L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 6 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: 00,00 DE DIVENDRES 6 DE MAIG

La Plaça Major va viure anit el primer acte de la campanya de les eleccions 2011

A les 00.00 AM hores del dia 6 de maig del 2011 començava la novena campanya electoral d'ença que la democràcia arribava als nostres ajuntaments. La novena campanya! ¡36 anys de democràcia a Espanya, qui ho  havia de dir en un país on sempre hi havia mancat! 

http://www.youtube.com/watch?v=R4LlLaRFN2E

Un equip dels partits participants a Tavernes, seguint el costum, s'acostaren a la Plaça Major per enganxar els primres cartells. Només els membres d'Esquerra i Alternativa per Tavernes no hi acudiren a la cita. Desconeixem si han tingut algun problema amb el cartell. A la plaça plena de gent veierem  besos, abraços, salutacions i desitjos de sort entre els components de les distintes formacions. No cal ni dir que tots no eren a la plaça. Altres equips ja s'havien escampat pel terme per tal d'enganxar-ne en punts estratègics o penjar-los en els fanals.

                                                        L'equip del Bloc de la Plaça Major
  
El candidat de Bloc-Compromís, Jordi Juan i la regidora Llum Sansaloni, van ser els encarregats d'enganxar els primers cartells dels valencianistes. 

                                          Jordi Juan i LLum Sansaloni enganxen els primers cartells

Una acció que va ser seguida també per altres candidats del Bloc. I la veritat no ho feien gens malament, a pesar de ser la primera ocasió que participen en eleccions. 

                                          Candidats i candidates del Bloc en l'enganxada de cartells

L'operació d'enganxada va continuar als panells de davant el Camp de Futbol i del Centre de Salut. Harmonia, bon humor i companyonia va ser la nota dominant en la nit.  Esperem dure. Entradeta la matinada, última foto dels que quedaven en peu a la Plaça del Prado i a dormir! La campanya electoral - alguns amb una mica d'ironia li diuen "El Circ Electoral" - ha començat.

                                           Última foto abans d'anar a dormir

LA COALICIO COMPROMÍS INICIA LA CAMPANYA

Enric Morera, candidat de Compromís-Bloc a la presidència de la Generalitat, demana el vot dels progressistes valencians a les eleccions autonòmiques del 22 de maig, perquè  "som l'única opció real per garantir l'Estat de benestar i una política econòmica de progrés".

Morera ha destacat que entrem en la recta final d' "un llarg treball de configurar una alternativa progressista i al servei dels interessos del poble valencià, front a la dreta que representa el Partit Popular o les polítiques del PP que representen el PSOE" .

           E. Morera i Joan Ribo, candidat a l'alcaldia de València a l'inici de campanya.
Morera  reclama el vot dels progressistes valencians que volen eixir de la crisi i generar ocupació en un nou model productiu sostenible i social. "Els socialistes han abandonat als progressistes valencians, perquè s'han fet centralistes i pro nuclears"  i s'ha mostrat confiat en les possibilitats electorals de Compromís, ja que compten amb més de 12.000 persones implicades en la campanya i en les llistes.

Morera ha assegurat que plantegen la campanya "com un equip i com una rebel.lia pacífica d'indignació sobre el que està passant als valencians " i defensaran que Compromís  no forma part d'aquest sistema que ha portat al desastre econòmic, social i ambiental.

El candidat de Compromís ha assegurat que les expectatives són molt bones, ja que apunten a un creixement del vot i de la simpatia cap a la coalició, i ha indicat que hi ha una mobilització creixent , sobretot entre els joves i els aturats, que estan indignats amb la situació actual.
-


1 comentari:

Jordi ha dit...

Hauries de donaR-LI PUBLICITAT AL VÍDEO per separat ja que en la notícia tan llarga quasi passa desapercebut. Jo l'he vist de casualitat. molt bon vídeo.