L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 8 de maig del 2011

Alba Escrivà i Christian Miñana exposen al monestir de Simat


La jove simatera Alba Escriva i Cucarella i el benifaironer Christian Miñana exposen durant tot el mes de maig la seua obra fruit de la simbiosi de la fotografia d'ella i la pintura d'ell.

Els joves artistes contestaven així les preguntes de ValldignaDigital


  • Com va sorgir la vostra col·laboració artística ?
La nostra col·laboració artística va sorgir un dissabte de nit mentre xarravem de la pintura i de la fotografia en un pub. Christian va comentar que ja feia temps que tenia pensat realitzar una exposició amb quadres i fotografies, aleshores jo li vaig comentar que tenia una pàgina web on mostrava algunes de les fotografies que havia fet. I un temps després em va comentar que li van agradar, i que voldria realitzar una interpretació d'algunes per a montar després una exposició on la gent puguera veura la interpretació. A partir d'aquesta proposta vam començar a preparar-ho tot i a col·laborar junts.

  • Què suposa per vosaltres com a valdignencs exposar en un lloc tan emblemàtic com el Monestir ?
Per a nosaltres va ser una gran notícia saber que ens donaven l'oportunitat d'exposar al Monestir. És un lloc diferent a una Casa de la CUltura o un Bar. Però no sols és diferent, és molt especial. El Monestir forma part de les nostres vides i de la nostra cultura. Un lloc amb tans segles i amb molts reconeixements, on s'han realitzat una gran quantitat exposicions, concerts, actes... Poder tindre un lloc Christian i jo entre tot això, en el Monestir, és una sort, i estem molt contents i il·lusionats.

  • Teniu pensat altres exposicions conjuntes ?
De moment continuem encara en aquesta exposició, no tenim cap exposició pensada més, però totes les possibilitats estan obertes i segur que més col·laboracions farem en el futur, tot és tindre una idea i una oportunitat.

  • Veieu oportunisme polític en el recent recolzament a la vostra obra per part de les institucions valldignenques ?
Sincerament, ens te igual, mentre ens deixen fer el que a nosaltres ens agrada. Les dues exposicions les ha organitzat Christian, ha parlat amb els encarregats pertinents i hem esperat uns dies per a saber si ens deixaven o no l'espai per a exposar. Així que tampoc sé massa de com funcionen aquests assumptes. Hem tingut sort, perquè les dues vegades que hem demanat fer una exposició les institucions ens han recoltzat i ens han obert les portes per a exposar.

-Agraïm la cesió del text i fotografia a Valldignadigital
-