofrents" a l'hora que va recordar que Els Verds de Compromís compten amb el suport i són els únics homologats pel verds del parlament europeu.

- Extracte  de la premsa i agències.

LA NOTICIA EN ENLLAÇOS

LEVANTE 
EL PUNT
EL MUNDO


-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No es veu be la foto.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La fotografia és així. Eixe efecte blanquinós està fet a posta. És degut al moviment de les banderes en onejar.
La foto, com podràs pensar, no és nostra. És una foto d'agència.

Anònim ha dit...

Males llengües diuen que l’Ajuntament es proposa fer uns dies de portes obertes a la nova piscina coberta abans de les eleccions. Això és del tot impossible perquè la Llei ho prohibeix (vore art. sobre campanyes e inauguracions). I jo no em crec que el PP vullga saltar-se la Llei sent com ha de ser el que done l’exemple per estar al cap de les institucions, encara que en funcions. Però ja se sap que en campanya sempre circulen rumors malintencionats.


NORMAS DE LA JUNTA ELECTORAL SOBRE CAMPAÑAS INSTITUCIONALES
E INAUGURACIONES



Instrucción 2/2011, de 24 de marzo de 2011, de la Junta Electoral Central, sobre interpretación
del artículo 50 de la LOREG en relación al objeto y los límites de las campañas institucionales
y de los actos de inauguración realizados por los poderes públicos en periodo electoral.
....
TERCERO.- PROHIBICIÓN DE INAUGURACIONES.
1.- Asimismo, de acuerdo con lo dispuesto en el artículo 50.3 de la LOREG, "durante el periodo electoral QUEDA PROHIBIDO REALIZAR CUALQUIER ACTO DE INAUGURACIÓN de obras o servicios públicos o proyectos de éstos, CUALQUIERA QUE SEA LA DENOMINACIÓN UTILIZADA, sin perjuicio de que dichas obras o servicios puedan entrar en funcionamiento en dicho periodo".

Enterao ha dit...

No cal que el PP es bote la llei.
Hi ha altres recursos per botar-se-la i "salir de rositas".

¿La Junta Electoral pot incidir sobre una empresa privada?