L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: No fa molt es prometia

El PP va incloure en el seu programa electoral de 2007 un conjunt de proposes, moltes de les quals s'han quedat pel camí o han desaparegut.

A continuació es detallen algunes de les principals promeses trencades del PP.

- Plena ocupació el 2010. Assolir una taxa global d'ocupació del 70%. Aconseguir a final de legislatura 2,5 milions de ocupats. Crearem 300.000 nous llocs de treball.
Avui treballen 1.900.000

- Convergència amb la UE. Assolir la renda mitjana europea el 2011.
Hem retrocedit fins al 88% el 2010, segons la fundació de caixes d'estalvis.

- Menor pressió fiscal. Es rebaixarà en 1% l'escala autonòmica de l'IRPF.
La reducció final ha estat del 0,25%.

- Xec nadó. Ajudes per naixement o adopció fins a arribar als 4.000 euros.
Només es dedueixen 270 euros per naixement en el tram autonòmic de l'IRPF.

- Habitacions individuals. Tots els hospitals han de disposar d'habitacions individuals.
Només han aconseguit aquest objectiu la nova Fe i els hospitals de gestió privada.

Són coses que no diu La Cotorra. Ho hem llegit i ho podeu llegir a:


-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que ho teniu mal escrit. En el govern esta el PSOE.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que està ben clar que parlem de govern autonòmic i eleccions i programa electoral autonòmic.
L'any 2007 no van hi haver eleccions generals.

falcó ha dit...

Que jo sàpiga, company/a anònim, si es refereix al govern que va prometre "pleno empleo" fent refereència al programa electoral de 2007, no cal pensar massa per deduir que es refereix al govern de la Generalitat Valenciana en mans, malauradament, del PP.

De tota manera, el PSOE també va prometre moltes coses, entre elles traure'ns de les guerres, afavorir les energies renovables i millorar les condicions de la classe treballadora, entre moltes altres coses i, no és que no haja fet res sinó que el que ha fet ha sigut empitjorar-ho. Tot que poc que s'havi avançat els darrers anys en matèria social i laboral, s'ha endarrerit fins a límits insospitats.

Ens va traure de la Guerra d'Iraq però ens ha ficat en altres.

Lluny de començar a promoure l'ús d'energies renovables i progressivament deixar l'energia nuclear, el govern socialista perllonga la vida de les nuclears.

Em ve al cap aquella frase referent a la fusió de dues famílies reials, la de Castella i la d'Aragò. Allò que deia: "Tanto monta, monta tanto, Isabel como Fernando". Això, aplicat als dos partits majoritàris de l'estat espanyol és com dir. "tan si val PSOE com PP, la mateixa cosa us diré"

Anònim ha dit...

Correcete cotorra, parla del govern autonòmic del PP , que l'únic que ha fet ha sigut la F1, l'America's cup,el tennis, ara la hípica...jo estic dubtant entre comprar-me un "yate" o un cavall per a eixir a passejar els diumenges. No parlem de les inversions en educació i sanitat, per favor, i ells diuen que som comunitat!! el que som es una vergonya!! Ara creuen que el govern del PP ens traurà de la crisis, en quan han sigut ells els que la van crear amb el boom immobiliari...

Anònim ha dit...

I cal afegir que les competències en sanitat, educació i formnt de l'ocupació estan transferides a la Generalitat Valenciana.