L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: COMPROMIS-BLOC I LA MENUDA EMPRESA I COMERÇ


 El darrer cartell de la campanya del Bloc de recolzament al comerç local

El Grup Compromís-Bloc proposa que l'Institut Valencià de Finances (IVF) done crèdits als menuts comerciants a baix interès.Jordi Juan: "Recolzarem el comerç local i als empresaris perquè els considerem un pilar de l'economia vallera"

El sector del menut comercç és un dels valencians més representatius i a ell pertanyen el 30,5% de les empreses i és motor des d'on es pot generar ocupació i riquesa.  El grup Compromís-Bloc ha recordat que la gestió del PP en la Generalitat ha fet que el comerç valencià "haja perdut un 46,4 % de la quota de mercat en benefici de les grans superfícies des de 1997".  

En aquesta línia, el candidat a la Generalitat Enric Morera ha remarcat que Compromís-Bloc "aposta pel dinamisme comercial dels barris, per la proximitat als ciutadans, i sobre tot aposta pel teixit productiu que formen els autònoms i menuts empresaris o negocis familiars, bàsics per a l'economia valenciana ".

Compromis-Bloc ha assegurat que establirà un pla que comprèn el finançament de crèdits per a l'adquisició i reforma d'espais comercials, ajudes a la promoció, adaptació tecnològica dels negocis, racionalització d'horaris, reducció d'obertura de festius i la limitació en la construcció de grans superfícies.

Aquesta línia és la que segueix el Bloc de Tavernes, amb la realització de campanyes de recolzament i dinamització del comerç local any darrere any amb el repartiment pels comerços locals de cartells on s'índica els veïns i veïnes els avantatges i beneficis de recolzar el comerç local realitzant les compres als establiments vallers.

El candidat del Bloc a l'alcaldia, Jordi Joan, ha indicat “que estem convençuts que el comerç ha de ser un dels pilars bàsics de l’economia vallera,  junt el turisme i la industria. Si volem una ciutat viva i dinàmica hem de tindre un comerç viu i dinàmic, i això passa primer que res per la compra als establiments a  la ciutat". 

 El candidat ha remarcat que el comerç i l'empresa local està format per la nostra gent,  són empreses familiars amb tracte humà i la seua desaparició suposa tindre els dies comptats com a poble

- Remés pel Bloc-Compromís
-