L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de maig del 2011

Compromís a favor de polítiques progressistes i sostenibles



                     Enric Morera i Mònica Oltra celebren el resultat electoral

La comissió política de la coalició Compromís s'ha reunit a València per analitzar els resultats electorals que han fet que siga la tercera força política valenciana. Els resultats suposen el reconeixement al treball realitzat en les Corts durant els últims quatre anys i reflecteixen el suport a les propostes de la coalició: "regeneració democràtica, lluita contra la corrupció i canvi del sistema productiu per crear ocupació".

El comunicat de Compromís indica que la suma de partits i persones que formen Compromís ha fet possible el resultat a les Corts i van a a constituir un grup parlamentari que tractarà d'obrir el parlament valencià al carrer per canalitzar les aspiracions de la gent i proposar solucions a la crisi.

Compromís afirma que tractarà de constituir a les localitats "equips de govern que tinguin com a objectiu aplicar polítiques progressistes i sostenibles" i com a propostes immediates Compromís treballarà "perquè es modifique la llei electoral i siga més representativa i augmente la participació ciutadana " alhora que prioritzarà les iniciatives per a la "reactivació econòmica i d'austeritat institucional", exigint al nou govern autonòmic que actue immediatament i amb l'acord de tots els grups, per solucionar o minimitzar "els durs efectes que la crisi està tenint entre la població" .

Per a Compromís, també és urgent "prendre mesures de suport a l'economia social, al comerç de proximitat, al petit i mitjà empresari, a la nova economia verda ja que són aquests sectors els que creen ocupació en la nostra societat. I tot això fer-ho creant una banca pública valenciana que ens permeta actuar eficaçment i sense dependre tant del mercat financer ".

La coalició ha promès que no desistirà a treure a la llum "l'ús partidista que el PP està fent dels mitjans de comunicació públics, de l'administració pública i dels recursos econòmics de la Generalitat per al seu propi benefici. La persecució dels comportaments corruptes , es donen on es donen, ha de ser castigada per una justícia imparcial".

-Nota de premsa de Compromís
-

-