L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de març del 2009

A qui se li reduirà ¿als regidors alliberats del PP o als grups polítics?

S'està tractant els pressupostos municipals 2009, i davant la mala situació econòmica de l'ajuntament, el PP no sap d'on reduir per a quadrar els pressupostos.
La seua proposta i ja s'ha tractat dues vegades en comissió és reduir les assignacions dels grups polítics municipals, una cosa que no arreglarà la mala situació perquè estem parlant de quantitats insignificants i que fan riure respecte el dèficit que arrosega l'ajuntament que gestiona el PP.
Fonts ben informades diuen que l'oposició va proposar que també es reduïren els sous els regidors del PP alliberats perquè el que cobren no és poc i....
¡¡¡Bonica, va ser la reacció dels regidors del PP!!! Deien que d'això res de res!!!!!
En fi, cadascú que traga les seues conclusions.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i sincerament on esta la novetat i la noticia? jajaja, seriosament, es una reacció de la que ningú s'estranya i al mateix temps trobe que bastant vergonyosa per part del govern municipal, tant de bo que la gent del poble prengues nota d'aquesta actitut.

Anònim ha dit...

En fi, ja se sap pa que está aí el PP, no? Damunt no tenen vergonya i ni ho amaguen. No será x q cobren poc!

Anònim ha dit...

Per què actitut vergonyosa? Qué no treballen o què?
I molt que treballen o mireu com ha canviat el poble els 10 anys últims. Si tenim el millor poble, enveja de tots. Això si que és treballar. Mes encara tenien que cobrar.

Anònim ha dit...

Per què actitut vergonyosa? Qué no treballen o què?
I molt que treballen o mireu com ha canviat el poble els 10 anys últims. Si tenim el millor poble, enveja de tots. Això si que és treballar. Mes encara tenien que cobrar.

Anònim ha dit...

Han renunciat a reduir el seu sou els regidors del PSOE, Bloc i Esquerra Unida? Tal volta si ells comencen, als del PP els agarra vergonya i també ho fan...

Anònim ha dit...

Hola Palometa, els regidors de PSOE, Bloc i EU no tenen sou, tenen unes indemnitzacions per assistència a plens i comissions, igual que la tenen els regidors del PP no alliberats: Sra Ibáñez, Sr Chover, Sr Talens, Sra Escrivà i Sr Enguix.
En comissió, l'oposició va plantejar rebaixar estes indemintzacions però que en el mateix percentatge es reduiren els sous dels alliberats del PP. O siga, dels 50.000 euros de l'alcalde, del 45.000 euros d' Amparo Espí i dels 30.000 euros de Ribis i Luisa de la seua mitja jornada.
Supose q ja sabeu el que contestaren els del PP, no?????Q nada de nada.
Este tema de moment està damunt la taula.
Palometa, que vulgues justificar l'actitud del PP em pareix prou lamentable. No serà que tu també vols un sou de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Siiiii, clar que el vullc!!! (el sou de l'Ajuntament) i a més, amb la mitat m'encoformaria!!

En els temps que corren, qui no vol un sou? Jajajaja! Jo no justifique res i menys del PP, 'dios me libre!!!!', sols dic que tots deurien de posar un poquet de la seua part a l'hora de fer front als problemes econòmics del poble.

Qui treballa, te que cobrar, per supost, però que no s'abuse de la gent i menys quant son diners del poble!