L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: UNA HISTÒRIA DE DESPISTES, FINALMENT RESOLTA


Enguany, només PSOE, Bloc i EU tenien dret a enganxar cartells a Tavernes en ser els únics que ho havien sol·licitat però van renunciar per afavorir la resta de partits.


Ahir va haver reunió a l'ajuntament per determinar llocs de pegada de cartells i assignació de faroles. Enguany s'havia de sol·licitar també a la Junta Electoral i.... NOMES HO HAVIEN FET EL PSOE, EL BLOC I EU!!! La resta de partits no havien sol·licitat i per tant, es quedaven fora.

La Junta Electoral havia decidit el següent repartiment: PSOE el 52%, el Bloc el 33% i EU el 15%  per a repartir-se el total de les 96 cares que tenen els panells que col·locarà l'ajuntament repartits pel poble. (Aproximadament serien 50, 32, 14 cares per a cadascun dels tres despreciant decimals)

Però va imperar el bon criteri i el bon joc democràtic:  PSOE, Bloc i EU van renunciar a una bona part del que es corresponia per tal que tots pogueren enganxar els cartells: el PSOE  passa del 52% al 24%, el BLOC del 33% al 17% i EU del 15% al 13%.

El repartiment final va quedar de la següent manera:
El PSOE tindrà 24 cares de panell, el PP 22, el Bloc 17, EU 13 i els altres 4 cares cadascun.

Quant a les faroles es va acordar seguir la seqüència de PP i PSOE 4, Bloc 3, EU 2 i 1 la resta de partits. En total es calcula que hi ha a la carretera del poble sobre les 100 faroles, en el Camí la Dula unes 25, en Marjaletes unes 20 i sobre les 170 a tota la platja.

Normes: Els cartells només es poden pegar en els llocs assignats dins del poble. No es poden  col·locar pancartes entre arbre i arbre, només de farola a farola.

L'ajuntament no donarà ni facilitarà cap recurs humà i/o de material a cap partit.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP no hauria tingut tanta consideració. Hi ha que anar a per ells ja que ells es pensen que el poble es el seu "Cortijo" ja ho tnen be, Fora el PP.

Anònim ha dit...

Com diu Jordi Juan: "Tots els polítics no són iguals".

Anònim ha dit...

com se li pot passar al PP eixos detalls? I treballant a l'ajuntament, amb dedicacions exclusives!!

Queda clar el que se diu de la gestió i lo diferents que son els grups polítics.
Mare meua, quina clavà!!
I els grups nous...
MARE MEUA, bé comencen!!

un ciudadano escarmentado ha dit...

Ya veremos lo de que ningun partido recibira ayuda para poner los carteles pues los señores que mandan en el ayuntamiento ya veremos como van fijaros y contralatlo y ya comentaremos

Anònim ha dit...

I que voleu que fem? La situació del poble està en consonància amb fets com el de hui protagonitzats pel PP.

I damunt tinc que pensar que els partits que si estaven al loros i havien demanat els llocs dels cartells han tingut que callar per una bona veïnat i perquè som tots del poble.

Un de tavernes ha dit...

No em pareix! al enemigo ni agua!


i com és que no apareix en primera plana als mitjans de comunicació? quina vergonya!!

Anònim ha dit...

Al diari Levante d'avui, en la versió de La Ribera, hi ha publicada una notícia sobre este tema: El PP de Cullera, Almussafes, Albalat i Sollana tampoc podran penjar cartells per oblidar-se'n. En què estaran pensant estos??