L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: COMPROMÍS PRESENTA 63.169 FIRMES PER DEMANAR ESCOLES DE 0 A 3 ANYS



 
La Coalició Compromís-Bloc va presentar ahir davant la Junta Electoral Valenciana un total de 63.169 signatures recollides en favor de la Iniciativa Legislativa Popular perquè el parlament valencià aprove una llei sobre la plena escolarització de la població infantil de 0 a 3 anys i la creació d’una xarxa d’escoles infantils.

La llei ha estat impulsada per un grup de ciutadans, tots membres de la coalició Compromís-Bloc i han estat els militants i simpatitzants de la coalició qui han recollit signatures per tot el País Valencià des del novembre de l’any passat fins a culminar hui amb la presentació d’un nombre de signatures més que suficient ( en feien falta 50.000) perquè esta iniciativa popular siga debatuda en les Corts Valencianes la propera legislatura.

Entre eixos milers de firmes hi ha vora un millar provinent de la Valldigna. Els col·lectius del Bloc s'encarregaren en el seu moment de l'arreplegada i s'incorporaren a la totalitat. Així ho informàvem a La Cotorra:


L'acte de presentació de les signatures ha tingut lloc en la porta de Les Corts Valencianes, on té la seu la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana, i han participat els candidats Enric Morera, Mónica Oltra i Joan Ribó, així com el grup de ciutadans impulsors d’esta iniciativa.

El candidat a l’alcaldia de València, Joan Ribó, ha destacat la gran tasca realitzada durant estos mesos. “Esta iniciativa ha situat la necessitat de l’escolarització pública i gratuïta de 0 a 3 anys en primera plana del debat polític i ha fet que la resta de partits ho incloguen, d’una o altra manera, entre les seues promeses electorals”. L'escolarització entre 0 i 3 anys contribuirà a reduir el fracàs escolar "un problema en què desgraciadament al País Valencià som líders” ha conclòs Ribó.
-