L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: COMPROMÍS RECLAMA EL VOT ÚTIL

 "El vot útil és a Compromís, l’únic partit que presenta un projecte de valors per a eixir de la crisi". Enric Morera.
 
Enric Morera, candidat de Compromís a la Generalitat Valenciana, ha defensat la necessitat de posar en marxa una democràcia participativa i afegeix que “molta gent s’està manifestant perquè està indignada, perquè no se li diu la veritat”. Davant aquesta situació, demana el vot útil per a Compromís “l’únic partit que presenta un projecte de valors per a eixir de la crisi”.

Morera ha fet les declaracions durant l’acte central de campanya d'Alcoi i va reivindicar que “els governs han de solucionar els problemes de la gent i no generar problemes” i per això va assegurar que “aquells que ens han portat a aquesta crisi econòmica i democràtica no seran qui ens donen la solució per eixir d’ella”.

 Per a Enric Morera, “Compromís és el vot útil perquè presenta un projecte de valors davant la crisi que aposta pel canvi de l’economia recreativa i especulativa a un model productiu, sostenible, verd i social i es basa, a més, en altres dos pilars fonamentals: l’assoliment d’una democràcia realment participativa i la defensa de les nostres senyes d’identitat”.

La coalicio Compromís subraya que "és el vot útil perquè és l’única formació que pot rendir comptes als ciutadans perquè mai ha dubtat de que l’ètica i l’honestedat eren el primer que s’havia d’exigir als representants públics i perquè és la que vertaderament ha estat treballant dia rere dia, presentant centenars de propostes durant els últims quatre anys”.

 Compromís afirma que "no s'ha de donar cobertura a aquells que ens han fet liderar els índexs d’atur, que han lligat el seu destí al de la corrupció o a aquells que han hipotecat les seues idees, ens han demanat esforços per eixir de la crisi però mentrestant ens ofeguen”. 
-