L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 de maig del 2011

La bandera blava no onejarà enguany a la Platja de Tavernes



 La legislatura acaba amb una mala noticia per a la perspectiva i futur turístic de Tavernes aquest estiu: hem perdut una de les dues banderes blaves que teníem, i el que és pitjor l'hem perduda en la genèrica "Platja de Tavernes", o siga la "platja" de toda la vida.

Es dóna la circumstància que la nostra primera platja - almenys primera quan a época urbanitzadora- va obtindre el guardó fa anys i l'havia mantingut sempre, i ha estat habitual que aquesta distinció, que es va establir per a distingir les platges que mantenen uns estandards i serveis de qualitat, onege a l'entrada de la urbanització.

La platja de la Goleta, que va recuperar fa poc la distinció després de perdre-la durant uns anys, l'ha mantinguda també enguany. 

-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal explicar al poble per què es perd la bandera blava. Perquè el PP portava una gestió ambiental impecable (o almenys això deien ells)

Anònim ha dit...

Jo ho explique de seguida: per culpa de Zapatero.

Anònim ha dit...

Tal vegada siga per l'obra de l'avinguda i els colectors de la platja que, tot i ser una GRAN MILLORA per a la platja, en aquest moment(a la mitat de les obres) no és la millor imatge.

Anònim ha dit...

que ho diuen ara! després d'eleccions?

Anònim ha dit...

Solo espero que este año los servicios de la playa mejoren este año y todo esté preparado a tiempo. No creo que la obra del paseo tenga nada que ver y si el desastre de servicios que hubo el pasado año.

El tio de la vara ha dit...

fa dos anys que la venen llevant per mala gestió, però ningu ho diu!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No pensem que siga per les obres de l'avinguda que no haja obtingut la bandera blava. Els parametres per l'obtenció van més per la qualitat i neteja d'arena i aigües i els serveis.

I no ho diuen quan l'ajuntament vol l'organisme europeu ho ha fet públic avui. Les coses com siguen.

I algú si que ho ha dit. En noticies directes, sense comptar articles d'opinió i altres col·laterals de salvament i accessibilitat, ací hem publicat

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/08/resposta-de-bandera-blava-una-queixa.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/08/bandera-blava-2009.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/usuaris-denuncien-als-organismes-de.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/tavernes-recupera-les-dues-banderes.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/07/els-ecologistes-han-donat-2-banderes.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/05/la-platja-de-la-goleta-obte-8-rupertes.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2008/06/expedient-x-on-est-la-bandera-blava-de.html

El tio de la vara ha dit...

parlava dels mitjans de comunicació locals, radio levante i provincies. Tot una desinformació.

Anònim ha dit...

No patiu. Ara anira jordi a Madrid i la dura cap a casa.
La primera tasca nomes siga Alcalde

Anònim ha dit...

Si va o no Jordi a Madrid a per la bandera serà problema d'ell, no el teu. Ací ningú està patint només que els del PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor, serietat que les banderes blaves no es donen a Madrid. L'acte de lliurament es fa ací, al nostre país, i per a les banderes blaves valencianes.

De vegades ens sap greu haver de no publicar algun comentari, però és que després...

Anònim ha dit...

Notícia molt negativa per al poc turisme que encara queda a la platja de Tavernes. En l'edició escrita del Levante de hui apareixem en la secció "Comunitat Valenciana".

Crec que cal ser seriosos i reconeixer que moltes coses no s'han fet bé. Treballe a Gandia i hi ha un fum de gent que mai ha anat a la nostra platja o ha anat una vegada i no ha tornat perquè és lleja i no té serveis. Està quedant-se com una platja per als del poble i de gent de La Ribera Alta que té l'apartament des de fa anys.

Bonico ha dit...

Ara s'enten més la postura d'Alternativa per Tavernes: la platja te problemes. Hi ha que aborfar el tius de platja que volem, familiar i o comewrcial. Molta gent que te l'apartament esta ocntenta en el tipus de platja de baix nivell que tenim, es resu,iria en a les onze a dormir, mentre entra en contradicció en les persones que han posat un negoci i volen estirar i parofitar el màxim d'hores de dia. Una alternativa a la platja passa per pensar que es un lloc de vacances que la nit es part del dia complet i cal viure-la després de tot un any de treball dur. Per tant la platja no oblidem ha de ser comercial, ben equipada per a poder ser-ho i demanar respecte a moltes persones cara els estiuejants. Però això es important tenir en ocmpte els comerciants de la platja i la gent que viu tot l'any. Ja ho diu el refrany qui no vullga pols que no vaja a l'era. El bloc al meua entendre ha de tindre clar el model de platja per a Tavernes, no es gens fàcil a priori, però es pot escoltar totes les propostes començant per Alternativa i l'Associació de la pLatja de nou.

Anònim ha dit...

Bonico, si lo buscas en el pasado verano verás un articulo de Germán Soler en el que ya se pedia que debiamos decidir sobre que modelo de playa queriamos, mas o menos en el mismo sentido que usted lo hace. Añadir que estoy de acuerdo con usted y le doy toda la razón. Deberiamos formar una comisión que estudie y proponga al pueblo que tipo de playa queremos. Saludos.

Anònim ha dit...

No s'enganyeu, la platja l'hem "cremà" els mateixos ciutadans de Tavernes, que anem a estiuejar a la platja, però volem estar tranquils, que a partir de les 22:00 h no es faça cap soroll perquè a l'endemà anem tots a treballar, i si algun bar fa qualsevol espectacle a partir de eixa hora, tot el veïnat a cridar a la policia, és indesent, volem una ciutat dormitori, som uns egoistes i no pensem amb el turista que ve de vacances. No busqueu les culpes en l'Ajuntament (governe qui governe) la culpa és nosaltres mateixa.

Anònim ha dit...

no pasa nada con el carrilbici que tenemos y el hotel que nos van hacer.Pasamos de banderas ,que verguenza tenemos lo que nos merecemos