L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG- ESQUERRA I L'ATUR

Esquerra proposa un pla contra l’atur intercomarcal entre la Ribera Alta, Ribera Baixa i la Safor

 
Els candidats d’Esquerra a l’Alcaldia de Sueca, Cullera i Tavernes de la Valldigna en acompanyats del candidat d’Esquerra a la Presidència de la Generalitat, Agustí Cerdà, han presentat aquest migdia un pla intercomarcal de xoc contra l’atur amb la creació d’una bossa laboral comuna per a les comarques de la Ribera i la Safor. A aquesta iniciativa a més de les candidatures presenta també s’han adherit les de Simat de la Valldigna i Algemesí.  Al compromís presentat per les candidatures d’Esquerra s’han adherit l’associació de comerciants de Cullera (ACECU), Associació de comerciants de Sueca “Arrima’t al comerç de Sueca”, la Cooperativa d’obrers de Sueca, i el Vocal de FEDALDIS (Federació de comerciants d’empresaris i comercials de la Ribera Alta i Baixa) que apleguen conjuntament més d’un miler de petites empreses. 

Juanvi Salavert, candidat d’Esquerra a l’Alcaldia de Tavernes de la Valldigna, adherit a la iniciativa impulsada per les candidatures d’Esquerra per combatre l’atur, ha proposat com a propostes per reduir l’atur reactivar terres que han quedat abandonades donant la possibilitat de cedir-les a gent que les treballe a canvi de deduccions fiscals. A més Salavert, proposa el rescat de les naus industrials abandonades al polígon de Tavernes de la Valldigna perquè l’ajuntament facilite l’instal.lació de noves empreses als emprenedors. A més Salavert proposa la incentivació del petit comerç amb la deducció de taxes per a aquest, la baixada del lloguer de les parades del mercat municipal per incentivar l’obertura dels espais que ara estan tancats, i un pla de promoció del comerç de proximitat fomentant una major flexibilitat horària als eixos comercials. 

- Nota remesa per Esquerra 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

la baixada del lloguer de les parades del mercat municipal per incentivar l’obertura dels espais que ara estan tancats?...
Pero si el que pasa es que els tenen llogats els mateixos mercaders per a evitar competencia.
El que hauria de fer l'ajuntament es obligar a obrir totes les parades en un horari comercial llogic per que es vergonyos que la majoria de parades estiguen obertes nomes en dijous.
Son unes instal.lacions publiques i s'ha de doner servei al poble...tancant per les vesprades no es dona servei i si el que passa es que no tenen ganes que deixen eixe local per a altra gent que de segur si que en te.