L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de maig del 2011

11 DE JUNY: PACTE O NO PACTE?


El dia 11 de juny (20 dies després del dia de les eleccions, i no el dia 18),  es constitueixen els ajuntaments, excepció feta d'aquell on  quede algun recurs per resoldre que no és el cas de Tavernes. I ja que estem felicitar pel saber fer a tots aquells que, d'una forma o altra, intervingueren i feren possible la votació i l'escrutini posterior amb celeritat i exactitud. Gràcies i enhorabona a components de la mesa, funcionaris, interventors i apoderats.

El tema del pacte està donant molt que parlar i els comentaris van augmentat i es perd de vegades la visió de conjunt. Per tant anem a obrir un altre tema i seguim debatent ací, i si cal, ja n'obrirem un altre. No és el cas, però si demanar la vostra opinió sincera, els vostres arguments... i sobre tot, agrair-vos i desitjar que continue la moderació i "saber estar" en el llenguatge emprat, com fins ara.

Està resultant un debat interessant i ens consta que s'està seguint amb interés per tots els interessats.

-

135 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot indica pacte:

1. BLOC+PSVP+EUPV = Pacte.
2. PP = Pel Pacte.

Anònim ha dit...

Molt bó això de PP= Pel Pacte

sinceritat i honestetad ha dit...

jo pense que l'unica opció és pacte. O pacte, o mort política. Jo si el Bloc no tracta de governar i posar en pràctica allò que ha dit de buscar l'interés del poble per damunt dels interesos personals, no els tornaré a votar.

Anònim ha dit...

sols dubtant de fer un pacte per fer fora a la dreta esteu donant la raó als que diuen que tots els politics sou iguals. Pensant amb interés pel poble, feu el que ha votat el poble. Aplique les normes polítiques tan vollgudes pel pp quan van al seu favor i despreciades quan van a la seua contra.

Anònim ha dit...

jo pense que deurien de pactar. Tampoc vec tanta diferencia entre els 3 partits.

Anònim ha dit...

si el pp es la força més votada, deixeu que mane. Tampoc ho han fet tan mal com voleu fer creure.

Anònim ha dit...

Si en 2.007 EU hagués obtés el 2n concejal, estariem en la mateixa situació que estem ara. Aleshores ja es parlava del tripartit.
En 2.011 tots saviem que de quedarse el PP en 7-8 concejals tornaría a eixir el tema.
En 2.015 el PP tornara a obtindre 8 concejals (com a mínim 8)si ara governen en minoría.

Està clar que en 2.007 no es va poder fer res. Ara en 2.011 que si podem fer alguna cosa, estem pentsant-ho! El 2.011 tampoc podrem fer res perquè tindràn majoria absoluta.... i així aniràn passant els anys.

Anònim ha dit...

Jordi mereix ser l'alcalde. És el millor candidat que ha tingut el poble des de el primer Eugenio, dels primers 4 anys.

Anònim ha dit...

Crec que tal volta seria millor fer una oposició digna, i no cremar-se a les primeres de canvi, ja que la situació a reu del mon és d'allò desesperançadora....

Anònim ha dit...

no podreu amb el pp

Anònim ha dit...

amb Manolo a l'Ajuntament, continuarà alimentant al seu exercit de panxes agraïdes, engreixant-les, augmentant i amb la por que això s'acabe. Sols li ho podeu tombar des de l'AJuntament. Eixe és l'unic motiu del viver de vots del pp a Tavernes. Poder i diners. Si no te diners ni poder, no podrà fer RÉS.

Anònim ha dit...

com ha dit algú jo li vaig votar a Jordi i si ara no són capaços de llevar-li l'alcaldia al PP a les properes eleccions (encara q sóc ANTI-PP) o no votaré o directament li votaré a manolo.
Crec q no s'ho tenen ni que pensar, SI AL PACTE!

Pilotari ha dit...

Que haguera passat si un ajuntament no del Pp pinta la carretera de verd de la Diputació? Allò que han fet a la calçada. 200.000 euros per a no res.
Fora el caciquisme!! LLibertat per a tots i democràcia reial.
Sino han pogut ni debatre cara a cara, això es el que voleu pel nostre poble.
La pàrtida es guanya quan es pot, després ja es molt pessada.

pel meu poble ha dit...

una oposició digna? Eixa és la teua mentalitat, amic? resignat? gosset falderet? guau, guau...
Doncs la meua no és així. Ja està bé d'aguantar i callar, i no anar amb mentalitat guanyadora. Jo sempre vaig a per totes. A guanyar. I qui no arrisca, amic acollonaet, no guanya.
O siga, s'ha fet el més dificil, guanyar la possibilitat de canviar les coses, i ara anem a quedar-se quets? I una....!!!!

VOLEM UN POBLE JUST. VOLEM UN POBLE D'ESQUERRES. VOLEM UN POBLE SANEJAT. I no el volem dintre de 4 anys, en un supossat tal o qual. Ho volem JA, ARA. ARA QUE PODEM.

Anònim ha dit...

pienso lo mismo o pacto o muerte politica .pienso que si dejais que gobierne el pp las proximas elecciones en vez de 8 saldran 12 concejales.

cal explicar-ho tot ha dit...

ja hem pogut amb el pp. Encara no t'has "enterat"?
El que fa veure canal 9.

El tio de la vara ha dit...

obriu be els ulls! jo no em fiaria del PP... quina estarà tramant manolete?...

vull analitzar la situació:

si a les passades eleccions guanyà el PP i ara els que el votaren no l'han votat i han votat a un altre partit, majorment a bloc, eupv o psoe, no voldrà dir que el que desitjaven era llevar del govern al PP? cadascun amb les seves peculiaritats però tots amb un denominador comú, no?
Aleshores si aquestos tres partits s'uneixen aconsegueixen el que la major part de votants vol, a més demostren seny i racionalitat.......NO ES CALFEU EL CAP... TRIPARTIT SI.

Anònim ha dit...

l'opció del tripartit no la veig molt acertada. El tripartit sol cremar molt als partits politics que el componen i d'ací 4 anys tornariem a tindre majoria absoluta del pp. Lo de que el PP governe en minoria tampoc ho veig possitiu per al poble, ja que en estos 4 anys si es farà ni es desfarà i el PP tiraria la culpa a l'oposició. Quins han sigut els dos partits més votats? PP i Bloc. pues que governen els dos, dos anys un i dos anys l'altre. Crec que que lo més viable i lo més just i pactes d'este tipus ja s'han fet en altres pobles

Anònim ha dit...

Molt de compte amb Esquerra Unida. Conec a Karina personalment i si Manolo li fa una bona oferta és capaç del que ningú vol. S'ha de moure màquina ràpidament i dur la capdavantera, realment tot el món sap que el Bloc és el guanyador d'aquestes eleccions i s'ha d'aprofitar. D'esperar 4 anys res de res, el que espera desespera. Si Manolo i companyia no estigueren darrere de les sigles del PP saben que no tindrien ni 3 regidors. El millor alcable possible és Jordi i tots ho saben. Acabaran ara els de PP el carril bici i el parc del Cantalot que havien "començat"?

Anònim ha dit...

Manolo deu ser alcalde perque el PP es partit mes votat.

Hi ha que felicitar a Jordi pels resultats que ha aconsegit el BLOC pero hi ha molta diferencia de vots i regidors:

PP 4.246 vots
BLOC 2.646 vots
Diferencia 1.600 vots

PP 8 regidors
BLOC 5 regidors
Diferencia 3 regidors

Del poble ha dit...

La situació econòmica actual i l'estat ruinós de l'Ajuntament no deixarà marge de maniobra a Jordi, que passarà de ser un polític il·lusionant a un cadàver jove dins de 4 anys. Si a això li afegim la hostilitat que tindrà per part d'aquells que "manejen" els calés, votants majoritaris del PP, que possiblement no entenguen com no ha deixat que la persona més votada pel poble siga la que governe, fa que la decisió del tripartit no siga tan evident.

També entenc aquells que diuen que el que va davant va davant, i no volen pensar en el llarg termini i defensen el pacte.

Sols espere que allò que es decidisca siga el fruit d'una reflexió que busque el millor per al poble i no l'interés d'entrar a qualsevol preu.

Anònim ha dit...

Si al canvi, si per l'esquerra, si al sanetjament, si a la joventut, si a la milloria de la cultura, si a les infraestructures, si als bens socials, SI I ARA MES QUE MAI, SI AL PACTE!!!

Un de simat. ha dit...

Un de Simat i del tripartit,: Jo diria si al tripartit.NO AL PP.

Anònim ha dit...

Sí al pacte. Els pactes poden ser molt bons per als pobles sempre que es facen amb coneixement i amb ganes de treballar per al poble. Podeu mirar per exemple Agullent, un poble que des del 1979 fins al 2007 governava el PP. En les passades eleccions van ser també els més votats, però un pacte Bloc i PSOE va donar l'alcaldia als primers. 4 anys després, la gent pel carrer els donava l'enhorabona perquè malgrat trobar-se l'ajuntament en fallida tècnica, van començar a anar poc a poc, sense malgastar i invertint en allò que realment la població necessita. El passat diumenge la llista del Bloc va traure 8 dels 11 regidors del poble. Si les coses es fan ben fetes un pacte és perfecte perquè pot unir les millors idees de les 3 formacions. Però el que s'ha de saber és quin lloc ocupa cadascú.

anim, Karina ha dit...

Qui ha dit que Karina acceptaria un pacte amb el pp, no la coneix. Jo sí que la conec. He parlat 5 o 6 vegades amb ella, i te puc dir que és una persona íntegra, i amb un parell ....., i amb les idees molt clares.

Sols l'interès de sembrar discòrdia entre els d'esquerres que està utilitzant en pla brut i guarro el pp del poble, està tractant de difondre comentaris d'este tipus.

Estic segur que mai consentirà que governe el pp a Tavernes podent impedir-ho amb un pacte a 3 bandes. És una dona que vol el millor pel seu poble, i ho sent així realment.

Ànim a tots els d'esquerres. Doneu-vos compte de la guerra bruta que estan duguen endavant el pp. No accepten perdre. NO SON DEMOCRÀTICS. Doncs, ja sabeu el que hem de fer.

si a un pacte ferm i transparent ha dit...

Un pacte ben dut, clar des del principi, cohesionat, li dona rendabilitat a tots els seus integrants. Si se fan bé les coses. I estic segura que la gent que entraria dels 3 partits, ho faran molt bé. I encara que son quasi tots nous, compten amb la experiència i el suport de la gent dels seus partits més experimentats per orientar-los.
Si a un pacte transparent i ferm.
Si a un pacte pel bé de Tavernes, per damunt d'interessos partidistes. Hi ha molt en joc. Està en joc la vostra credibilitat. Demostreu que altra forma de governar es possible. No tingau por. HAVEU GUANYAT!!!

Anònim ha dit...

Jordi serà un cadaver polític el 18 de juny proper, si no fa fora al pp i es queda esperant a vore caure les fulles del pampol.

Jordi, o passes a l'acció, o seràs un fiambre abans de començar. Tu tries.
Valentia i acció, fent honor a les teues paraules, o no fer rés i morir políticament. Al menys, el meu vot i el de la meua família ja no el tindràs. I molts més d'amics amb els que hem copmentat el tema, tampoc.

Endavant, collons!!!!

Anònim ha dit...

La cosa mereix un anàlisi un tant profund...
1-EL PP és el partit més votat
2-En canvi hi ha més gent al poble que no vol a Manolo i els seus que gent que el vulga.
3-No hi ha una segona volta d'eleccions, per tant, no podrem saber mai si la gent realment prefereix el tripartit o al PP en solitari
4-TOTS els grups han fet especial menció a l'asfíxia de Tavernes i a la necessitat d'un canvi
5-Igual de canvi és un tripartit progressista que un PP monitoritzat i controlat per BLOC PSOE i EU.
6- Un tripartit exigiría una perfecta sintonía entre les 3 forces que el componen, o la debacle del PSOE i EU, no tant la del BLOC podria ser colosal a Tavernes.
7- El PSOE i EU,"de perdidos al rio", igual els té ser tutors de Manolo que companys de Jordi.
8- Qualsevol que pactara amb el PP sería un cretí.
9- AMb totes aquestes premisses,invoque a l'esperit d'Aristòtil, per a que, amb la seua lògica em diga quina és la solució...jo , no la veig.

Anònim ha dit...

Després de tot allò que han comentat Bloc,PSOE i EUPV els darrers mesos, s'ha de pactar. És necessari un canvi.L' alcalde ha de ser una persona jove, preparada i que promoga el diàleg amb la resta de partits ,per adoptar les mesures que calga, encara que siguen dificils.Estes mesures s'han de començar ja. No en queda una altra que Jordi siga el futur alcalde. I com deia governe per a tots. Aquesta oportunitat no és pot deixar passar.

Anònim ha dit...

si els del Psoe, Eu i Bloc no pacteu, demostrarà que ens haveu dit un bon grapat de mentires.

Anònim ha dit...

Abans de les eleccions, més del 50 % del poble hagués firmat aquests resultats i haguera firmat també un tripartit. BLOC-PSOE-EUPV podeu arrivar a grans acords beneficioses per al poble. Podeu demostrar que no sou polítics que sols busquen rendiment polític. Demostreu que sou persones capacitades per salvar Tavernes de la fallida econòmica en que està en aquests moments. Després, podrà eixir més bé o més mal. Però ningú podrà dirvos que no ho vàreu intentar.
PACTE SI

Anònim ha dit...

Per molt mal que ixira el tripartit, mai serà tant dolent com el govern que el PP pot fer aquests 4 anys.
SI AL PACTE

Anònim ha dit...

BLOC: Acompanyan'ns ARA BLOC.
+ PSPV: És ara,és ací,es Tavernes.
EUPV: Impulsa la Renovació.
----------------------------------
PACTE SI

A més ja ho diu el PP: Ara més que mai.

Anònim ha dit...

no ho feu llarg!

Anònim ha dit...

A vore si els partits d'esquerres (Bloc, PSOE i EU) demostreu el què és evident: queen democràcia els partits no són un objectiu per ells mateixos, que l'objectiu és el millor per al poble des de la perspectiva ideològica que es representa. La dreta no és el mateix que l'esquerra i el PP en l'alcaldia no va a fer una política d'esquerres.

Que l'esquerra demostre la seua generositat i sensibilitat sent capaç de parir un pacte pensant en el bé del poble i no en estratègies interessades de partit.

Anònim ha dit...

amics, en primer lloc felicitar al pp de tavernes, que no ens oblidem que no es sols MAnolo, hi ha un bon equip.
en segon lloc crec que allo del tripartit esta mes que demostrat que no funciona, a mes governant el pp a valencia i si no camvia molt la cosa a Espanya, crec que haurien de treure el sentit comú i mirar un poc pel poble, ja que pot governar el pp però a les votacions l´oposició manaria igual o més, aixi si que es podrien fer les coses que mes interessen al poble, ja que rebriem el diners de la generalitat per governar el pp pero despres l´oposicio decidiria si es fa o no.
i en tercer lloc i no menys important, allò que diuen que el bloc o el psoe li han llevat vots al pp no es cert, els unics que sen han llevat ha sigut entre ells.
EL PP NO TE MAJORÍA ABSOLUTA PER NOMÉS 22 VOTS, SI SI , 22 VOTS.

salutacions a tots i esperem que els representants de cada partit siguen consecuents en les seues decisions i no es limiten en voler fer fora al pp.

Anònim ha dit...

Soc dels que no vol tornar a veure el PP en l'ajuntament mai més, no obstant i donada la dificil i desagradable situació en la que ens trobem, crec que seria just que els lumbreres del PP es tragaren la merda que ells mateix han cagat...

Anònim ha dit...

Soc un votant d'EU i vull donar la meua opinió:

He donat el meu vot a EU per camviar el poble i accepte un pacte BLOC-PSOE-EU. També us demane als tres partits que si decidiu arrivar a un acord (espere que sí) ho feu pensant amb el poble i no amb vosaltres i el vostre partit. I sobretot, que regireu l'ajuntament per buscar els desfalcos econòmics que han fet estos del PP i sobretot demanar-los responsabilitats. I si han d'anar a la càrcel, doncs que vagen. S'han dedicat a servir-se del poble i no a servir al poble. Si ho feu´tot amb treball, seny i transparència, us puc garantitzar que el PP cambiarà el "chip" o desapareixerà per sempre més.
Us desitge molta sort a tots tres.
PACTE SI

Anònim ha dit...

A l'amic anonim dels 22 vots per la majoria absoluta:

El PP es queda segons les dades oficials de l'ajuntament a 26 vots del PSOE en el nové quocient de les divisions (472) que cal aplicar en la llei d'Hondt. Vol dir això li caldria molts vots més (en concret 223 vots, més segons els calculs que acabe de fer ) per guanyar el tercer quocient (498) del PSOE i molts més per guanyar el cinqué quocient del Bloc (529). I d'EU ni parlem.
No sé d'on ha tret els números, però amb 22 vots més, el nové quocient del PP (que valdria per al 9 regidor) es quedà en 474, molt lluny encara del 498 que val el tercer regidor del PSOE.
No sé qui haurà fet els calculs, però no es necessita tindre al costat Jordi Juan per calcular-ho. Un simple xiquet d'ESO ho pot fer si coneix el mecanisme de la llei d'Hondt. Ara comprenc perquè li han anat com li han anat les coses a l'economia municipal amb el PP.
¿I els diners de la Generalitat? Això ho digueren fa 8 anys i res de res, ho repetiren fa 4 anys i res de res i ara, amb una Generalitat en "bancarrota" res de res. Ni per a pipes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

De vora el centenar de comentaris que portem sobre el tema ací i en la pàgina d'ahir només hem deixat de publicar-ne uns quants i per contindre expressions del tipus "fatxes", "impresentable", "xupopteros" dit a persones concretes.

Anònim ha dit...

Jo vull que pacten ja!!! A vore!!!
Que estem que ens pugem per les parets!!!

PACTE SI, PACTE SI, PACTE SI

THOR ha dit...

però no s'adoneu què sols el pp està en contra del pacte?????
I encara els feu cas?
A mi me donen pena. Que faran ara amb tota la COLLA D'ENXUFATS DEL PARTIT? COM ELS PODRAN MANTENIR?

Sabeu que? EN CASTELLA: "QUIEN SIEMBRA TRUENOS, RECOGE TEMPESTADES".

Anònim ha dit...

M'han dit que la gavina del pp està fent les maletes. És de veres això?

VENT ALL ha dit...

A que resultarà profètic el nom del PARC DEL VENTS?
Es com si el vent havera bufat molt fort, i s'haguera endut als populars. El vent d'un ventilador.

PEPA ha dit...

Jo no voldria que pactaren, però si ho decideixen, ells sabran què és el millor pel poble.

truque i retruque ha dit...

A vore: els del pp fan pactes quan els interessa?...

Pués els altres també tenen dret a fer-ne, chè!!!!!
JO VULL PACTE, TRUQUE, RETRUQUE I M'APEGUE L'ESPASA EN EL FRONT AMB UNA ESCUPINYÀ, REDEU!!

pobres peperos ha dit...

deixeu que manen els del pp, home, deixeu-los manar i tots contents. Vaaaaaa, siii, que maaanennn.
Voleu l'alcaldia?
si?
Mira que vos agrada fer patir als peperos, mira que sou roïns els de les esquerres.

Doneu-li la vara a Manolo, ja, de seguida!!!

Anònim ha dit...

Soc votant del BLOC.Deixeu a Manolo que continue d'alcalde pero entre els 3 partits restants feu que es rebaixen el sou un 60%.Poseu-los a prova a vore si aixina ell i els seus regidors volen continuar.De segur que no.

Anònim ha dit...

Jordi, o t'aspabiles, o te sa pasa el caldo. I seria una llastima.

Juanjo ha dit...

m'han dit que hi ha gent dels partits que no volen fer el pacte, que tenen por i s'estimen més deixar que mane el partit popular. Jo no m'ho creia, però llegint alguns comentaris, estic flipant en colors.

Com podeu deixar a gent aixina dins dels vostres partits, que sols busquen l'interes del partit i no del poble?

Si els del pp han afonat el poble, algú tindra que salvarlo, dic jo, no? O es que tenim que deixar que el poble sen vaiga a la merda, i després reflotarlo quan ja estiga fet pols?
Si ho arribe a saber acò, no vote. Si per no posarvos de acuerdo els del pp tornen a manar, jo ja he acabat de votarvos. Les proximes, votaré al pp. Per a que vosatros els deixeu manar, els deixe manar jo i no es burleu de mi. Jo he votat PSOE.

Anònim ha dit...

ya se que escuece perder y que eso a veces nubla el pensamiento, pero hacen falta bastante mas que 22 votos para que don manuel siga dando la lata. Que se vaya a recoger esparragos a Navarra y nos deje en paz. La izqyierda a gobernar.

Casio ha dit...

Parle amb la gent que ha votat algun dels tres partits d'esquerra amb representació i la cosa està prou clareta: la inmensa majoria diu SI AL PACTE, tant votants del BLOC, com de EU i del PSOE.

Es el moment, el poble necessita un canvi. Cal que treballen units, que deixen a banda diferències polítiques e ideològiques i es centren en fer les coses que es necessiten realment (que no canvien tant d'un partit a un altre), i fer-les bé (no a l'estil carril bici).

Crec que no hi hauria tants problemes per a arribar a un acord, i que el repartiment de regidories no suposaria massa entrebancs, ja que el més important ara es traure el poble endavant. I el PP ha demostrat que el seu model no dóna per a més...

Anònim ha dit...

-Estic farta de les pujades de l'IBI.
-Estic farta dels sous de l'alcalde i dels seus regidors.
-Estic farta de que els meus fills no sapiguen on anar els caps de setmana.
-Estic farta de vore com totes les feines del poble se les enduen sempre els mateixos i damunt no tenen ni treballadors del poble.
-Estic farta,farta,farta,i mes farta del PP.

O ARA O MAI!!!!! ENDAVANT JORDI,CARMEN,KARINA.

Anònim ha dit...

Crec que si es fera una assemblea conjunta de votants del Bloc-PSPV-EU, el resultat estaria molt clar.

Tothom qui coneix les entitats locals sap que amb majoria simple es pot governar perfectament un ajuntament perquè l'alcalde té un ample marge de maniobra. Per això tenen tant d'interés els del PP en que Manolo continue sent alcalde encara que siga amb majoria simple.

Per un ajuntament transparent, per una revolució ètica, pel final del clientelisme i dels "panxacontents", per a tornar-li la paraula al ciutadà, per un futur sostenible, per la majoria absoluta del poble
PACTE SI.

Anònim ha dit...

"11 de juny: pacte o no pacte?". Pareix el famós dilema de Hamlet: "Ser o no ser; ésa es la cuestión".
Doncs bé; "No pueden haber medias tintas"; es pacta o no es pacta, se és o no se és. Però, no ens enganyem, "a priori" ambdues alternatives tenen el seu risc, dit siga en termes polítics. Tot dependrá de molts factors i de moltes variables; unes actuals i altres a mig i llarg termini que a hores d'ara no podem contemplar. En els comentaris que he pogut llegir em pareix que alguns d'ells són expressats des de posicions, les quals, malgrat el respete que em mereixen, atenen més al dictat de la panxa que no al dictat del cap, i m'explique: La majoría de les posicions favorables al pacte pareix que tan sols tenen un objectiu: Fer fora al PP i al seu candidat de l'Alcaldía de Tavernes i, simultáneament, posar a Jordi en l'Alcaldía. Bé, doncs eixe objectiu s'esgota en el mateix acte de la investidura previst per al pròxim dia onze de juny. I, després, ¿qué?. Doncs, després, la meua análissi es la següent:

1. El tripartit desenvolupa una bona i eficaç acció de govern al llarg dels próxims quatre anys. Conseqüència; és molt probable que el Bloc, i Jordi al capdavant, guanyen posicions i incrementen el seu capital polític, però, també es molt probable que algú dels partits del pacte acabe malament.

2. El tripartit desenvolupa una mala o ineficaç acció de govern al llarg dels próxims quatre anys. Conseqüència: és molt probable que tots els tres partits acaben malament i tirant-se els trastos al cap; i el que es pitxor, que Jordi i el Bloc malbaraten el seu actual capital polític, i tenim garantizada una nova era de majoríes absolutes del PP.

L'altra alternativa que apuntava al principi era no fer el pacte. També té el seu risc en termes polítics, i ésta és la meua anàlissi:

1. L'alcaldía de Tavernes, aleshores, queda en mans del PP, i dispondrà de quatre anys més per a dur a terme la seua acció de govern, si més bé, no en els termes absoluts que ho ha fet fins ara. Conseqüència: Les decisions que la llei diu que corresponen al Plé de l'ajuntament estarán en mans del "tripartit", mentre que les decisions que la mateixa llei diu que corresponen a l'alcalde, (que no són poques ni intranscendents) seguirán en mans del PP. En definitiva; les decisions de l'òrgan unipersonal li corresponen al PP; les decisions de l'òrgan col.legiat li corresponen al "tripartit".

2. Després de estos quatre anys, si el poble veu que ha millorat el govern municipal; l'èxit el atribuirán al PP i al seu alcalde; si pel contrari, el poble considera que el govern ha sigut un desficaci, la culpa será del tripartit que no els ha deixat governar possant-hi impediments.

En fi; como deia abans, i des de la meua anàlissi, difícil qüestió a resoldre en poc temps. (Ser o no ser), i tot això, donant per supost que el PSOE i EUPV están pel pacte; el que no sabem és en quins termes.

Anònim ha dit...

Vaja democracia!!! Resulta que el vot al PP no serveix per a res si no es en majoria absoluta.
El que es tindria que fer es una segona volta entre les 2 forçes mes votades per a que fora una democracia reial.
Ara resulta que EU amb 1 regidor te mes força que tots els vots del PP??...

Anònim ha dit...

Crec que el PP també vol el tripartit, serà un alivio per a ell per a desferse de la merda que ha creat i d'ací a 4 anys a tornar a l'ajuntament amb nova majoria absoluta. Que el PP es menge lo que ha creat i d'ací 4 anys l'acabem d'afonar

Anònim ha dit...

Cotorra, el meu comentari no contenia cap expressió incorrecta i l'heu censurat. No el veig publicat.

Heu fet igual que els de Canal 9. De veritat pensava que no actuaríeu així.

Anònim ha dit...

Ara le meua pregunta es... el pacte o no pacte es sabra abans del 11 de juny o eixe mateix dia?
que diuen els partits politics de esquerres, que pactaran o no?
segon informacions que m'han arribat als meus oits es que EU directament voldria el pacte, el PSOE un 80% diuen que valdria la pena el pacte mentre la resta ho deixaria com està, pk el important era que el PP perguera majoria absoluta. I del bloc no he sentit res de moment...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit: Cotorra, el meu comentari no contenia cap expressió incorrecta i l'heu censurat. No el veig publicat.

Heu fet igual que els de Canal 9. De veritat pensava que no actuaríeu així.

Preguntem: Realment creus que fem igual que Canal9? Llig els comentaris i trau la teua deducció.
I no potser que no haja arribat? I no potser algun "fallo" en el teu servidor de correu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues:

Fins el dia 11 de juny hi ha de temps per pactar. Encara no fa 48 hores que sabem els resultats electorals i els estem exigint als partits pactes.

¿No caldrà donar temps al temps primer?

Els partits s'hauran de reunir, hauran de triar representants per a negociar, hauran de pensar quins punts han de ser programàtics en el programa que - suposem- ha de ser comú, hauran primer de consensuar dins del partits els its i els uts, hauran de...
tantes i tantes coses!!!

Deixem-los que facen la seua tasca i que primer aclaresquen dins del si del partit les coses.

Ja ho vam dir ahir i sembla ser que no ho llegireu: No FEU CAS DE comentaris de carrer, no deixeu pas a la intoxicació.

No som qui per a dir-ho i ho diguem sota la nostra responsabilitat: segurament no hi haurà cap reunió dels partits afectats fins la setmana que ve.
Només cal vore i saber quina és la dinàmica de qualsevol partit per a deduir-ho.
I això no és perdre el temps: si les coses van a la mesa de negociació ben trillades des dels partits s'avança molt i molt ràpid cap al consens final.

Paciència per tant.

Anònim ha dit...

Cotorra, realment crec que l'heu censurat i que en eixe cas esteu actuant com els de Canal 9.

Parlava en el comentari que la Cotorra diu que no li ha arribat per un "'fallo' en el meu servidor" (?), sobre la majoria que el Bloc li va donar al PP, amb el qual va pactar en 1995. Una situació semblant a l'actual perquè Bloc-PSOE-EU sumaven 9 escons.

Tornareu esta vegada a fer com els de Canal 9 i censurareu el meu comentari?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No censurem res, ni les males informacions.

Eixe any, el PP tenia 7 regidors.
El PSOE 5, EU 3 i Bloc 2.
Cada partit es va votar a ell en l'elecció d'alcalde perquè les forces d'esquerra estaven enfrontades i enemistades. (Al final ho expliquem)

El govern municipal va estar format pel PP i recolzat per EU que va acceptar àrees de gestió. T'aconselle que et busques les actes del ple de constitució de l'ajuntament d'eixe 1995 i mesos posteriors o consultes les hemeroteques.

El pacte d'estabilitat municipal, després de diferencies sorgides entre PP i EU, es va firmar després de més d'un any, ja passat l'estiu del 1996.
I també t'aconsellem que el busques perquè es va fer public i enviat a totes les cases del poble.
I sabràs per què i en quines condicions es va fer el pacte.

I com que veiem la intenció no anem a publicar res mes sobre un tema ocorregut fa quasi 16 anys i que no té res a vore amb la situació actual.

Per entendre-ho be caldria començar debatent sobre que va passar en el 1995 i com la situació de baralla en l'esquerra comença en el 1987 amb un pacte PSOE-PP-UV per llevar-li l'alcaldia a la coalicio EU-UPV (La UPV és l'actual Bloc).
I això no ho anem a fer.

Tomaqueta i pimentó ha dit...

Vallers i valleres, supose que estareu contents pels resultats, no?? Ja heu aconseguit el que volíeu: tirar fora el PP. Ara què passarà?? Que anem a patir fam i miseria perque a la Comunitat Valenciana ha guanyat Camps (PP) i no li farà gràcia ajudar al tripartit Bloc-PSOE-EU, perquè no té idees gens afins. Aixina que…xiquets, no anem a vore ni un duro. No se’n adoneu del què ha passat?? És que no voleu riquesa a Tavernes? Doncs fan falta camps de golf, que es tire endavant el PAI, hotels,…això és el que dona treball!! Ara ací passarà igual que a Espanya, que heu votat a qui heu volgut i ara pagarem les conseqüències tots, fins els més innocents. Ara vorem què ix d’ací, però veig mal la cosa…i ojalà m’enganyara.

Anònim ha dit...

Els ultims 12 anys quan erem la comunitat més rica, la primera en tot i el melic del món no hem vist res, i ens governava el PP.

Ara, amb un Camps que pot anar a la presó i una comunitat en fallida econòmica ¿què vols vore, fill meu?

Per què no sou un poc més seriós?

Tomaqueta i pimentó ha dit...

Camps no pot anara a la presó perque si l’acusaren de “cohecho impropio” sols és una multa de 30 mil euros.
I la Comunitat Valenciana abans era pobra, era la que menys PIB tenia en Espanya, de les que menys i va pujar amb el PP.
De fet, ara som la 4ª comunitat en pitjor balança fiscal.
La Comunitat Valenciana ha invertit molt en infraestructures q l'han convertida en una de les zones més atractives del mòn. De fet, València ciutat és estudiada en la Universitat d'Oxford com a exemple.

Anònim ha dit...

He estat observant els resultats electorals dels municipis de la provincia de València i en Ontinyent hi hà un cas similar al de Tavernes:

PP=10
PSOE=7
CM COMPROMÍS=3
EUPV=1

El pacte per treure fora al PP seria entre PSOE-CM COMPROMÍS-EUPV, semblant a tavernes. Que passarà a Tavrnes i a Ontinyent!

Uno que no enten molt de politiqueo ha dit...

Si tant mal ho ha fet el PP, si ha fet el que li ha donat la gana, tot il·legal fins el punt que per ací hi ha algun que comenta que vagen a la càrcel i tot...deixeu-los governar i ahí esteu vosaltres (els del pacte), per a no deixar-los fer cap abús i tancar-los a la presó a la primera que se'n isquen del carril (que no el bici, clar). I a les pròximes que guanye un partit d'esquerres amb majoria absoluta o simple.Es diu així, no?

Gràcies per deixar-me opinar

Anònim ha dit...

Tomaqueta, rei bonico, estàs en un lloc on això no cola.
La propaganda deixa-la per a Canal9.
Ventila't cap a un altre lloc on tindràs más audiència.

Som la catorze-quinze comunitat (hi ha 17) en renta per capita. Estem prou per davall de la mitjana espanyola i no et dic de la europea.
Això si, som els primers en paro i en corrupció.

Anònim ha dit...

València ciutat és estudiada en la Universitat d'Oxford com a exemple...
DE QUÈ?

Jo no he vist encara que València supere Madrid o Barcelona com a destí del turisme malgrat els diners gastats en Copa América, Formula 1,....

El que si que se és que en moltes universitats s'estudia el País Valencià com exemple:

-De malbaratar els recursos públics (en les Facultats d'Economia)

-De llistes electorals plenes d'imputats (a les Facultats de Dret)

I prompte estudiaran el carril-bici de Manolo a les Facultats d'Enginyeria Civil com a curiositat "friky"

Tomaqueta i pimentó: el País Valencià ara sí que es pobre de veritat després d'haver malbaratat el PP tot el que es podia malbaratar i haver volgut urbanitzar-ho tot.
Prou farem si es pot vendre tot allò que està a la venda.

I quin PAI vols fill meu? Per què no l'ha fet el PP en 8 anys?

Hotels? Vetges qui en vol fer un encara que siga de tres estreles?
Primer hi ha que fer altres coses perquè els hotels es construeixen on és rendible construir-los.

I si esperes els diners de Camps, vas aviat! Ara vindran les retallades de veritat.

se vos veu el pplumer ha dit...

Amb el pp ja sabem el que hi ha. Amb el tripartit sols cap l'esperança, no de fer obres majestuoses, sino de millorar la gestió, racionalitzar els nostres recursos, sanejar el deute, agilitar el pagament a proveïdors, deixar de costat desficacis i macropais, aportar noves idees, governar des de el control que els mateixos socis efectuaran de la gestió de tots. Això ens garanteix transparència i racionalització dels òrgans de govern. I al poble vindran les subvencions que ens pertoquen per llei. De segur que en veurem més que en la època de l'obscurantisme de Manolo & company.
Per fi sabrem en que se gasten els nostres diners els nostres governants.

JULIO VERDE (julivert) ha dit...

Yee, nano! Tomaqueta i pimentó, el pareix poc votar a un president CONDEMNAT A PAGAR UNA MULTA PER COHECHO IMPROPIO DE 30.000 EUROS?

A mi em dona ganes de bossar sols d'escoltar-ho i vore com el control manipulador de TVV i mitjans afins al moviment com libertad digital, intereconomia, cope, razón, mundo, ABC, i moltíssims més han fet una llavada mental especialment a la gent major, que es deixa influenciar i manipular i ja no saben distingir entre el bé i el mal.

El teu honorable és un embotit. A la carnisseria segur que triomfa. Menja-tel tu en tomaqueta i pimentó.

El observador ha dit...

On ha governat el comunismo i els partits d’esquerres, tant a nivell nacional com internacional, han sigut incapaços de crear les condicions òptimes per a donar confiança als empresaris, que són els que en realitat creen llocs de treball. No teniu més que mirar la degradació de Tavernes de la Valldigna des de que es va instaurar la democracia. El capital és molt caute i no inverteix ni arrisca allí on no hi ha seguretat per a produïr i vendre. L’esquerra que pretén gobernar Tavernes vol beneficiar-se dels exagerats sous de l’Ajuntament, fer el poc que puga en 4 anys (perquè diners de l’autonomia no van a rebre) i després tirar-li la culpa dels seus fracassos a l’herència que l’Ajuntament els puga donar. Les esquerres están cridades a desaparèixer en tot el món.

JULIO VERDE DEL PARQUE (julivert del parc) ha dit...

Noticia bomba!!!!!!!!!!!!!!
Jo no entenc com el pp no ha arrasat al poble, després d'haver construit..ATENCIÓ: 27.000 PARCS A TAVERNES!!!!! SOM L'ENVETJA NACIONAL!! Ho diuen ells a la seua pàgina web, a la noticia del Parc de Cantalot:
"El candidat a revalidar l'alcaldia de Tavernes comenta que “durant esta legislatura hem construït 27.000 parcs tant en la platja com en la ciutat,"
Hostia tu, i jo que sols conec el parc del burro i el de la mar? Si que estan ben amagats!!!!

Tomaqueta i pimentó ha dit...

A JULIO VERDE: Camps està imputat per 30000 euros …
Què em dius de Bono i Chaves?? A Bono están investigant-lo pels nombrosos negocis i la hípica que té a Castella la Manxa; i a Chaves en procés d’investigació per fer ús indegut de 700000 euros en la seua camarilla de Mercasevilla i altres empreses en ERES irregulars. Els dos són del partit que proclama PSOE=100 AÑOS DE HONRADEZ Y NI UNO MÁS!!!

JULIO VERDE (julivert) ha dit...

però quin nivell tenen els del pp, ostres! Deixeu los governar, diuen. I jo dic: HAVER GUANYAT o HAVER GOVERNAT AMB RESPECTE I EDUCACIÓ, NO COM SI FOREU LAS SUPERNENAS!!!
Au, a vendre transistors amb piles i dedicat una jota! Que teniu més perill que una agulla i una bufa junts!
S'entreneu com Rocky Balboa tots els dies, ah? No hay dolor, no hay dolor! Que ens deixen governar, volem manar...volem manar...volem manar...
El problema serà quan Jordi tinga que sentar-se al silló del trono de l'Ajuntament i se trobe a Manolo pegat a la cadira amb loctite.
Me caguen!!! Amb això no contaven el tripartit!! Jordi, porteu una cadira plegable eixe dissabte!!!!

aburrit de vore la tele ha dit...

el pacte s'ha de fer perque Jordi és nacionalista, Canet és nacionalista i Karina és molt lista.

A ke si?
Encara estic rient-me del pavo que dia que Karina anava a fer pacte amb el pp!!!! Porte 3 hores per terra!! Em fa mal la panxa i tot!!!
M'imagine al pavo al gabinet de crisi del pp dient; Xé, i si soltem el rumor que EU fa pacte amb nosaltre, eh? I tots dient: clar que si, home! Ara la gent del poble s'ho creu i ja no faran el pacte!
I un altre dient: però sen tenim que anar? Aon? Ja no manarem? I si els demanem un parell de regidories que no vullguen? En tenen moltes!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Juli0 Verde (julivert) es comprén que dir

“durant esta legislatura hem construït 27.000 parcs tant en la platja com en la ciutat,"

és una errada.

Suposem que es referirà a metres, però així i tot això són:
32 fanecades de parcs!!!!

¿¿No s'hauran passat un poc??

Anònim ha dit...

Jo us he votat i espere del Bloc-Compromís altra manera d'entendre la representació dels ciutadans distinta d'aquella que em vist fins ara, d'una Valldigna decadent, folklòrica i més franquista que Franco. Ara bé, si veig a qualsevol de vosaltres amb un ciri en la mà en qualitat de concejal i no a títol particular, és a dir, desfilant com tothom que comulga amb l'església (i moltíssims no ho fem, evidentment)us posaré per sempre en la meua llista negra. ¡LA SEPARACIÓ ENTRE EL PODER CIVIL I EL RELIGIÓS ÉS "SAGRADA"! Els francesos, pares de la democràcia europea, fa uns quants segles que ho establiren i ací sembla que us ho passem pel "forro", com a bons "messinfots"

JULIO VERDE (julivert pels del poble) ha dit...

qui la fa, que la pague. Del color que siga. (no hay color)
Igual em dona d'esquerres o de dretes.

Ara, pimentó, te dic una cosa: si els partits anomenats minoritaris li lleven la hegemonia (no és impossible), a PSOE i PP, altre gall cantarà. Totes les prebendes que tenen els polítics, deuran de ser les mateixes que el ciutadà del carrer. Ni més altes ni més baixes. Ja estarà bé de la llei de l'embut.

Però acçi a València, si poses tots junts lligats amb un cordell a tots els imputats del pp, i els eleves a l'aire, seria com la pel·licula marss attac.

Anònim ha dit...

Crec qué si un regidor va a la baixa o a la puja EN EL LLOC DE L'AJUNTAMENT va com a representant del poble o d'una part dels seus votants. Si no anara com a representant del poble no aniria al lloc on va.
A l'ambit privat que faça el que vulga si va o no a missa o comulga o no es cosa seua.
Com a representant del poble crec que pot anar tant si es una processo religiosa, com si fora un bateig protestans o a un acte musulmà.

La separació entre el poder civil i religiós no es manifesta deixant d'anar a una provesso sino en "altres coses" que aci encara no hem tallat: privilegis eclessials, subvencions a col·legis i Universitats catòliques, sous als rectors, mitjans de comunicació, etc.

JOSÉ VELEZ ha dit...

vule vu pacte avec mua?
Si. Si pot seggg hui, que no siggga demà.

pacte, hui.

METALLIKA ha dit...

Vamos a tocar un rockandroll a la plassa del pueebloooo!!!!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaah!!!
SI AL PACTE!!!!

Anònim ha dit...

Els candidats de tots es partits s'han presentat per a ser Alcaldes/ses per tant veig de cobardes voler quedar-se a l'oposicio.

Si aritmeticament es posible el pacte dons pacte i la alcaldia rotatoria de manera proporcional BLOC - PSOE - EU - BLOC per a tots el partits d'esquerres.

Anònim ha dit...

jo he votat al pp i voldria pacte. Supose que posarieu a Carmen de alcaldesa i despres tindreu que aguantar una presio important perque sabeu que al poble no li agraden els pactes. i a partir de ahi a cumplir els programes, qcostar lestacio al poble( recordeu que eu piblicat eos dibuixos), soterrar la linea de alta tensio p una ciutat esportiva, que no sabeu on posarla.
Sabeu que estareu en el punt de mira del poble perque el que ha votat al psoe vol votar al psoe i no al bloc. Si cumpliu el programa es podeu salvar pero si no es la fi politic de jordi.
JO AIXO NO MEU PERC.

BONICO ha dit...

El que serà una pasada es vore com metodològicamnet es treballa en escoltar i fer participar el poble, de segur que serà una novetat que no ningú espera, democracia reial. Però hi ha tres punts bàsics com son el treball, la vivenda, i el benestar social. En totes elles tenen millor propostes per a portar endavant. Gràcies als joves hem de deixar politiques velles i provar-ne de noves i de segur que serà una passada d'eixar l'equip de Jordi manar. Al temps ho sabrem tot. Estem sempre pendent de que ens copien. Per ara tot va bé. No penseu en le futur si no podeu construir el present. I si ens deixen serà una passada amb qui siga i com siga. Visca la democracia reial que ha donat tant a Compromis.

Indesidenter ha dit...

Hi ha un anònim que diu que si el Bloc compleix el programa es pot salvar pero si no serà la fi politica de Jordi.

Tinc davant meu tots, TOTS, els programes electorals del PP. Jo faig com la mare de Raimon: "Ma mare ho guarda tot...".

El PP no n'ha complit cap, cap, cap. Començant en del 1999 per aquella famosa frase: Si l'alta tensió passa per la Valldigna, dimitiré d'Eugenio Pérez o Amb el PP l'alta tensió no passaarè per la Valldigna (tant se val) i acabant en el programa del 2007 amb més de 70 punts incomplits en l'acabada legislatura, entre ells la piscina que no l'han acabada i vorem quan s'acaba i passant per circumval·lació, parc de Cantalot, velodrom, entrada nord a la platja I el PAI. Ai, el PAI!!!.

Però els del PP no fan el que demana el votant anònim del PP: ells volen governar, critiquen els pactes quan haurien d'anar-se'n a casa davant l'incompliment i engany al poble. Però no, els palmeros com l'anònim ja estan anunciant la fi política de Jordi quan encara no és ni alcalde.

Usaré paraules de les que tant us agraden als del PP: ¿Com eres capaç de vore la palla en l'ull de l'altre i no veus la biga en el teu?
O si voleu aquella de: Sepulcres emblanquinats, que per fora estan polits i per dins pudeixen...
No cal dir-te que eren de Jesucrist, eixe personatge que tant desconeixeu a pesar de ser de missa, confessió i comunió setmanal.

SOLS HI HA UNA OPCIÓ ha dit...

Hui sols cap una opció: treballar i prendre decisions que vagen en benefici del poble. I no hi ha altra opció: si els partits no pacten, el pp en 4 anys torna a la majoria absoluta. Si els partits actuen, també cal contemplar eixa possibilitat, però HI HA MÉS POSSIBILITATS.
No fent pacte, en 4 ans AL CLOT. Fent pacte, possibilitat de canviar i arreglar. Conclusió: PACTE.
no pactar seria de covards, i demostraríeu menys intel·ligència que els pepets.

Anònim ha dit...

no vos baralleu. Una vegada manen uns, altra vegada manen altres, i tots tan amics. O és que sols se pot ser amic si guanya el pp?
visca l'amistat!!!

Anònim ha dit...

Com be ha dit tomaqueta i pimentó, han invertit en les infrastructures, molt bé... però... en quines infraestructures???
En el papa?, en la fórmula 1, en la ciutat de les Arts?
Per què en conter de invertir en això invertix en una millor sanitat, en habilitar millor els hospitals, un d'ells el de nostre poble?
I que hem dius de la educació? Tindre que vore a xiquets com ovelletes en baracons i no tindre una escola digna?

Si volen apostar per el turisme, primer arregleu casa i una vegada arreglada comenceu a convidar a la gent forastera.

Anònim ha dit...

Amics de la Cotorra de la Vall, en el blog " el ventilador per Tavernes" també s'està tractant d'aquest tema, i vaig a dirvos una cosa:
Els mateixos comentaris que escric aci, apoyant el tripartit també els vaig allí, però amb la diferència que com a ells no els interessen eixes opinions... NO LES PUBLIQUEN!!
QUE FORT!!
Per tant vullc dir des d'aci que m'agradaria que ningú escriguera en eixe bloc. GRÀCIES.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿SERÀ POSSIBLE QUE ELS COMENTARIS SIGUEN ACLARIDORS DE POSTURES POLíTIQUES, ARGUMENTATS I DEIXANT DE BANDA "PEL·LÍCULES", "ATACS I CONSIDERACIONS DESPECTIVES PERSONALS", ETC. I TOT EL QUE NO APORTA RES AL DEBAT?

GRÀCIES.

(Si ja ho sabem: això de les majúscules com si cridarem... però es que sembla que no ens escolteu o no voleu)

Si com deia el Bloc "Una altra política és possible", demostrem tots, TOTS, que també és possible una manera diferent de debatre i dir cadascú la seua.

Ho sentim, però no publiquem cap comentari que tinga una altra finalitat.

falcó ha dit...

A sinceritat i honestedat. Si s'ha de produir un pacte pots estar ben segur que serà per la voluntat i acord de tres forces polítiques, no sols d'una, com alguns interessats s'afanyeu a dir. El Bloc ni és ni serà l'únic responsable de que el pacte es produisca o de que no. Llavors, si el pacte no arriba hauràs de plantejar-te no tornar a votar no sols al Bloc sinó, ni al PSOE, ni a EU perquè ells també seran copartíceps de la teua decepció. Sols ets restarà Iniciativa i ERPV si es presenten, o altres formacions com les que s'han presentat enguany o finalment et decantes pel PP.

Els interessats en forçar la màquina i pressionar al dèbil heu de començar a obrir els ulls i tenir una cosa molt clara: el Bloc no és, ni ho ha sigut mai, la germaneta menor de ningú, com alguns s'han cregut fins ara.

Quina fòbia teniu alguns envers el Bloc. Quina necessitat tenen alguns també en reafermar la seua esquerraneïtat. Quina capacitat de saber tenen alguns quan afirmen que dins d'EU el 100% estan pel pacte i al PSOE el 80%, però el mateix no sap què pensen dins del Bloc. cadascú a la seua i mentre tant els del PP socavant i els esquerrans calfant-se el cap i mabaratant uns resultats històrics per al nacionalisme valencià a Tavernes i al País, perquè això no sols no li ha agradat al PP sinó a altres. I em calle.

Lo de Tomaqueta i Pimentó... Què voleu us diga? per a emmarcar-ho. Els comentaris que fa són d'allò més imparcials i assenyats. Jo era dels que preferia no pactar però gràcies a la intervenció de tomaqueta i pimentó, he obert el ulls i no m'importa què passe, sols voldria que el pacte siga una realitat.

Pel que fa al comentari de l'avorrit de vora la tele. Ull, ull, ull! fatxes no sols són els que voten el del PP. Hi han caps pensants que estan a l'esquerra i/o voen esquerres que dubte molt de la seua esquerraneïtat. Jordi nacionalista diu, (valencià afegiria jo); Carmen nacionalista també, (espanyola, diria jo); i Carina lista. Vaja. és a dir que, Jorfdi i Carmen són nacionalistes, cadascun d'un lloc, però carina és la més llesta. Doncs ja sabeu, xicots del PSOE i el Bloc, lligueu-se les espardenyes que amb aquesta xicota aneu apanyats.

Ni ha un/una votant del Pp que diu estar a favor del pacte i posar a Carmen d'alcaldessa però que hauran de fer-se realitat tots els punts dels programes que s'han dibuixat, diu, com apropar l'estació al poble, soterrar la línia d'alta tensió i construir la ciutat esportiva no sap on? Bé. Anem per parts:
a) Quants punts dels programes del Pp en 16 anys s'han fet realitat fins ara? cap ni un
b) Dels dos PAI's porgramats (gràcies que no s'han fet) quan se n0'han fet? Cap ni un
c) Apropar l'estació al poble no és una utopia u una fantasmada com alguns lletraferits han qualifucat. És una possibilitat que podria plantejar-se quan ADIF, RENFE, el Ministeri d'Obres Públiques o qui siga, anuncie el desdoblament de les vies de la lína de rodaliers València-Gandia. Sols en eixe moment l'ajuntament de Tavernes, completament preparat i amb un projecte ben elaborat i dissenyat i consensuat, pot presentar-ho i defensar-ho a la fi d'aconseguir-ho. Pot dir-me vosté què s'ha fet de les promeses del Pp de crear no sé quants llocs de treball, i no sé quantes vivendes de VPO, etc., etc.?
d) Pot dir-me vosté, quantes vegades ha dimitit Eugenio Pérez després de deixar instal·lar la línia d'alta tensió aèria? Això va dir éll i no ho va complir. Després d'escriure açò ha arribat al comentari que fa Indesindenter i he vist que coincidim en certes coses.

falcó ha dit...

Vist que la Cotorra de la Vall no ha publicat la primera part però si la segona d'un comentari que vaig remetre en la informació sobre els resultats electorals anterior a aquesta, el torne a remetre per si aquesta vegada si.

Hi ha comentaris què per ser tendenciosos, com el que diu que tot està dat i garbellat, en el sentit de que el Bloc ja té clar des de fa temps què anava a fer, no cal respondre. D'aqueix tipus n'he vaig veure molts, (també ara a la Cotorra) en forma de cartes al director i articles d'opinió a la premsa comarcal i a la resta de mitjans gandians, després de les eleccions de 2003 quan el PSOE gandià necessitava dels dos regidors del Bloc per seguir lucrant-se i col·locant la seua gent a l'Ajuntament de Gandia. En eixa contesa el PP de Fernando Mut li va guanyar clarament les eleccions a Pepa Frau. Encara en venen a la mèmoria escenes que millor no descriure. Escenes que vaig viure a primera fila per qüestions laborals. Fins i tot, es van vessar amenaces de mort cap a Josep Miquel Moya (del Bloc) per haver impedit a Mut ser l'alcalde de Gandia. Un dels rucs peperos va dir-li: "preparat moyeta. Anem a fer-te la vida impossible". Altre: "Tranquil, que ja ho pagaràs ben pagat", etc., etc.. Un munt de gent impedia el pas als regidors per prendre el seu seient al salò de plens del consistori. Espentes, picabaralles, insults, tot un cúmul d'actuacions i accions vergonyoses i què, reconec, em van ficar la por al cos durant una bona estona.

Com us deia al principi. Durant el dies posteriors a la jornada electoral prèvies al plenari de constitució, des de tots els mitjans havuts i per haver, se succeïen les invitacions, afalagaments, palmadetes i pessigolles, provocacions, pressions i fins i tot amenaces al Bloc per propiciar un pacte amb el PSOE què, al final, es va produir. Quatre anys després, cap d'eixos lletraferits i xuclatintes, es van pronunciar per demanar-li a Orengo o al PSOE revalidara el pacte anterior amb els del Bloc. Com ja vaig explicar fa temps en un altre comentari publicat a La Cotorra de la Vall. Això era impossible donat que el PSOE d'Orengo i la Plataforma de Mut, havien signat un acord prèvi per governar conjuntament i pel qual el PSOE es feia responsable del cost de la campanya electoral de PdG. De rectruc, el PSOE aconseguia restar-li vots al PP gandià i assegurar-se la vistòria electoral i mandoquejar durant quatre anys més. Fruit d'això, el Bloc va quedar relegat a l'oposició no sense abans, de cara a la galeria, rebre la invitació d'Orengo de formar part també del govern. Cosa que el Bloc va rebutjar assenyalant, entre d'altres coses que,
—"ells no podien compartir taula i tapet amb una persona tan agressiva, tan intolerant, feixista i roïna com Fernando Mut".
Mut, des del primer dia es va limitar a criticar les accions de govern i fins i tot el nombre d'assessors per a cada partit en el govern (cosa que ell va duplicar quatre anys després). Mut va interposar davant els jutjats un munt de denúncies contra Orengo, altres regidors del PSOE i també contra els del Bloc.

Sols és una poincellada de com ha pagat el PSOE els acords o favors rebuts pel Bloc al llarg de l'encara breu història "democràtica".

CONTINUA...

falcó ha dit...

Aquesta és al segona part del comentari que ja va ser publicada però que torne a remetre per a que el comentari puga ser llegit completament.

Els del Bloc crec tindran massa experiència amb eixe tipus de pactes i dels guanys electorals? que d'això puguen haver-hi.

Lamente molt la situació en la què es troba el Bloc. Ja tenen prou feina i maldecap per solventar-la i per això no entenc, i desaprove els convinenciosos que intenten decantar el fidel de la bàscula cap a la seua brasa. Facen el que facen els del Bloc, mireu el dia que us ho dic, seran els perjudicats electoralment parlant dins de quatre anys.

A mi, que he votat per primera vegada el Bloc, em dóna igual que el treball es faja des de el govern com des de l'oposició. Mentre el que governa no actue per decret, ja ens anirà a tots bé. Ells que han provocat la dolenta situació de l'Ajuntament que l'arreglen i si no, que s'enfonse tot i amb això el PP. Si això passa i pilla al Bloc, oblideu-se més mai de fer res a Tavernes.

Finalment, no m'imagine un govern local amb tres forces polítiques tan diferents: El Bloc ha centrat la campanya en positiu per no crear-se enemics perquè sense voler ja en té massa. No ha criticat cap altra opció sinó quin model de poble volen i quina manera de fer política és la què consideren millor. Escoltar al poble no és escoltar als polítics d'altres opcions com assenyala un comentarista interessat.

Els del PSOE i EU, tot en negatiu fins i tot contra el que ara volen siga el seu company de govern. Ara venen les palmadetes i què bo eres Jordi.

En les vostres mans ho deixe perquè així és com ha de ser. Dins de quatre anys ja tornarem a parlar si és que estem vius.

Amunt bloc ha dit...

Doneu-me un exemple d'un lloc on haja funcionat un tripartit. Jo sóc votant del bloc, i pense que una bona oposició serà millor sempre que un govern forçat.
Enhorabona Jordi!

Anònim ha dit...

Tots saviem i poiem esperar la situació en que ens trobem. I ara que passa, que anem a deixar passar la ocasió. Això voldria dir que no estem preparats per governar. D'ací 20 anys tornarem a parlar!

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 12,45:

Tu saps els llocs on ha anat malament un tripartit perquè són els que baden els únics que es publiciten i es conten als diaris i TV.
Passa com amb als assassinats: en tots els diaris ixen, però les coses bones en favor d'uns altres que fan les persones ni es diuen.

I disculpa'm si la falle, però tu no has votat al Bloc, si has votat al Bloc voldries que a qui has votat, o siga Jordi, fora alcalde. ¿Quin trellat té votar a una persona per a alcalde i no voler que ho siga?

I saps també que fer oposició, encara que sigues majoria, als ajuntaments on el 99% del poder està per llei en mans de l'alcalde... és perdre el temps.

un del Bloc censurat cinematograficament ha dit...

no conec cap votant del Bloc amb trellat que no vullga a Jordi d'alcalde. Qui diu el contrari, primera, no és del Bloc, i segon, sempre en tots els llocs sol hi sol haver alguna poma podrida. El Bloc no és una excepció, és clar.
Ningú és perfecte.
SI AL PACTE. Jo si que soc votant del Bloc, paio. A tu se te veu a un hora de camí que eres gavinot.

jo el dic un tripartit ha dit...

lloc on ha funcionat un govern tripartit:

A Espanya:
PP / CIU / PNV.

i va funcionar. Per cert, EL PP VA FER VALDRE LA MODA DELS TRIPARTITS QUAN LI CONVENIA. QUAN EREN CONTRA SEUA, EREN PACTES ANTINATURA.

I això és irrefutable.

SI AL PACTE. ANIRÀ BÉ.

Anònim ha dit...

Ací només es parla de si l'alcalde ha de ser Jordi o Manolo.

Per que no pot haver-hi una alcaldia rotatòria si es confirma el tripartit?

Jo crec que el mas just seria que Jordi, Carmen i Karina es rellevaren l'alcaldia com s'ha fet en altres llocs.

Si es fa així tots els candidats d'esquerres podran mostrar la seua aptitud i l'èxit del pacte no la capitalitzarà el BLOC només.

Anònim ha dit...

PACTE. Sense dubtes. Hi ha que ser valents i agafar el bou per el cuernos i aixo que aquest Ajuntament esta fet un MIURA. Pero si han votat a Jordi per a que siga Alcalde ho te que ser.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic falcó:
Continuem amb problemes amb el teus comentaris. Continuen tots anant al correu brossa si ens hi apareixen.
Però bé, estarem amatents.

Anònim ha dit...

La platja de Tavernes a perdut una bandera blava. Una altra cosa més que li hem d’agrair a D. Manuel. ¡¡¡Tripartit ja!!!!

Anònim ha dit...

Algú sap si el pacte es decidix ací o a València?

No m'agradaria que hagen de ser les directives centrals dels partits els que decidisquen a Tavernes basant-se en interessos a altres pobles.

El pacte ha d'acordar-se a Tavernes i no ser, com s'esta dient, part d'un acord a nivell autonómic.

No volem ser moneda de canvi.

Anònim ha dit...

Jo crec que Jordi, perque el conec personalment i des de fa temps, tal volta sí és la persona més capacitada (per raons evidents i perque li se veu amb ganes) per ser alcalde del nostre poble- Però, i jo no seré tan bó com Jordi en les matemàtiques però en aquest cas no cal, el poble ha triat i la majoria, vullgam o no, ha escollit un altra persona/partit. Sí, els resultats del Bloc han millorat però no vullgau fer creure les coses que no són. El poble ha triat i està establit així: el més votat guanya. Jo em ric dels que diuen ´"sí, però si sumem els vots del Bloc + PSVP + EUPV aleshores voràs que hi ha més gent que no vol que el PP governe que els que volen que sí". I jo em pregunte, i aixô cóm és!??? Que les coses són "o estàs amb ells o estàs contra ells"??? Les eleccions a un poble són molt diferents a les estatals i està clar que en molts casos també ens deixem dur per la persona que lidera el partit. Per tant jo puc pensar "doncs bé, en cas de que Jordi no guanye m'estime més que governe Manolo o Carmen" i al mateix temps puc no voler en absolut que governe Karina (he posat un exemple qualsevol´). Així que no feu creure el que no és perque al poble no tot és "o votes al PP, o votes en contra". Pot no ser la vostra opinió, tampoc la meua, però respetem el que vol la majoria. D'això tracten les eleccions i a la fi, si vosaltres haveu votat, vol dir que acateu les normes.

Anònim ha dit...

Aleshores que fem:

a) El que democràticament es més correcte?

b) O el que és més beneficios per al poble?

A Jordi dir-li que si vol ser Alcalde de Tavernes, ara és el moment! Si no ho fas ara oblidat per sempre més de ser-ho!

Anònim ha dit...

no vos calfeu tant el cap. El tres partits han dit en els seus lemes "Tavernes necessita un canvi". Doncs ara el tenen a les seues mans. Si no ho fan així és que ens han mentit. No hi ha més que parlar.

Anònim ha dit...

Però dubtaeu que les eleccions no anava a guanyar-les el PP? Hem estat tots resant fins l'ultim segon de l'escrutini per a que el PP no tingués la majoria absoluta. I tot això per a què? Per a deixar passar l'oportunitat de fer fora al PP i d'adreçar el timó de l'ajuntament? Aquells que diuen que s'afone el PP amb el deute que ha generat, no busquen el bé per a Tavernes!

La Cotorra de la Vall ha dit...

A "uelo de los corrucos":
Una cosa és censurar un comentari i una altra cosa ben diferent és no deixar que vosté tracte de "topos" en el sentit de "cecs" "que no veuen o entenen res" a alguna gent, i damunt sense aportar cap argument al tema que es debat.

Anònim ha dit...

Dubtant a estes altures?

Redeu, clar que si al pacte, pero de esquerres total. El poble ha parlat, i ha eixit majoria esquerrana

Anònim ha dit...

Dubtant a estes altures?

Redeu, clar que si al pacte, pero de esquerres total. El poble ha parlat, i ha eixit majoria esquerrana

Anònim ha dit...

jordi seria bon alcalde, però no cregueu que els del psoe i eu també li posaran les seues condicions, ja que sense ells tampoc pot fer res, s'hauria de reflexionar, jo deixaria comforme ha quedat, manolo alcalde i a decidir entre tots, el bloc es la segona força mes votada, pot fer-li bona oposició sense tindre que ajuntar-se amb ningú.

Anònim ha dit...

Això d'una alcaldia rotatòria, deixem-ho per al circ i els malabaristes i saltimbanquis. No sé com i en què es basaran els pactes entre partits per a governar una institució però, supose que la força més votat de les que pacten voldrà l'alcaldia perquè si no, per a mi, això seria una abaixada de pantalons i si gestionar un poble com Tavernes entre tres partits tan diferents ja és difícil, no em puc imaginar si damunt anem rodant la mola perquè Peret se'n va a l'escola.

falcó ha dit...

A l'anònim que aboga a la majoria del PP i que avança ja que no és tan bo com Jordi en matemàtiques, per començar li diré que jo, que sóc més tou en matemàtiques que les divagacions metafísiques d'un burro en altamar, entenc que el poble de Tavernes ha optat per una majoria que afortunadament no és la del PP. I que els resultats de les operacions de matemàtiques no poden fe4r-se coincidir amb el rusltat final de problema a conveniència. És a dir, que allò on als del Pp els interessa els pactes són lícits i legítims i on no, són antidemocràtics i antinatura. No seran més bé ells els antidemócates?

al tioo!! ha dit...

despres de haver llegit algun comentari q atre..... ma fet gracia q quant algu diu algo sobre camps conteste dient q si bono q si chavez.....tu has vist com han quedat en exos territoris, cahvez encara estara, pero han perdut totes les capitals d provincia...per q aixo no ha passat en Valencia??
pel q fa al poble, pense q els vots q ha tingut l´esquerra eren per forçar un canvi de poder, i si tenen l´oportunitat..PERQUE NO? jo estic a favor del pacte, amb consens es pot aconseguir!!

Bloquer Ribera ha dit...

Soc del Bloc de Benifaió-La Ribera, PACTE de L'esquerra(BLOC+PSPV+EUPV) IMPRESCINDIBLE. NO ens fieu de la dreta, que vos se minjará.El pais si el guanyem será per l'esquerra(ja hem guanyat una mica, Joan Ribó, Monica, Etc..Per desgracia, hem tingut eixa mala experiencia.

Anònim ha dit...

Sols diré una cosa: si el PSOE i EU no recolzen que l'alcalde siga del Bloc, me'n vaig del poble, vos envie a tots a fer punyetes i no torne a votar més.

Tants anys aguantant a Eugenio i Manolo Vidal, com per a que ara els sociates i els comunistes no recolzen el canvi...

jc ha dit...

si mana en pp en minoria dirà que no el deixen fer res.
victimisme total i al molt honorable president li ha funcionat i ha guanyat per majoria absoluta; per tant es podria pensar que si el pp governa amb minoria absoluta, les properes eleccions ho utilitzaria com a argument i podria guanyar altra volta.
crec que si al canvi; però amb tot ben lligat desde principi.
com diuen: la partida s'arregla i es guanya abans de jugar-la.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:58 h.:
Per a recolzar a Jordi, cal que ell done el primer pas possant-se en contacte primer amb Carmen Canet i després amb Carina. Si Jordi aposta pel camvi, que done la primera pasa!

PP FOU PRIMER EN QUATRIPARTITS ha dit...

el primer govern quadripartit fou el del pp de José Maria Aznar, el 4 de maig de 1996. El pacte el formaren 4 PARTITS POLÍTICS:

PARTIT POPULAR
PARTIT NACIONALISTA BASC
CONVERGÈNCIA I UNIÓ
COALICIÓ CANÀRIA

Els del PP no TENEN BOCA EN QUE PARLAR. A TAVERNES SERÀ UN TRIPARTIT. A l'igual què els de moltissimes localitats. (feu una volteta per google, i voreu si hi ha casos, a més, exàctamwent igual al de Tavernes.
SI AL PACTE. SI AL PROGRÉS I AL CONEIXEMENT. JA HO TENIM BÉ D'AGUANTAR...

Anònim ha dit...

Sóc Jordi Juan, candidat del Bloc a l'alcaldia de Tavernes......

Així ho diu a les revistes del la campanya i per aixó l'hem votat molta gent. Supose que farà tot el possible per aconseguir-ho. A per ells, tu pots sobrat Jordi.

EL UELO DE LOS CORRUCOS ha dit...

Yeee!! Sóc el UELO DE LOS CORRUCOS, no m'ha fet gràcia que em censurara el comentari que vaig escriure, a vore, lo de "topos" ho vaig utilitzar com a expressió, no com a un insult ni com a burla. Vosté pretén que tots els que seguim el seu blog siguem persones políticament correctes, que no pugam dir res, que tot és de color rosa...etc.; però es poden dir moltes coses sense insultar i em done conter que molta gent d'esquerres de per ací està utilitzant la descalificació personal. Em decepciona que en un blog com este estiga tot tan control·lat, crec que és millor donar "rienda suelta" i que cadascú puga dir el que li done la gana, sinò este blog perd la seua xispa.

Anònim ha dit...

Jo també espere que faça tot el possible. Això sí, anant sempre per l'esquerra!

Anònim ha dit...

Una coseta... segons m'han dit... que en una emissora de ràdio (no se quina ) han dit que el Psoe fara coalició en el PP. Es deveres això? pk si es aixi m'hauran defraudat els socialistes, i si de veres ho fan, no el votarà ningú a les pròximes eleccions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté pot usar l'expressió en el sentit que vulga, el problema és que no sabem els altres en quin sentit s'ho prendran.

L'ofensa no la medeix qui la fa sinó qui la rep. Si fora per qui la fa, mai hi haurien ofenses, ni judicis per qüestions de l'honor, ni el dreta a la privacitat,etc.

No som tampoc qui per a pontificar. Nosaltres tenim unes normes al respecte i procurem seguir-les. I les hem dites moltes vegades. Son els usuaris qui s'ententen en no seguir-les.
Som del parer que el llenguatge, siga amb l'idioma que siga, és el suficientment ric per no haver d'usar expressions que puguen donar lloc a "mal rotllo". I això no és d'esquerres ni de dretes. Simplement és civisme.

I tinga en compter vosté que la seua llibertat i "rienda suelta" acaba on comencen els drets dels altres.

Gràcies per la comprensió.

BONICO ha dit...

El que vol el poble es un altra forma de governar. Si el Bloc ha encertat amb el seu candidat, jove amb menys de trenta anys, carrera superior, de familia bé del poble, no es més que el que ha passat amb altres moments de canvi a Tavernes. Ja que segones parts no foren bones. M'explique: Eduardo Bononad aconsegueix sis regidors al 79, canvi a Tavernes, al norant-sis Eugenio Perez aconsegueix set regidors a Tavernes, canvi a la població. I ara amb les circuntàncies de bipartidisme que es dona al poble i sobretot als mitjans, on no surt ni per equivocació el Bloc. Tenim que un jove amb ganes guanya les eleccions amb cinc regidors, es sintoma de canvi a Tavernes. Parlar de democràcia per l'alcaldia es anar a la segona volta on guanyaria de carrera Jordi sol perquè cauria el vot captiu que te el PP a Tavernes. Sabem on està i ocm anar a cercar-lo. Però bé, el PP perd la majoria ja que son els partits més afins en anteriros eleccions el que el condemnen al presentar-se. Especialment Alternativa, i Gent de Tavernes. La resta Inicitaiva 300 i EU mantenen l'anterior vot d'EU i l'anti-pai. El Psoe en definitiva té la crisi estatal al poble, perd dos i no tres, per tant no es el Bloc qui li'ls ha llevat, ja que en porta un del PP i no es de restos. Huarem de concloure que es el moment de canvi històric amb Jordi. I com sempre serà, si el deixen, per a ún bé democràtic. Al temps COTORRA.

Anònim ha dit...

Ací està de nou l'anònim que que avançava que no era tan bó com Jordi amb les matemàtiques...
Bé, jo pense que Jordi pot fer molt bona oposició. No s'ha de tenir tanta pressa, pense jo, en voler ser alcalde.
Jordi, i ara em dirigisc personalment a tú, algun dia seràs alcalde del nostre poble, d'això n'estic ben segur. Pots fer bona oposició sense haver d'estar dirigit ni influenciat per darrere per altres partits polítics que no són el teu.
Paciència. Si segueixes com fins ara, el canvi total que voleu arribarà.
I a tú Cotorra, molt bó allò de "l'ofensa no la medeix qui la fa sinó qui la rep".
Salutacions

Vallero a l'Horta ha dit...

Enhorabona desde Picassent.
Cal governar i demostrar que es poden fer polítiques nacionalistes d'esquerres i verdes. No serà fàcil manant qui mana a la Generalitat, però tenim poques oportunitats.
Valentia, sinceritat, honestedat i sort. Un abraç a tots

Anònim ha dit...

la meva opinió es que governara el PP, jo vaig votar el Bloc, pero crec que ara tenim la manilla en la ma, cosa que presenten al ple, es vota, i ara ells ja no poden fer el que ells vullguen, crec que la majoria absoluta es lo pijor que pot passar. Ara aneu en compter, hi ha rumorologia que EU vol pactar amb el PP, i així poder fer la majoria absoluta. Aixó si que seria una desgracia.

Anònim ha dit...

No et fies de la rumorologia. S'ha escoltat de tot.
Que PP i Bloc ja tenien un pacte des d'abans de les eleccions.
Que PP i PSOE havíen establit conversacions per pactar.
I fins i tot que PP i EU també volen fer-ho. La veritat és que com molt bé va dir la Cotorra, aquestos dies sentirem de tot!

Anònim ha dit...

Dit per la Cotorra:

No hi ha res encara de pactes. Això no vol dir que no puguen haver-los.
Aconsellem que deixem tots el tema aparcat uns dies, no es poseu nerviosos.
Les eleccions foren ahir. Els partits encara no han ni fet les valoracions.
Per a pactes, caldrà seure's a una mesa de negociacions i deixar-ho tot ben trillat, ben pactat i ben clar. Que governar un ajuntament no és cosa simple.
I negociar, o millor començar a xerrar... això segurament, pensem nosaltres, tardarà uns dies.
Deixem els partits que facen la seua feian i nosaltres deixem-los fer. Fins el dia 18 de juny, data de la constitució del nou ajuntament, cap tot. Fins eixe dia tot és possible EXCEPTE UN PACTE DEL PP AMB QUALSEVOL ALTRA FORMACIÓ PROGRESSISTA.

Repetim: deixeu aparcat els pactes. I sobre tot NO FEU CAS DELS RUMORS. I menys encara d'un pacte entre el PP i el Bloc. Això sí que estem en condicions d'afirmar-ho i reafirmar-ho.
I no ho diu La Cotorra. Ens basem en el que va dir mil vegades en els actes el candidat Jordi Juan: Amb els vots del Bloc el PP no governarà Tavernes.

23/05/2011 13:06:00

Seria d'agraïr ue no es fereu correr els rumors que la gent propera al PP està fent correr pel poble: Pacte PP-Bloc, Pacte PP-PSOE o Pacte PP-EU, si és que volem que l'altra combinació (Pacte Bloc-PSOE-EU) tinga èxit!

Anònim ha dit...

Primer que res, amb tot el que he llegit, demanaria que no agobiareu tant als partits d'esquerra i no amenaceu amb que si no pacten ja no votareu més al Bloc perque ells tambe tenen els seus dubtes i com pa que aneu apretant-los.

Haveu de pensar que fer pacte no es gens facil i s'ha de negociar molt bé per estar ben units i perquè les coses no ixquen mal i li repercutixquen al poble. Així que opineu pero sense agobiar.

Jo crec que Jordi es una persona jove, intel•ligent i capacitada per ser alcalde, que la seua intenció no es viure de l'alcaldia i fer-se ric, perquè ell ja podria dir que es ric sols tenint el treball que té. Pel contrari veig al PP amb por de perdre, amb por de tornar a ser gent normal i deixar de cobrar barbaritats. Sols espere que si hi ha pacte, una de les coses que facen siga la de reduir els sous dels regidors i alcalde i que no s'empatxen tant i es facen tan panxuts amb els diners dels altres perquè amb tots eixos diners es poden fer mooooooooltes coses al poble.

Jo arriscaria pel pacte perque:
- Si governa el PP amb minoria: si les coses van bé els proxims 4 anys gracies a l'oposició, els merits serien per al partit de govern (PP) i en les proximes eleccions tindrien majoria absoluta altra vegada.
- Si Jordi es alcalde, podrà demostrar la capacitat de dur endavant el poble com cal, hem de donar-li l'oportunitat. Si no ho aconseguira i el poble estaguera decepcionat amb ell, de totes formes el PP tindria majoria absoluta en les proximes eleccions. Així que per què no arriscar i intentar el pacte??

Per últim, com podeu dir que pacten PP i Bloc??? Els 2 junts??? Seria de locos!!! 2 partits amb opinions totalment oposades governant el poble?? Aixina si que aniria a pique el poble.

PENSEU-HO BE, EL TEMPS QUE FAÇA FALTA, PERO SI PACTEU, JO VOS RECOLZE!!

Anònim ha dit...

Com heu dit molts Jordi i els seus companys són unes persones prou listes per a saber el que més ens convé. A mi per suposat q m'agradaria un canvi, però també crec que fent una bona oposició (ara q poden) el poble s'enterarà de més de 4 coses que ara no sabem. Feu el que feu la gent estarà amb vosaltres. Ànim Jordi!!

Anònim ha dit...

Jo crec que el ajuntament de Tavernes necessita un cambi però ja, el pp ja ho ha tingut be de fer mal al poble buscant unicament el benefici propi i despreocupantse totalment dels ciutadans, crec que ara s'obri una nova esperança per a Tavernes però tot dependrà de que existisca bona sintonia al tripartit, es una oportunitat que no hi ha que deixar escapar AMUNT!!!!