L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 24 de maig del 2011

La Coalició Bloc-Compromís protagonitza la pujada més forta a la Safor amb un 19% més de vots i majoria absoluta a Guardamar, Palmera i Xeresa


La pujada més forta a la Safor aquestes eleccions ha estat la de Bloc-Compromís, amb un augment del 19,27% a tota la comarca pel que fa als passats comicis (2.870 vots més) i ha aconseguit l'alcaldia amb majoria absoluta a Guardamar, Palmera i Xeresa.

A Potries també Bloc-Compromís ha estat la força més votada i es manté el mateix nombre de regidors, quatre, encara que no amb majoria absoluta. A Almoines mantenen els quatre regidors però la pujada del PP, també amb quatre, obliga a un pacte amb el PSPV per governar. A més d'augmentar les xifres,  tindran presència a Ròtova amb tres regidors i en Piles amb un, quan no en tenien cap.

A la resta de municipis, Bloc-Compromís augmenta les xifres i tres regidors a Tavernes, que passa de dos a cinc;  dos regidors més a Oliva (en tenia tres i ara en tindrà cinc) i a Beniarjó i Villalonga, que passen de tindre un regidor a dos.

La coalició manté les xifres a Barx, Bellreguard, Daimús, la Font, Gandia, l'Alqueria de la Comtessa, Rafelcofer, Real de Gandia i Xeraco, mentre que baixen a Benifairó (de tres a un escó), a Palma, de dos a un  i a Simat, també de dos a un. 

- Extracte de "Las Provincias".
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A les eleccions municipals compromis trau 190.000 vots i a les autonomiques 170.000 amb aquests numeros si compromis fa un bon paper a les eleccions generals podria estar a madrid.

Anònim ha dit...

Avent fet que el PP perderá la mayoría absoluta caldria no pactar an ningún y dedicarse a fer el paper d'oposicio com cal y publicanto per tots els mijos posibles. Fent esta tasca be a les proximes arrasaría el Bloc y tot el electorat estaría a favor y content. Cal tindre an cura que esta regiduria sera molt complica de portar a bon port y que el PP te y tindrà el respald del gover central.

Anònim ha dit...

Aleshores, a Xeresa que el Bloc te majoria absoluta, què fem? Li donem l'alcaldia al PP?