L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 17 de maig del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: JA TENIM EL CARRIL BICI


Ens escriu un bon amic de La Cotorra. Ens envia un text senzill i les fotos que veieu davall.

 
El text que ens envia simplement diu així:

No volíeu carril-bici? Doncs ja el teniu ací, collons! Sempre demanant, sempre demanant! És que feu feredat! Sort que Manolo pensa en tot. De fet, no la pensa que no la fa.

I afegim nosaltres: ¿Estem en temps electoral??

-

21 comentaris:

Anònim ha dit...

I des d'on fins on va? O és simplement un trocet per a prendre'ns un poc més el pèl? Al final fa pensar si no este poble no es coneix la vergonya.

MANOLOPATERO ha dit...

està molt bé el carril bici. Per accedir, pots aparcar a borderia, traure la bici del maleter del cotxe i anar pel carril bici fins el pont de l'estació. Allí pots telefonar a algun amic per que et porte fins la platja, de forma segura. I m'han dit que els del pp van a fer servei de transport a tots els veïns del poble. Chè, si, home, servei de transport igual que quan arrepleguen als iaios de la residència i els duen a votar, chè!!

Anònim ha dit...

Axó es un carril bici? Perquè a mi em pareix un carril de coches pintat de verd, Per on passen el coches que en teoria passaven per allí? seguix seguen una carretera de doble sentit?, si es aixi que han fet realment, gastar pintura verda.

Jero ha dit...

Para cuando carril caballo? Mi medio de transporte.
Estoy seguro que Jordi puede conseguir eso y muchos más. Fuerza, te necesitamos.

Anònim ha dit...

Jo voldria saber quans diners s'han gastat en eixe desastre de carril bici, quents en són? Pots informar cotorra? Cavallers, ahí teniu Un exemple de com és la política del PP: improvisada, electoralista, malgastadora i un total empastre!!! Després diran que ho critiquem tot... Senyors!! Si clama al cel!! Que voldran? Que els felicitem? Eixe carril bici és un desastre totalment improvisat que va a costar-nos diners a TOTS els ciutadans de Tavernes. Felicitats PP, gràcies per malgastar els diners del meu poble.

Luismi Loro ha dit...

Com a votant de Jordi Juan i habitual consumidor de carn de cavall (sobretot en caps de setmana i de la carnisseria de Pandal), espere que el Bloc no faça eixe despropòsit que demanava el comentarista Jero. Un carril equí, ací? Això és per als elitistes del PP. JO VOTE JORDI JUAN, I TU?
Salut, País i Montana.

Anònim ha dit...

Queda demostrat:

PER A PRENDRE-LI EL PEL A 14000 VOTANS EN HI HA PROU AMB UNS QUANTS POTS DE PINTURA VERDA.

Anònim ha dit...

Molt bò el comentari de MANOLOPATERO, això d'agafar el cotxe fins la rotonda i després que t'arrepleguen per anar a la platja, o creuar les vies amb la bici directament...

VEÏNA ADMIRADA ha dit...

També voldria felicitar al PP de Tavernes pel llibre del seu programa. Es preciós! Té molt de mèrit que en una època de crisi com l’actual, hagen fet l’esforç econòmic, que sense dubte representa editar un llibre tan bonic, per a que els veïns ens adonem de lo preciós que està el poble. Em sembla que supera el que es va editar per a promocionar el turisme. I podria passar com els fullets turístics que desprès la realitat no fora tan bonica com el fullet. Però aquest no és el cas perquè el veïns de Tavernes en eixir al carrer podem comprovar que tot es igual que en eixe bell llibre.

Anònim ha dit...

Sols vullc dir una paraula. "VERGONYOS". El Sr. Alcalde ens pren el pel conforme vol.

Anònim ha dit...

El llibret del programa del PP es podria dir "Manolo en el PAI's de las Maravillas"

Anònim ha dit...

cotorra, no estas seguent justa. Saps que esta fentse molt mes que pintar una vorera. Ara tu mateix.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim: no és el que nosaltres sàpiguem o deixem de saber. Els comentaris no són nostres sinó dels lectors i dins de la nostra tasca de moderar, simplement ens limitem a que deixen en pau els aspectes personals i ningú es clave amb un altre com a persona. Tema a banda és la critica política i el que es diuen són critiques a una gestió política.

Si els veïns i veïnes no veuen el mateix que tu i el PP en el tema carril-bici no és per culpa nostra. ¿Haveu informat a la gent? ¿S'ha explicat? ¿Per què es fa dins de la campanya electoral, no podien esperar 7 dies? ¿per què no es va fer quan el Bloc ho va proposar dins del Pla E de Zapatero?
Es diu que el gat escaldat amb l'aigua freda té prou. I Tavernes sobre obres començades en campanya electoral i no acabades en sap molt. Potser per això....

Però no som nosaltres qui hem d'explicar als veïns i veïnes les bondats del carril-bici que està fent el PP en plena campanya electoral ¿No creus?.

Anònim ha dit...

no. no crec

L. Expósito ha dit...

Jo tanbé pense q hiá que dixar pas a la gent jove com Juan. Tinc casi clar que el votaré, per donarli una oportunitat, espere que no hem decepcione..Lo del carril bici vergonyós, lo del carril de cavalls hem pareix una falta de respete cap a Juan i el seu blog. Seguiu axina!!

Anònim ha dit...

Este matí estaven encara pintat de verd sense pensar que el temps amenaça pluja i serien diners mal gastats si está plovent uns dies.

Anònim ha dit...

Primer el carril bici i dema sera la piscina? Hi ha molta gent pel poble que diu que dema s'obri. I seran capaços de fer-ho sense permisos? I les condicions de seguretat als visitants?
També hi ha qui diu que només es podrà entrar al bar.
A Tavernes ja cap tot, si finalment això passa.

fins al nas ha dit...

El pp no pot obrir les portes de la pisina perquè es antielectoralista obrira la empresa que te adjudicada l'obra i l'explotacio. Que listos son.Ara hi ha que vore si te tots els permisos per a obrir. Benvinguts al mon del pp com el gran fabra amb l'aeroport de castello JA ESTA BE DE ENGANYAR-MOS QUE NO ESTEM TONTOS

Sara ha dit...

Tiene mucha razón “veïna admirada”, el libro del PP tiene tela marinera, y encima se permiten criticar las iniciativas realistas de otros partidos. Ayer mientras me tomaba un cortado en una cafetería de Tavernes, pude escuchar cómo unas chicas criticaban las instalaciones deportivas que describe el Bloc en su programa electoral, diciendo que con semejante pabellón Tavernes podría ser candidata a los próximos juegos olímpicos…Quedé impactada. Creo que Tavernes necesita un cambio y he oído hablar muy bien de Jordi a la gente que conozco, se le ve cercano al ciudadano de a pie. Es una pena que no pueda votar a Jordi Juan, no estoy empadronada en Tavernes (soy madrileña pero tengo un apartamento desde hace muchos años encima del Bazar le-do). Estoy pasando unos días aquí porque me están cambiando los azulejos de la cocina. Os deseo mucha suerte y ahora que conozco el blog intentaré seguiros. Disculpadme si me he salido del tema, no he visto el carril bici a pesar de que vivo en la playa, cómo será..

El tio de la vara ha dit...

el carril és menut, insuficient i perillós. L'anada i la tornada pel mateix carril amb cotxes passant pel costat. Això és governar! gastar gastar i gastar Ale Manolo!

Hauria d'existir una llei que obligara a dir el que s'havia pressupostat i el que els ha costat tota obra que s'utilitza com a propaganda electoral, a més del cost per habitant que ha repercutit i els vots a favor i encontra.

han fet han fet han fet...sí ara a última hora estan fent, balafiant els diners. I el deute que deixen? es pot mesurar el PIB del poble abans i després?

Anònim ha dit...

NORMAS DE LA JUNTA ELECTORAL SOBRE CAMPAÑAS INSTITUCIONALES
E INAUGURACIONES

Instrucción 2/2011, de 24 de marzo de 2011, de la Junta Electoral Central, sobre interpretación
del artículo 50 de la LOREG en relación al objeto y los límites de las campañas institucionales
y de los actos de inauguración realizados por los poderes públicos en periodo electoral.
TERCERO.- PROHIBICIÓN DE INAUGURACIONES.
1.- Asimismo, de acuerdo con lo dispuesto en el artículo 50.3 de la LOREG, "durante el periodo electoral QUEDA PROHIBIDO REALIZAR CUALQUIER ACTO DE INAUGURACIÓN de obras o servicios públicos o proyectos de éstos, CUALQUIERA QUE SEA LA DENOMINACIÓN UTILIZADA, sin perjuicio de que dichas obras o servicios puedan entrar en funcionamiento en dicho periodo".

Li diguen com li diguen, la Llei ho diu ben clar: Està prohibit. I respecte o lo de l'empresa privada: Sols s'ha de vore el cartel inmens en el Camp de Fútbol "PISCINA MUNICIPAL CLIMATIZADA"